57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
sarki5 #3769 Amugy Gratula a K-farm létrehozojának is -
sarki5 #3768 Bocs ha hülyeséget kérdezek,de lesz olyan mod ahol lehet bálázni?Vagy ez benne lesz majd a rét modban? -
sarki5 #3767 sziasztok.Én nem értek hozzá de,gondolom hogy milyen sok munka lehet vele:)én türelmesen várom a rét modot,kész lesz mikor kész lesz:)Nem tudom a sok gyökér mit csinálna hogyha senki se csinálna ilyen modokat:)Különben is jo munkához idö kell -
remot #3766 adig kell tölteni amedig nem jön le teljsesen -
pista89 #3765 MÉG MINDÍG 90%-os AZ A KIB*SZOTT 'RÉT' MÓD!!! MI A F*SZÉRT KELL EZT NAPONTA MINIMUM 10x ELMONDANI??????MAJD HA MEGJELENIK ADUNK LINKET AHOL LESZEDHETITEK , NEM KELL ITT NAPONTA KÉRDEZŐSKŐDNI! -
JD4650 #3764 Szerinted egy hét alatt össze lehet dobni egy szinte új játékot? (mert nem a búzát festik) Ha meg össze is dobnák pár hét alatt, és valami baj lenne vele, akkor meg jönne a sok hülye HSZ hogy miért nem jó ez meg az...
Reménytelenek vagytok, miért nem lehet megérteni hogy ez nem kis munka??? -
pecspapi #3763 pfff.sose lesz kész -
JD4650 #3762 Anyukád hogy van? Amúgy még mindig 90% -
#3761 Hello,hogy áll a rét mod?? -
pista89 #3760 de szóltunk előre h ne arra a sz*rra rakja fel...hát csak oda tette... -
#3759 Nekem Firefox-al lejött rendesen.. -.- Nem a data.hu-val és nem is a böngészővel van a baj ;) De noobozd csak le azért, mert megoszt valamit velünk, amit szabadidejében csinált, ráadásul ingyen... -
JD4650 #3758
-
pecspapi #3757 nem lecseszés.én nekem is van néha -
JD4650 #3756 Van olyan amin fordítva vannak a kapák. Szóval előre is fellehet tenni. De azt a munkagépet amit eredetileg hátra terveztek, azt nem kéne előre rakni (valóságban):) -
#3755 azta most az egyszer nem használtam azt egyből leszídnak, ez is bűn? jóhogy nemkapok még ezér is 4 büntető pontot -
#3754 tedd már fel pls mondjuk speedysharera mert én innen nem tudom letölteni. kösz előre is -
#3753 Érdeklődj a MAYA topikban az SG-n. Azt hiszem van! -
pecspapi #3752 válasz erre használd!!!!!!!!!!!!!!!!nem tudni kinek írod.én pl nem tudom -
#3751 nekem piros benne a felni! -
pecspapi #3750 aha.biztos.
valaki leszedte a k-farm-ot????? -
pista89 #3749 azok IE-vel böngésznek.
Mifku ilyenkor szokták mondani h álmodik a nyomor. -
pecspapi #3748 akkor másnak mért jó???vagy azok füllentenek???? -
mifku #3747 Hát én nemtudom megcsinálni az tuti de ha valakivel összeállnék aki keni a mayát meg az elhelyezést akkor kitudja lehet még összelehetne hozni 1-2 modelt -
Traktorist #3746 Sziasztok!A K-farm mod-ban miért lett szürke a Lexion felnije?A png-ben piros. -
pista89 #3745 Mivel a n00b-ok csak data.hu-ra tudnak mindent feltölteni...nemfogják fel hogy nem tölti le normálisan.-.- -
pecspapi #3744 nem tudná valaki elküldeni aki letöltötte?? -
pecspapi #3743 hibás csomagolást ír -
remot #3742 NAGYON VAGÁNYAK LESZNEK A GÉPEK ÉRDEKELNE MIKOR LEHET ŐKET TANULMÁNYOZNI :) üdv: REMOT -
mifku #3741 Ha valaki tud rátenni skint vagy festést elküldöm. -
ATOMJANIKA #3740 ez a rába nagyon király! -
#3739 és ezeket be is tudod tenni a játékba ? -
#3738 azta rohadt eget!!!!! ez nagyon hard mod, nagyon nagyon! köszi szépen:) -
#3737 Ha kész lesz a Case STX az érdekelni fog engem is szerintem jól nézki.
Én simtractoroztam a Landwirtschaft előtt és ezt kicsit hiányoltam belőle mer nagyon tetszett.Ha készlesz valaki rakja majd már fel.
-
mifku #3736 Kipróbáltam ac3d-vel modellezni hát ugy ahogy:
Rs-09 lenne
Rába lenne
Pótkocsi lenne
Mtz 50-lenne
Valami jó skineket kéne rájuk tenni -
doxerv #3735 Hali! Most próbáltam ki a mododat, nagyon király lett, köszi! -
bato94 #3734 thx -
pista89 #3733 5fps a max legalább? -
crossfighter #3732 A 614-es Fendt benne van, azonkívül csak a 936-os létezik rakodós változatban. Ha ezt akarod berakni, akkor be kell másolni a vehicles mappába is, mert ez nincs benne.
xPosition="122" yOffset="1" zPosition="253" yRotation="90" />
Ez a 614-es melletti hely. -
pista89 #3731 Hát igazából még én sem láttam olyat , de már van direktvetőgépek ami bele td vetni megmunkálatlan földbe (pl. búzatarlón) -
#3730 Kicsit barátkozok a játékkal és van egy dolog ami nekem kicsit fura. Bár még csak a képeket néztem viszont láttam már és vezettem is traktort sőt volt is traktorunk falun. :)
Azt viszont nem értem hogy lehet a kultivátort előre rögzíteni a traktorra. Mert úgy gondolom ez azért így nem működhet a valóságban. Elég hajmeresztő, hogy elöl kultivátor és hátul meg vetőgép van.
Persze lehet nyugaton már ez is működik csak én vagyok lemaradva.