57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • sarki5
    Amugy Gratula a K-farm létrehozojának is
  • sarki5
    Bocs ha hülyeséget kérdezek,de lesz olyan mod ahol lehet bálázni?Vagy ez benne lesz majd a rét modban?
  • sarki5
    sziasztok.Én nem értek hozzá de,gondolom hogy milyen sok munka lehet vele:)én türelmesen várom a rét modot,kész lesz mikor kész lesz:)Nem tudom a sok gyökér mit csinálna hogyha senki se csinálna ilyen modokat:)Különben is jo munkához idö kell
  • remot
    adig kell tölteni amedig nem jön le teljsesen
  • pista89
    MÉG MINDÍG 90%-os AZ A KIB*SZOTT 'RÉT' MÓD!!! MI A F*SZÉRT KELL EZT NAPONTA MINIMUM 10x ELMONDANI??????MAJD HA MEGJELENIK ADUNK LINKET AHOL LESZEDHETITEK , NEM KELL ITT NAPONTA KÉRDEZŐSKŐDNI!
  • JD4650
    Szerinted egy hét alatt össze lehet dobni egy szinte új játékot? (mert nem a búzát festik) Ha meg össze is dobnák pár hét alatt, és valami baj lenne vele, akkor meg jönne a sok hülye HSZ hogy miért nem jó ez meg az...
    Reménytelenek vagytok, miért nem lehet megérteni hogy ez nem kis munka???
  • pecspapi
    pfff.sose lesz kész
  • JD4650
    Anyukád hogy van? Amúgy még mindig 90%
  • diggitydave
    Hello,hogy áll a rét mod??
  • pista89
    de szóltunk előre h ne arra a sz*rra rakja fel...hát csak oda tette...
  • Toby0501
    Nekem Firefox-al lejött rendesen.. -.- Nem a data.hu-val és nem is a böngészővel van a baj ;) De noobozd csak le azért, mert megoszt valamit velünk, amit szabadidejében csinált, ráadásul ingyen...
  • JD4650

• pecspapi
    nem lecseszés.én nekem is van néha
  • JD4650
    Van olyan amin fordítva vannak a kapák. Szóval előre is fellehet tenni. De azt a munkagépet amit eredetileg hátra terveztek, azt nem kéne előre rakni (valóságban):)
  • DJKonya
    azta most az egyszer nem használtam azt egyből leszídnak, ez is bűn? jóhogy nemkapok még ezér is 4 büntető pontot
  • joci14
    tedd már fel pls mondjuk speedysharera mert én innen nem tudom letölteni. kösz előre is
  • lippet
    Érdeklődj a MAYA topikban az SG-n. Azt hiszem van!
  • pecspapi
    válasz erre használd!!!!!!!!!!!!!!!!nem tudni kinek írod.én pl nem tudom
  • DJKonya
    nekem piros benne a felni!
  • pecspapi
    aha.biztos.

valaki leszedte a k-farm-ot?????
  • pista89
    azok IE-vel böngésznek.

Mifku ilyenkor szokták mondani h álmodik a nyomor.
  • pecspapi
    akkor másnak mért jó???vagy azok füllentenek????
  • mifku
    Hát én nemtudom megcsinálni az tuti de ha valakivel összeállnék aki keni a mayát meg az elhelyezést akkor kitudja lehet még összelehetne hozni 1-2 modelt
  • Traktorist
    Sziasztok!A K-farm mod-ban miért lett szürke a Lexion felnije?A png-ben piros.
  • pista89
    Mivel a n00b-ok csak data.hu-ra tudnak mindent feltölteni...nemfogják fel hogy nem tölti le normálisan.-.-
  • pecspapi
    nem tudná valaki elküldeni aki letöltötte??
  • pecspapi
    hibás csomagolást ír
  • remot
    NAGYON VAGÁNYAK LESZNEK A GÉPEK ÉRDEKELNE MIKOR LEHET ŐKET TANULMÁNYOZNI :) üdv: REMOT
  • mifku
    Ha valaki tud rátenni skint vagy festést elküldöm.
  • ATOMJANIKA
    ez a rába nagyon király!
  • joci14
    és ezeket be is tudod tenni a játékba ?
  • DJKonya
    azta rohadt eget!!!!! ez nagyon hard mod, nagyon nagyon! köszi szépen:)
  • Sanxi007
    Ha kész lesz a Case STX az érdekelni fog engem is szerintem jól nézki.
    Én simtractoroztam a Landwirtschaft előtt és ezt kicsit hiányoltam belőle mer nagyon tetszett.Ha készlesz valaki rakja majd már fel.
  • mifku
    Kipróbáltam ac3d-vel modellezni hát ugy ahogy:
    Rs-09 lenne
    Rába lenne
    Pótkocsi lenne
    Mtz 50-lenne
    Valami jó skineket kéne rájuk tenni
  • doxerv
    Hali! Most próbáltam ki a mododat, nagyon király lett, köszi!
  • bato94
    thx
  • pista89
    5fps a max legalább?
  • crossfighter
    A 614-es Fendt benne van, azonkívül csak a 936-os létezik rakodós változatban. Ha ezt akarod berakni, akkor be kell másolni a vehicles mappába is, mert ez nincs benne.
    xPosition="122" yOffset="1" zPosition="253" yRotation="90" />
    Ez a 614-es melletti hely.
  • pista89
    Hát igazából még én sem láttam olyat , de már van direktvetőgépek ami bele td vetni megmunkálatlan földbe (pl. búzatarlón)
  • Random work
    Kicsit barátkozok a játékkal és van egy dolog ami nekem kicsit fura. Bár még csak a képeket néztem viszont láttam már és vezettem is traktort sőt volt is traktorunk falun. :)
    Azt viszont nem értem hogy lehet a kultivátort előre rögzíteni a traktorra. Mert úgy gondolom ez azért így nem működhet a valóságban. Elég hajmeresztő, hogy elöl kultivátor és hátul meg vetőgép van.

Persze lehet nyugaton már ez is működik csak én vagyok lemaradva.