60
-
Zoleeca #20 PC-re szükséged lesz hogy letölthesd a konzol gamékat :D -
#19 Ez teljesen felesleges volt leírnod. Ettől még nem lesznek új konzolok amik követni tudnák a PC-t. Amúgy nézz körül jobban. Az utóbbi időben igencsak neves játékok jelentek meg. Na meg pl olyan gémet mint a C&C3 vagy mondjuk a közeljövőben megjelenő Starcraft 2-őt huszadrangúnak nevezni, hát... enyhén szólva is nevetséges. Sztem pont az a baj, hogy az utóbbi időben sajna nagyon kevés RTS jelent meg. -
M0RN1NGST4R #18 GTA IV-et bejelentették PC-re? lemaradtam vmiről? -
#17 Tobb mint 3 eve egy jatekkal jatszom...(pc)Azota 6x fejleszettek.Mindig erosebb vas kell hozza :P Szal nekem a lenyeg: Fusson rendesen:-)nem feltetlenul a legujabb kartya kell,ar ertek aranyban gondolkozom mindig. -
szasz85 #16 Sajnos bármennyire is szeretné a sok konzol fanboy a PC soha nem fog meghalni.
Mindig lesz szükség PC-re, és amíg lesznek PC-k addig játékokat is fognak rájuk készíteni.
Az meg hogy félévente jönnek ki az új hardverek legalább segít formában tartani a fejlesztőket, mert a mai programozók többsége csak futószalagon gyártott amatőr, aki be van kényelmesedve a végletegig optimalizált konzolokra.
Az se igaz hogy PC-re ne jönnének jó játékok. ASSASSIN'S CREED, CRYSIS, COD4, BIOSHOCK, PORTAL, SPORE, GTA IV, MASS EFFECT, hogy csak párat említsek.
A konzolok egyre több PC funkciót kapnak (DVD, internet), mert egy nagyra nőtt tetris magában elég keveset érne. Azok pedig akik csak konzolt tartanak és nincs PC-jük azok olyanok akiknek már az is kiemelkedő teljesítmény hogy összekössék egy képernyővel.
A legnagyobb példányszámban eladott konzol játékok meg olyan nevetséges 5 év alatt élvezhető programok mint a Mario vagy a Sonic 100000. kiadása.
Az pedig kifejezetten előnyös dolog hogy sok játék konzolokon jelenik meg először. Hiszen a sok konzolos kisérleti nyúlon letesztelve már kevesebb hibáva, jobb minőségben, bővebb tartalommal jelennek meg, pl Gears of War.
Azt se felejtse el senki hogy az olyan cégek mint az Intel, ATI-AMD, nVidia, és még jópáran bizony a PC-ből és főleg a PC gamerekből élnek. -
gabr #15 "A PC mindíg fejlődni fog, hiszen mindegyik alkotóelemére jut jónéhány fejlesztő"
Valóban, csak éppen játék nincs! Ami van, azok pedig huszadrendű stratégiai játékok! Ebben az évben eddig mennyi nagyobb nevű játék jelent meg? Nulla. Mennyi fog összesen az évben? 2-3? Tényleg, kurvára megéri PC-t fejleszteni! -
#14 Előbb fog a konzol meghalni mint a PC erre mérget vehetsz. Gondolj csak bele. A PC mindíg fejlődni fog, hiszen mindegyik alkotóelemére jut jónéhány fejlesztő (proci-AMD, Intel; videokari-Ati, Nvidia... stb.) Míg a konzolokat csak 1-1 cég fejleszti (Microsoft-Xbox, Sony-PS...) akiknek nincs arra kapacitások, hogy évről-évre megújuljanak, de még annyi sem, hogy 2-3 vagy évente. Hiszen olyan cégekről van szó akiknek nem csak a konzolok terén van érdekeltségük, hanem nagyon sok más helyen. -
Abu85 #13 Onnan, hogy az infók pontatlanok. Valójában 600mm^2-es chip lesz 1.5 milliárd tranyóval 65nm-en. A TPC-k felépítése annyiban változik, hogy kapnak még egy Streaming Processzort. -
rogan99 #12 Ezt a hülyeséget előszeretettel hangoztatják sokan. (és most nem a bevételekről beszélek arra kb igaz)de ha jobban megnézzük a jó játékok 90%-ka multi platform és kijön mindenre beleértve a pc-t is. Az igaz hogy néha később, de kijön.
Érdmes összehasonlítani pl a gamerankings.com-on a top 20-as játékokat a különböző platformokra. Eléggé megegyezik kivéve a platformfüggő stílusokat(rts, verekedős...) -
Csaba42 #11 Nem t'om, nekem még bőven jó a Gigabyte 6600 GT-m. A mai játékok többsége szutyok, a fejlesztők szinte csak a grafikára összpontosítanak, a játékélmény pedig ellaposodik a történet (már ha van) előrehaladtával. Talán a Fable 2, a B&W 3 (Peter-bácsi anno 5 részt ígért), a GTA4, a Mafia 2 vagy az Alan Wake miatt érdemes lesz cserélni akár komplett gépet is, de ez még bőven a jövő zenéje. Addig az én ízlésem is változik. ;) -
tmisi #10 Elmehetnek a rákba a hülye gt200-zukkal együtt. Nem csoda hogy a fejlesztők nem tudnak rendesen optimalizálni, mert mindig az újabbnál újabb hardverekre kell fejleszteni és a régebbiek (nem feltétlenül elavultak!) kerülnek hátrányba miatta. pl. Crysis, Colin:Dirt, stb.
Persze van kivétel, ilyen jó példa: Gears Of War, szinte maxon 1024-ben nálam röccmentesen fut. -
jety91 #9 Inkább a drivereket frissítenék(pl.:vista sp1, sokszor megfagy megáll vagy újraindul)... -
#8 ez azért erős tulzás... ám csak sztem korai az új széria, vagy az ati miatt csinálják? -
dez #7 "A több mint kétszeres növekedési rátát tehát tartani tudják"
Vajon ez miből jött ki? Mert ugye 128 vs. 192 -> +50%. Tranyószámban +25%.
Esetleg ha az órajel is számottevően emelkedik, de ugye arról nincs infó. -
gabr #6 Tök mindegy, PC mint játék platform haldoklik, semmi értelme 150e forintos kártyát venni, ha évente 1-2 normális játék jelenik meg, vagy még annyi sem! -
WoodrowWilson #5 Én még mindig ezt hiszem.Oo -
tom235 #3 már az fx széria óta az. -
#2 először azt hittem hogy jön a GeForce 10 széria :) -
bandypappa #1 Parasztvakítás már megen.