57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • lippet
    mivan???
  • tapper
    a faszom kivan ezzel a kibaszott geci forum törvényekkel most 1 órás gyüjtögetésemnek annyi :@
  • lippet
    királylesz naon, csak menjen a grassmodban
  • huhugány
    azt a potoot nem lack csinálja
  • Lack
    Nem én készítem (sajnos). A készítők oldalán több képet láthattok a pótról. LINK
  • jzadams
    Húúú! Lack, király lesz a pótkocsi!!!! Gratulálok szép munka!
  • tapper
    Hy all

A 2 alap fendt-hez nagyobb vágoasztal :
    http://rapidshare.com/files/108520007/11m_and_9m_cutters_by_Grelax.rar
    kb 2x-ese :)
    ÜDvözlet

• NH G240
    Grat a készítőknek!
  • Lack
    Jobbra billentős lesz a pótkocsi. Nagyon jó lesz!!

• jvl445
    Sziaztok!A segitségeteket szeretném kérni.Füvet mivel lehet vetni mert én letöltötem egy amazon vetögépet aminek van nyomjelzöje de az nekem buzát vet.Adjatok már egy linket ahonnan le lehet tölteni egy vetögépet.Elöre is köszönöm!!!
  • NH G240
    Sajnos nem jó de ez várható volt. Mindegy próbálkozok valami mással.
  • Jocex
    Hello, sziasztok az miért van hogy a játék haverommnál nem indul el csak ilyen fekete képernyőt mutat semmi mást meg esetleg néha megjelenik az egér konzol a kis fehér és fekete csikkal....már mint az egér xD ...... tudnátok segíteni????
    nekem indul csak a videókarim nem bírja és kidobja de holnap hozzák... a new videókarit xDDDD 512 Mb yee és 2 gB ram :D xDDD
  • Mániás
    Eddig én is eljutottam de a továbbiak nekem nem mentek. Remélem neked nagyobb sikered lessz, jo lenne végre unival hordani a buzát!!! :D
  • Mániás
    Pár oldallal visszább megtalálod a javitott verziot!
  • Lack
    Mennyi szánalmas idióta hülyegyerek van németországban is, hihetetlen... Fogták a fűgyűjtős pótkocsit Giants Editorban megnyújtották z és y irányban, hogy nagyobb legyen és akkor még nem is sikerült tökéletesen a módosítás. A readme-ben meg nagyvonalúan odaírják a szerzői jogvédelmet, hogy nem lehet módosítani, meg más fórumokra linkelni. Normálisak ezek. Hogy az ilyen miért nem tud kihalni? Meglátszik, hogy nagyképű, kockafejű németek....
  • CoD23
    hali!!
    segítsetek pls!! a pótkocsinak mit csináljak?

• Mezőgazdász
    http://www.ls2008.extra.hu/faq.htm
    Az oldal alján megtalálod,a koordinátát.
  • szabi34
    Azt ki lehet kapcsolni a játékban h essen az eső?
  • huhugány
    tölcstek le és játék közben i képeket raKJATOK FEL PLS
  • huhugány
    http://data.hu/get/394756/fendt716vario.i3d.html
  • CoD23
    hali!!
    valaki betudná linkelni az eredeti pálya koordináta rendszerét?
    előre is thx!!
  • huhugány
    Ha valaki nek meg van a rába kasznia akkor felrakhatná valalhova mert meg tudom csinálni ugy hogy bennne legyen a játékban
  • sarki5
    Reménykedj hogy nem lesz esö akkor:DDMert én nem tudtam aratni tök sok ideig mert esett az esö:DDD
  • DJKonya
    multkor trveztem hogy ennek a nagy földnek neki állok azzal a régi Bizon-al vagy a Dominator 108-assal de még időm nem volt, majd lehet hogy a következő aratási szezonba megkísérlem:D
  • sarki5
    Tessék
    Giants Editor 0.3.1
  • sarki5
    Ezzel a földdel végeztem:)
  • NH G240

Ilyen lett. (elméletileg)Már csak az .xml-t kell átírni és hordhatjuk a búzát vele.
    (de nem biztos)
  • AudiQuattro
    Linket tudnál adni?
  • sarki5
    ehhez Giants Editort használnak a srácok:)
  • AudiQuattro
    Nekem pttm hez van néhányszáz...ha megmondod mivel lehet szerkeszteni a gépeket akk lehet tok konvertálni....pttmhez zmodeler2 kell,ehezis?
  • NH G240
    A kombájn .xml fájljának a vége felé van ez a sor PL: <grainTankCapacity>9000</grainTankCapacity>
    Minél nagyobb számot írsz ba annál nagyobb lesz a kapacitása.
  • pickány
    de melyik mappába kell átirni az értéket hogy a koombány magtartály kapacitását lehessen növelni????
  • sarki5
    Egyikböl sem konvertáltam,ez alapbol benne volt a K-farm modban:)
  • sarki5
    Tényleg ratyi,de én csak azért használtam most mert 45tonnát eltudok vele vinni:DDDAmugy van más kamion valakinek?
  • sarki5
    Vajon Miböl esik az eső?:O
  • AudiQuattro
    Fujj amcsi....inkább vmi scania vagy daf vagy MAN.....Am ezt te konvertáltad Haulinbol,vagy pedal to the metalbol?
  • NH G240
    Ha kicsomagoltad az egyikben elméletileg kell lennie egy képfájlnak amit beraksz Daemon tools-ba és telepíted a játékot + az Ageia PhysX-et mert különben nem fog elindulni a játék.
  • balazs2008
    a letöltött játék mappájába van 49 rar mappám és min ugyan az és nem lehet vele semmit csinálni kicsomagoltam és két mappa lett belölle .ilyenkor mi van?
  • DJKonya
    hátha melege volt....
    amúgy elég ratyi az a kamion
  • sarki5
    szerintetek?Kicsit meglepödtem hogy mentés után mikor elinditottam a gamet és a kamionom a tetön napozott:DDDDD