57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#3689 na áljál le osszad a népet inkább:D -
pista89 #3688 szóltam. :) -
pecspapi #3687 há jóvan na.nem jutott eszembe másképp -
#3686 He-.- tod lehet próbálkozni,csak nehogy te járj a végén rosszul:)) -
pista89 #3685 de rádis vonatkozik . -
pista89 #3684 ike -
#3683 -
pista89 #3682 jólmondod .. szvsz mégegy ilyen -> ban. -
#3681 te ám jól megfogalmaztad a mondatod:D -
mifku #3680 Martinez azért neked is vannak olyan kérdéseid hogy leesek a földre ugyhogy ezt hagyuk . XD -
pista89 #3679 ezt a szöveg jól megmontad -
pecspapi #3678 ezt a irígy hónajmirigyben volt ez a szöveg -
#3677 Gyerekkoromban nagyon utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak manapság hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...-egy kis marhaság de aki ilyen hülye kérdéssel jön az menjen el... -
pista89 #3676 de , de elég lessz a topikrombolásból. -
#3675 de most nincs igazam ?? -
#3674 még egy ilyen -> ban -
#3672 talán azért nem akadtál rá mert NINCS! fogd má fel-.- hogy csak Crack van. ám a válasz erre gombot használhatnád sűrűbben is:) -
pista89 #3670 akkor kérdezd meg OTT b+! -
mifku #3669 Oké eddig rendben van és köszönöm de a series kódra még nem akadtam rá ottse és arra utaló linkre meg mondatra se -.- -
#3668 fent?? legyen inkább fendt ám Hajdúnánáson! találkozhatunk akár hol,Amúgy nézz már vissza a HSz-edidre és gondolkozz el rajta,hogy miért irjuk ezeket a te HSz-eidre,remélem rájössz,ha nem akkor így jártál,talán ha nem lámáskodnál+nem raknál fel olyan kérdéseket ide amire válaszolni se tudunk,akkor keress egy olyan topikot,amilyen a kérdésed.Vágod? mi pl most a maya-s kérdésed -
pista89 #3667 Itt van a topikja Link
Ennyire nehéz a keresőt használni , 10mp alatt megtaláltam...-.-
Gabikamionos : Téged meg honnan engedtek ki ? Nagyon gyorsan vissza kéne zárni -
mifku #3666 Na istenem ezek a kérdések is lemegyek hídba tőllük!
Fent temeg vagy vagy 12-éves és keményvagy Hol lax ?
-
#3665 Császtok hogy kel bekekapcsolni a lámpát a kombány kiengedőéné
-
#3664 pontosan! tuti van maya topik is,hameg nincs nyitol egyet -
pista89 #3663 de te ..... ez nem Maya topik !! Kérdezd ott ! Ennek a topiknak semmi köze a Mayahoz... -
#3662 hé kisfiam. vegyél vissza a fordulatbol! nekem szántad azt hogy nem bir senki válaszolni?? -
mifku #3661 Ha offolsz egy csicska vagy alma!
Meg nemigaz hogy kérdez valamit az ember és nemtudnak rá segítséget nemazért van ez a szar fórum nem az a lényege te alma! -
#3660 Pofádat alapba ! Ha még egyszer WAREZOLSZ elküldetlek a banamákra!! Ráadásul OFFolsz is !!! -
#3659 ne káromkodj+a maya-hoz nincs serial -.- csak Crack,amit elég nehéz összehozni -
pista89 #3657 Fasza lessz amúgy. -
#3656 az én 'készülékemben' nincs semmi hiba :D inkább rakjátok speedyshare.com-ra az jobb. -
Linkerboy #3655 Jól néz ki az új mod és map majd ted fel én meg lesem -
crossfighter #3654 Valszeg nem valami stabil a netkapcsolatod. -
crossfighter #3653 A hiba az Ön készülékében van. Én heti 30-40Gb adatot szedek onnan, probléma nélkül! -
#3652 NO WAREZ!
MAúgy nem tudjátok vmi normálisabb fájl megosztóra feltenni a cuccaitokat?
Mert elegem van a sok sz*r data.hu-sból...lekell szednem vagy 10x hogy normálisan hiba nélkül leszedje..-.- -
crossfighter #3650 Saját mod-om leírása:pdf
Éjszaka feltolom a data-ra. -
t8020 #3648 arra a képre értettem amit Toby berakott -
#3647 Odaírhatta volna , hogy hol látta. -
#3646 Szerintem ebben a hsz-ben látta, kombinált eszközhasználat alatt a skint. -
Dortnex #3645 Bocs a képért el rontottam