57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#3849 Kéne a segítségetek -
pecspapi #3848 ja.de azt meg lehet oldani??? -
#3847 azt kéne megcsinálni, hogy a permi fogyassza a vizet:D -
ATOMJANIKA #3846 Valaki bemásolná nekem az EXTRÉM FENDT VÁGÓASZTAL vehicle..........-os szóövegét??köszi! -
#3845 az amazone catros tárcsát berkatam de mindig a levegőben van.
ha az összecsukható grubert akarom betenni akkor minden gép eltűnik!
miért van ez? SEGÍTSETEK
-
#3844 MTZ 50??? -
#3843 attól függ mienre
-
#3842 Martinez01 tol a gépekre skint rakni?? -
pecspapi #3841 nekem is lécci mert rákattintok a linkre nem tudom letölteni -
remot #3840 szevasz nagyon vagánynak nézz ki a pot figyi nem tudnád nekem megadni a vehicles sort ami lenne hozzá? mert azt nem talláltam benne? Üdv: Remot -
pecspapi #3839 igen fent van -
#3838 értem csak én annak örültem meg hogy mükszik és számol és gondoltam megcsinálom -
#3837 Betettetek a fórumba egy V6 vagy milyen módot.Azt hol találnám meg?mert az a data nem valami nyerő -
Lack #3836 Ja még annyit, hogy a pótkocsi közepénél egy ponton továbbra sem ürít a kombájn. A javítással úgy néz ki a dolog, hogy:
1. van a forgózsámoly résznél egy 30000-es kapacitás, amit a program számol ugyan, de nem látszik a pótkocsiban.
2. van a másik 30000-es kapacitás, ami a pót hátsó részében van, ennél látszik ahogy telik a pót, de a számértéket nem írja ki a program. -
Lack #3835 Annyit csináltál, hogy a forgózsámolynak is adtál egy 30000-es kapacitást, ami nem rossz ötlet, csak így a pótkocsi összkapacitása már 60000 és ha a pótkocsi hátuljába engeded a búzát, továbbra sem számolja a program. A hiba a trailer01.lua scriptben van. A németek közül az egyik modder asszem már dolgozik a dolog tökéletesítésén. -
pecspapi #3834 na én nagyon béna vok a mod berakásában
duplapót sem sikerült,tartálykocsisem se semmi.nekem csak az megy amiben minden benne van -
pecspapi #3833 itt minden fentvan.keress vissza -
kiscser94 #3832 helosztok nem tudna nekem valaki segiteni???!!!honan lehet modokat leszedni meg hoszab vágoasztalt a class-hoz .SEGITSÉG -
#3831 ott a javítás töltsd le
-
pecspapi #3830 de olvasok.csak azt az eggyet véletlen elkerültem -
#3829 javítás(speedy share)
data.hu -
#3828 Olvasol is, vagy csak a képeket nézed? -
pecspapi #3827 kiváncsi vok mire jó ez.remélem tankolásra jó.csak elkuvtam valamit és minden a levegőben van ezért újra kell tennem a játékot -
pista89 #3826 namit? -
#3825 rájöttem lack mit rontott el!
-
#3824 pótot le lehet tölteni?ha igen akkor belinkeled?
-
#3823 így áll a rába:
-
pista89 #3822 ... -
Lack #3821 Gépszállító pótkocsi, vagy valami olyasmi.
LETÖLTÉS -
#3820 Optikai hatásnövelés, azaz jól mutat a telepen és kész.Lényegében nem jó semmire (pótkocsiként működik), akárcsak a vontatott műtrágyaszóró vagy a Vervaet.
-
pista89 #3819 ésez mirevaló?trágyázza a földet vagymi? -
#3818 Egy kis optikai hatásnövelés a játékba.:)
Joskin 14 m3-es tartálykocsi
Joskin 10 m3-es tartálykocsi
-
pista89 #3817 -
#3816 ez igaz jogos !!én soha nem szoktam ezekre a hsz. ekre válaszolni mert aki akarja nézze meg de annyit biztosíthatok hogy előbb lessz kész mint a 4-es metró -
crossfighter #3815 Nekem elküldheted. De csak a jövő héten tudok vele foglalkozni.
msn:[email protected] -
crossfighter #3814 Kérésre a K1 mod speedy share-en:part1
part2part3
78 mb -
sarki5 #3813 Rét mód után pedig jön a silozos is ugye? -
sarki5 #3812 én nem a pénz miatt kérdeztem:)Hanem azért mert van olyan ismerösöm akinek nincs msnje és mondta hogy akkor irjam ki neki lemezre:) -
mifku #3811 Nagyon készűlnek a rét módhoz :D -
#3810 Nem tudom melyik képfájl van neked meg. A közel 700 Mb-osban is csak ~70 Mb maga a játék, a többi felesleges holmi. Ami még értelmes dolog rajt az a directX és a pdf dokumentum. Viszont egy kb. ~100 Ft-os cd/dvd senkit nem fog földhöz vágni, és még a modokat is kitudod írni mellé.