57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
    A 0.3.2 verzió nekem sem indul. Próbáld régebbi verzióval, énis azt használom.
  • DJKonya
    azér irigyellek titeket, ti szuperebnél szuperebb modelleket csináltok, én meg megnyitom a editort azt azt se tom mi micsoda LOL:$
  • sonnenshein
    Megtenném, de nem indul el nekem, editor.exe hibát dob rögtön induláskor
    Még az alap mapból manuálisan sikerült törölgetbem, de ebben az esetben kicsit nehézkes.
  • 6milan6
    Sokat szenvedtem vele, mert nem akartak forogni a kerekek a 3. tengelyen. Azért rájöttem.:) Köszi az alapokat!
  • Lack
    Igaz, némelyik lengyel mod elég gázos + van amelyiknek a mérete óriási. (emiatt sokat tölt nálam a játék kezdéskor)
  • diggitydave
    6milán6 gyere már fel msn-re pls fontos!!!!!!!!
  • 6milan6
    Megnyitod a mapot Giants Editorral és elkezded kitörölgetni a fákat, meg feleslegesnek tartott dolgokat.:D
  • Lack
    Szóval megelőztél :) Én is gondolkodtam azon, hogy megcsinálom, de így már nem.
    Amúgy nagyon zsír lett. Szép munka! Meg nincs rajta copyright. Mehet fel az oldalra.
  • pista89
    nekem kifagy ettől a .... póttól
  • 6milan6
    Én nem ajánlom betenni. Nekem tele lett láthatatlan falakkal tőle a játék, mint ahogy még jónéhány lengyelek álltal készített modtól. Módosítják az eredeti modelleket, amitől vannak részek amik nem láthatók belőle.

Kamion+félpótkocsi
  • 6milan6
    Megcsináltam Lack pótkocsiját 3 tengelyesre, ha beleegyezik elküldöm Katának.
  • ATOMJANIKA
    Van bent csőrös kamion?
  • sonnenshein
    Nincs valakinek egy littlerock map-ja csökkentett "famennyiséggel"?
    Hajókürt akkor van, mikor valamit elcseszel, ezért érdemes egyszerre csak egy dolgot módosítani.
    Frissítettem a legújabbra az nvidia drivert és ezt kaptam, így ment vissza a régi:
    A merci platója sajnos nem használható:
  • Linkerboy
    A csörös kamiont honnét lehet leszedni? aki tudja az mondja meg plz [THX]
  • ATOMJANIKA
    Nekem is most csinálta az előbb:@
  • diggitydave
    nekem is azt szokta
  • DJKonya
    elindítom a gamét azt köcsög hajókürt szólal meg:@:(
  • mifku
    Sziasztok! Nemtud valaki olyan progit ami .ac-ból a .i3d-be konvertálja a képet vagy modelt . Léci segítsetek előrre is köszönöm.
  • DJKonya
    basszameg sehogy se tudom megcsinálni a dupla pót modot:(((((((pedig mindent úgy csináltam ahogy le volt írva és nem jó:(:( valaki nem tudja átküldeni a már kész pótkocsikat?(A):(((
  • Martinez01
    honnan töltötted le azt a traktort amivel húzod a pótkocsit??belinkeled nekem????????kössz [flipv]THX[/flipv]
  • Ice185
    Köszönöm szépen Dortnex, nekem sajnos angolul volt, és pár dolgot nem értettem, de ígymár minden világos!!
  • lippet
    olyan kell rá, mint régen amit az IFA-k húztak permetezeskor:D
  • pista89
    még jóis te :D
  • Djöccse
    lippet nekem nagy permetező van simán viszi
  • 6milan6
    Önjáró eszközhordozó.
  • DJKonya
    én nem akarok senkit se megsérteni de ez undorító gép.
  • lippet
    Később teszek a gameba nagyobb permit!:D Jobban nézne ki, mint ahogy most van:

• ATOMJANIKA
    Ez a VARVET vagy micsoda ez mire való?
  • Lack
    Nem az enyém, másik (lengyel) gyártmány, csak hasonlít a kettő.
  • Daneszka
    ez ugyan olyan megoldású,mint a Lack-é mivel sztem az övéxD
  • pista89
    LETÖLTÉS!
  • 6milan6
    Így egyelőre nem sok értelme van, Remélem majd készül rá valami kijuttató egység...
  • szurop
    Ez undorító.
  • Djöccse
  • Djöccse
    VERVAET
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/vervaet.xml" xPosition="190.5" yOffset="0.98" zPosition="248" yRotation="135"/>
    ezt ird be mert nincs leirás
  • micka22
    jöhet
  • Djöccse
    ha kell letöltési link szoljatok
  • Djöccse
    Uj járműt attak ki VERVAET ett kipróbáltam jó elöl 2 kerék egymás melett hátul ballonkerék és tartály olyan mint egy permetező gép csak nem lehet vele permetezni csak vontatni
  • micka22
    Vagy innét:http://www.ls2008.extra.hu/vontatmanyok.htm
  • Martinez01
    innen töltsd le itt mindenféle van