Kiegészítőt kap a Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reklámozni az oldalt?
Kötekedni?
Megmutatni hogy milyen ügyes hogy ezt kiszúrta?
Vagy mindegyik?
<#banplz>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Tinman
Akkor minek jársz ide? Nem kötelezõ -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Niceee... éppen 1 hete vettem meg.
Elõtte 2 hónappal meg a Gothic 2 GOLD-ot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Magyartalan? Na ezt nézd meg: http://www.idegenek.cwi.hu/ és klikk a Criss Angel sztorira. Ez egy kicsit sok volt nekem így reggel... Keményen nyomott egy ctrl+c/ctrl+v-t, úgy ahogy valamelyik webszótár kidobta, nem szarozott <#csodalk><#banplz>
Molnibalage
Ez esetben talán megveszem. A harcrendszerrel muszály lenne valamit kezdeni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Majd megveszed a kiegeset. Remélem az alapjáték hibáit kijavítják benne.

jahh.gyökerek!reméllem visszamondják, és nem lesz kieg, Te meg jól jársz<#idiota>

Molnibalage
De jó... Most adtam el mert úgy volt idáig, hogy nem lesz kieg. Kösz Jowood.
(hogy szakadna rátok az ég)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nyilván egy csak azzal a játékkal foglalkozó lap mindig gyorsabb lesz ilyenekben.

(ui.: Ilyen magyartalan hírt rég olvastam, mint azon a honlapon lévõ.)

Seth
Remélem nem generálnak megint 1000 bugot,amik kijavítását ismét inkább a rajongókra bízzák 😄

PSN ID.: Beegabor

És akkor mivan te gyökér? Arra az egy napra vered?
kicsit megkésve, ámde az sg.hu is beszámolt a hírrõl...<#mf2><#mf2>

máshol hamarabb kintvolt www.Gothic3.hu