57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#5899 Nekem a teljesen alap játékkal, mindenféle script nélkül számolja a gabonát mindenhol, ráadásul a pótkocsin lévő búza mennyiségét is elmenti! -
Lack #5898 Nekem is tetszik, de a duplapót modot igencsak kiszedem belőle, amíg nem lesz valami megoldás. Ja meg jó lenne valami nagyobb fűkasza... Vagy egy Claas Cougar :)) -
#5897 de én a fliegl be akartam tölteni!
de azért meglehet próbáélni! -
#5896 Szerintem nem rossz ez az addon. A kaszálási lehetőségen kívül jónéhány dolgon javítottak. Lassabban múlik az idő, pótkocsi és pótsúly együttes használata, elmeni a gépek pozícióját! , stb. -
Lack #5895 Szerintem a grassland nem működik jól a Trailer01.lua scripttel. Meg kéne nézni, hogy a kétpótkocsis mod nélkül megy e rendesen. -
#5894 De sz*r, a kombájn nem számolja a százalékot, a pótba meg nem telik a búza!
-
#5893 nő az a domb:D -
metalica #5892 Hellotok
mostmár lehet füvet is ültetni vagy az nő magátol?
-
JD4650 #5891 Miért apad le a soló? Azért nem pénzt kéne kapni hanem egy nagy dombnak kéne lennie:@ Így nem tudom megtaposni a K-700-assal:D -
ATOMJANIKA #5890 és csak azt az egy füldet lehet kaszálni,mert az kicsit gáz lesz:S -
Lack #5889 Az alaptérképen a siló mögötti részen lehet kaszálni. Amúgy nekem a pótok fagytak meg egy kicsit, már ami a kapacitást illeti. nem tudok a pótokból üríteni, ha a kombájn ürít a pótba azt sem számolja, állandóan nulla a kapacitása. -
ATOMJANIKA #5888 mért nincs benne rét?vagy mit kell kaszálni a gabonát? -
#5887 most nekem nem tünt el
-
#5886 igen most nekem is jó
-
Lack #5885 A játékból eltűnik, de a mappákban megmarad. A careerVehicles.xml és a vehicleTypes.xml fájlokat kell újraírnod -
#5884 most megprobálom még 1x hátha menni fog -
#5883 én mikor beraktam a grasslandot eltünt az összes gép -
Lack #5882 A régi gépeidet pedig nem is törli a könyvtárakból, csak a careerVehicles.xml és a vehicleTypes.xml fájlokat kell újraírnod. Én elmentettem másik helyre a Grassland telepítése előtt, és csak újra be kellett helyezni a régi gépek sorait a careerVehicles.xml-be. -
#5881 nem tudok felrakni képet ide a forumba lécci segitsetek -
#5880 nekem nem megy grasslandal
a mod -
farmergyuluss #5879 juuuuj nagyon zsír ez a két gépes és szerintem a hangja is jó lett,különösen az indítás -
ATOMJANIKA #5878 ez a grassland-os mod télleg jó?én merem remélni!!! -
Lack #5877 Azt mondod, hogy nem lehet a Grassland modba a régi gépeket berakni? Nekem minden gép működik a moddal is. -
#5876 segitenétek hogy lehet képet feltölteni
-
#5875 igen ugy nem lehet +-okat próbáltam -
#5874 nem lehet plussz gépeket berakni?:O
pl a lexiont nem lehet betenni?
vagy hogy érted? -
#5873 az a baj nem lehet modok at betenni
-
#5872 a rétmod az a grassmod akr lenni ami még nem készült el??
-
#5871 de nem csak ott lehet, van még egy kibaszott nagy terület, van az a híd és ahogy mész az úton a híd felé ott van egy óriási rész -
#5870 sehogy megy magátol amugy a silo mögött kell kaszálni -
landwir #5869 hy a grasslandban hogy lehet le engedni a gyüjtö kocsinak a gyüjtörészét? -
#5868 de hol kell kaszálni?
-
#5867 és már fel is szedtem a rendfelszedövel simán
csak nincs rendsodro meg kevés a gép de legalább már elindult valami -
#5866 haljátok megy a kasza csak nehezen lehet látni hogy vág a rendfelszedö mögötti részen sürübb a fü és ott nekem vág
-
#5865 vagy csak nekem nem megy a kasza?? -
#5864 it ebben a modban hogy kell kaszálni -
#5863 ja mgse bocs -
#5862 grassland az nem ugyanazz mint a retmod talan??? -
#5861 és hova kell bemásolni ezt a grasslandos fájlokat ? -
#5860 és mit lehet kaszálni ebben a modban?