57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#6059 Kész az új New Holland komájn!!
Letöltés: New Holland -
konrad91 #6058 erre a kérdésre választ szeretnék kapni!! -
konrad91 #6057 tudtok nekem segiteni???????? -
Lack #6056 Claas skin fűkaszákra.
-
Lack #6055 Ki kell szedned a duplapót modot. Azzal nem működik jól a program. -
#6054 Szevasztok! Lenne itt egy kis gond a "FŰ" - modal. mióta beraktam, azóta az aratásnál nem tudok a pótokba üríteni, azaz a konbájn az ürít, de a pót az üres marad és nem is számolja a pótba ürített mennyiséget. Ezt minden pótomnál megnéztem és mindegyiknél ugyanaz a helyzet. Csak nálam van ez, vagy másnál is fellépett ez a baki? Tudtok nekem segíteni valahogy??? Egyáltalán ez orvosolható??? -
#6053 Kuhn BPR 305 - Schlegelmähwerk/Mulcher
KuhnBPR.rar -
#6052 Fű vetőgép
sowingMachineV2.rar -
#6051 A kommentjeidet először írd már meg Wordben, küldd át rajta a helyesírás ellenőrzést, aztán másold már be ide! :) Rémes, hogy pár ember nem tud helyesen magyarul írni! -
krisz267 #6050 yamaha kb reggere kész?? -
quados19 #6049 sziasztok a nyomjelzős vetőgépet honnan lehet leszedni
-
#6048 nemsoká -
#6047 kérek 1 e 514es kombájnt mer látom számodra nincs lehetetlen vagy mégis nefeledd E 514 -
krisz267 #6046 ? -
krisz267 #6045 yamaha az a mod mikor lesz kész -
#6044 Lemken Variopack
Telepítős Lemken Variopack
Lemken variopack.rar -
#6043 ha vki tud tegyen rá claas skint és kész -
#6042 Köszi szépen! -
#6041 itt van: Pöttinger kasza -
#6040 Lemken Topas 4m-es talajelőkészítő
Telepítős Lemken Topas
lemkentopas.rar -
#6039 Ami az elején van, azt merre találom? Esküszöm, visszaolvastam 5 oldalt, de sehol nem volt linkelve! (mielőtt még le lenne harapva a fejem :) -
#6038 Új Kasza:
Kuhn GMD 4410
Nem a legszebb, de legalább szélesebb,mint a többi
Telepítős file Kuhn
kuhn.rar -
konrad91 #6037 segitsetek már nem rakja be a modot se meg a kaszát se meg a rendfelszedőt sem
PLS help
hova kell ezeket a cuccokat rakni -
#6036 hát bizony, a mai üzemanyagárak mellettXD -
#6035 Milán: Én tegnap majdnem xD, Kimentem pecázni délbe,és majd 8-kor másztam haza,De elég is volt belőle...:D
Viktor: Nem hülyeség!:D majd kipróbálom ha sikerül a vonószem:D -
#6034 Mi van, napszúrást kaptatok?:D -
JD4650 #6033 inkább csináld azt hogy ki teszed oldalra a vonószemet és akkor a 2 pótot egymás mellett húzod:D -
#6032 végülis úgy is jó,nemkell 2x fordulni:)Gázolaj spórolás:D -
#6031 összeakassza, egy trakival kiviszi a föld szélére a két pótot. aztán egyesévelm egszedi, majd a két pótot behúzza telepre:D -
#6030 Csinálj vonófejet hátra és uccu neki. -
#6029 Vkinek sikerült vonószemet készíteni vmelyik pótkocsira úgy,hogy össze is lehessen akasztani a Grass mod féle 2 pótkocsis script-el?mert nekem a vonószem megvan,átirtam az xml fájlt is,de nem hajlandó összeakasztani -
#6028 FEJEZD MÁR BE , MERT SZÁJBA RÚGLAK!!!A f@szér írod le 3X ugyanazt!!! -
krisz267 #6027 szerintem amit yamaha betet képet az reggere kész -
#6026 pont úgy az 1. megtelik jön a másik(3 van a farmomon)na szóval csőbehúztak 2 hamszter fölösleg akkor azé nem tom összeakasztani azé kösz -
#6025 minek akasztanál össze? Gondolkozz már:D az első Hamszter felszedi a lucernát,az utánna lévő mit szedne?:D esetleg úgy hogy ha az első megtelik,akkor szedné a másodikba... ám csak úgy akasztod össze ha csinálsz vonófejet hátra:D -
#6024 hy all az természetes hogy 2 rendfelszedő pótot nem bírok összeakasztani??pls segítsetek -
kishadabas #6023 Van egy olyan problémám hogy be szeretném rakni a forgozsámolyos póttót de meg csináltam ugy ahogy kell és mikor a játékba lépek és be tesz a farmra nincs se traktor se kombány egyszoval nincs semmi
miért van ez?? -
#6022 mostmár vágom!
alapból bennt van a duplapót mód!
Lack így lehet újra be tudjuk tenni a pótodat:D -
#6021 Lippet ezen mit nem értesz? 5 pótkocsit is egymásba tudok akasztani. -
#6020 ??????