57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#3524 A 0.3.2 verzió nekem sem indul. Próbáld régebbi verzióval, énis azt használom. -
#3523 azér irigyellek titeket, ti szuperebnél szuperebb modelleket csináltok, én meg megnyitom a editort azt azt se tom mi micsoda LOL:$ -
sonnenshein #3522 Megtenném, de nem indul el nekem, editor.exe hibát dob rögtön induláskor
Még az alap mapból manuálisan sikerült törölgetbem, de ebben az esetben kicsit nehézkes. -
#3521 Sokat szenvedtem vele, mert nem akartak forogni a kerekek a 3. tengelyen. Azért rájöttem.:) Köszi az alapokat! -
Lack #3520 Igaz, némelyik lengyel mod elég gázos + van amelyiknek a mérete óriási. (emiatt sokat tölt nálam a játék kezdéskor) -
#3519 6milán6 gyere már fel msn-re pls fontos!!!!!!!! -
#3518 Megnyitod a mapot Giants Editorral és elkezded kitörölgetni a fákat, meg feleslegesnek tartott dolgokat.:D -
Lack #3517 Szóval megelőztél :) Én is gondolkodtam azon, hogy megcsinálom, de így már nem.
Amúgy nagyon zsír lett. Szép munka! Meg nincs rajta copyright. Mehet fel az oldalra. -
pista89 #3516 nekem kifagy ettől a .... póttól -
#3515 Én nem ajánlom betenni. Nekem tele lett láthatatlan falakkal tőle a játék, mint ahogy még jónéhány lengyelek álltal készített modtól. Módosítják az eredeti modelleket, amitől vannak részek amik nem láthatók belőle.
Kamion+félpótkocsi -
#3514 Megcsináltam Lack pótkocsiját 3 tengelyesre, ha beleegyezik elküldöm Katának.
-
ATOMJANIKA #3513 Van bent csőrös kamion? -
sonnenshein #3512 Nincs valakinek egy littlerock map-ja csökkentett "famennyiséggel"?
Hajókürt akkor van, mikor valamit elcseszel, ezért érdemes egyszerre csak egy dolgot módosítani.
Frissítettem a legújabbra az nvidia drivert és ezt kaptam, így ment vissza a régi:
A merci platója sajnos nem használható:
-
Linkerboy #3511 A csörös kamiont honnét lehet leszedni? aki tudja az mondja meg plz [THX] -
ATOMJANIKA #3510 Nekem is most csinálta az előbb:@ -
#3509 nekem is azt szokta -
#3508 elindítom a gamét azt köcsög hajókürt szólal meg:@:( -
mifku #3507 Sziasztok! Nemtud valaki olyan progit ami .ac-ból a .i3d-be konvertálja a képet vagy modelt . Léci segítsetek előrre is köszönöm. -
#3506 basszameg sehogy se tudom megcsinálni a dupla pót modot:(((((((pedig mindent úgy csináltam ahogy le volt írva és nem jó:(:( valaki nem tudja átküldeni a már kész pótkocsikat?(A):((( -
#3505 honnan töltötted le azt a traktort amivel húzod a pótkocsit??belinkeled nekem????????kössz [flipv]THX[/flipv] -
Ice185 #3504 Köszönöm szépen Dortnex, nekem sajnos angolul volt, és pár dolgot nem értettem, de ígymár minden világos!! -
#3503 olyan kell rá, mint régen amit az IFA-k húztak permetezeskor:D -
pista89 #3502 még jóis te :D -
Djöccse #3501 lippet nekem nagy permetező van simán viszi
-
#3500 Önjáró eszközhordozó. -
#3499 én nem akarok senkit se megsérteni de ez undorító gép. -
#3498 Később teszek a gameba nagyobb permit!:D Jobban nézne ki, mint ahogy most van:
-
ATOMJANIKA #3497 Ez a VARVET vagy micsoda ez mire való? -
Lack #3496 Nem az enyém, másik (lengyel) gyártmány, csak hasonlít a kettő. -
#3495 ez ugyan olyan megoldású,mint a Lack-é mivel sztem az övéxD -
pista89 #3494 LETÖLTÉS!
-
#3493 Így egyelőre nem sok értelme van, Remélem majd készül rá valami kijuttató egység...
-
szurop #3492 Ez undorító. -
Djöccse #3491 -
Djöccse #3490 VERVAET
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/vervaet.xml" xPosition="190.5" yOffset="0.98" zPosition="248" yRotation="135"/>
ezt ird be mert nincs leirás -
micka22 #3489 jöhet -
Djöccse #3488 ha kell letöltési link szoljatok -
Djöccse #3487 Uj járműt attak ki VERVAET ett kipróbáltam jó elöl 2 kerék egymás melett hátul ballonkerék és tartály olyan mint egy permetező gép csak nem lehet vele permetezni csak vontatni -
micka22 #3486 Vagy innét:http://www.ls2008.extra.hu/vontatmanyok.htm -
#3485 innen töltsd le itt mindenféle van