57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#4579 kap egy rekesz sört aki felteszi a talajmarót -
#4578 léci valaki segitsen!!
-
#4577 claas xerion
-
#4576 megvan a neve
tom
-
#4575 segitseteknekem lécci!!! -
#4574 hello!
van a classnak egy gépe nem tom hogy mi a neve hasonlo a szecskázohoz de netom a nevét meg azt se hogy honnan tudnám letölteni...
-
#4573 Szerintem az outdoor camera visszaállítása a megoldás, mert minden új modot, ha megnyitsz, abban a nézetben fog megjelenni. -
#4572 Én sajna nem tok skint csinálni.Az erejéről tudsz valamit? -
#4571 Elvileg mentés előtt átkell váltani a nézetet "tip camerára". Máramelyiknél van, de nekem ez sem működött minden esetben. Volt mikor az vált be, ha az outdoor camerát állítottam be úgy, ahogy lenni kell a külső nézetnek. (gép mögött, kicsit felette)
Az álltalad írt hibajelenség nekem hidraulika/vonópont állítás után jelentkezett. -
#4570 nem hát-.- Jólenne vmi skint rálökni,mert anélkül elég ratyi:S a kerékre már raktam,de a trakira nemtudok:S -
#4569 Tehát ez a skintelen még csak nem is csuklós? -
#4568 sajnos:S De majd csak csinálnak olyat is:D Addig meg beérem a xerionnal:P -
#4567 de hol? nem tudok egy jó eldalt sem ahol fenn lehetne -
#4566 óóóó de király,, megtudtam csinálni a gamét:) mostmár nem lök ki game.exe hibát, viszont az 57órás mentésem odeveszett:(:( sebaj de legalább tom csapatni:P -
Lack #4565 Valaki aki jobban ért a Giants editorhoz, tapasztalt e-már olyat, hogy ha némelyik modellen módosít valamit, majd menti akkor a játékban a járműhöz tartozó külsőnézetes kamera mozgatása "elromlik". Pl: nem lehet fel-le mozgatni, hanem olyan hülyén dől jobbra-balra. Nem tudom mi okozza. -
Linkerboy #4564 óóóó fasza köszi
:D -
Lack #4563 Hányszor akarod megkérdezni még? Inkább keresnél. -
#4562 a talajmaró valakinek nincs meg NAGYON KÉNE MÁR -
mifku #4561 Fasza a Xerion köszi Yamaha -
#4560 Xerion 3300
-
mifku #4559 Elég sok gép van már a pórtán XD
-
Lack #4558 Köszi szépen! -
#4557 Kész a Claas Xerion 3300
kép
letöltés:Claas Xerion 3300 -
Lack #4556 Így van nem csuklós a traktor. -
Lack #4555 Nem hiszem el, hogy internetet használsz és nem ismered a keresőket. Ilyen ökörségeket kérdezni de komolyan. -
#4554 valaki megtudja mondani hogy mi németül a taljmaró? -
#4553 hasonlít,de még nem próbáltam ki,sztem nem csuklós:S -
#4552 Akkor te láttad a képet?Kinézetre hasonlít a Rábára csak a skin nincs meg hozzá. -
#4551 ilyen kéne -
#4550 THX -
#4549 a szétnyitható permi nagyon jó lett de valaki nem tudná feltenni a talajmarót
nagy hálás lennék érte! -
#4548 itt van egy csomó gép meg mód is keress rá -
#4547 www.ladwirtschafts2008.com itt nézd meg -
#4546 nem linkel be senki semmit! van egy pár oldal ahonnan lelehet szedni! ha annyira kell akkor rábirsz keresni,és leszeded. képek is vannak a modokhoz úgyhogy tudod mit szedel le... -
#4545 Hello!!valaki belinkel nekem 1 pár modot amibe vanak jó gépek lécci!!
köszönöm!! -
#4544 Sziasztok!
A talajmarót legyen valaki szíves belinkelni nekem mert nagyon kéne köszönöm ! -
Lack #4543 Nehezedre esik normálisan írni? Ha már a szüleid rászabadítanak az internetre, legalább vehetnéd a fáradtságot és használhatnád normálisan azt a nyomorult billentyűzetet. -
krisz267 #4542 rába jeh em soká kész -
#4541 próbáltam rálökni már egyet,de vmiért nemrak rá,csak a kerekekre skint...:S -
#4538 nem aza baj
hanem hogy asse tudják mi az a F.A.Q se GYIK se semmi