Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert egy sima plane-re csináltam egy rendszámtáblát 3ds maxxal 1-1 segment-re le is vettem. Beraktam játékba és felére esett le fps-em
Étel ital van ugyhogy nagygond nemlehet
Neki is látunk a munkának
Nemsokára megvan az elsõ ürités.
A sofõrnek nemsok dolga van😊
Ürités közelrõl
Az estébe nyúlik a munka
ÉS véget ért.. 80 Hektár Búza szép teljesítmény😊 Mehetünk haza
ls modders-rõl!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
No music, no life....
Köszi
MTZ is van már kismillió...
Csaby

Szintetizátorom Yamaha 3000
Elõre szólok ha ide céloztál sajnos nem tudok kommunikálni a mod készítõjével mivel német és sajnos nem tudok németül és nem érem el ennyi etikett meg szorult belém is és másba is szerintem hogyha valamelyik fórumozó társunk készít valamit és megosztja velünk nem barmoljuk szét csak engedéllyel nem akarok senkinek sem beszólni illetve bírálni ez az én véleményem remélem senki számára nem sértõ (és ha nem nekem szólt akkor bocs, de én sikeresen magamra vettem)
Bocs a sok szövegért!
Teljesen elfogadható feltételek közt készítik ezeket a módosításokat!
Amíg nem osztják meg, normálisan szerintem mindenki kontárkodhat de NORMÁLISAN és ha meg akarja osztani illik a készítõt megkérdezni hogy mi a véleménye, kiadhatja avagy sem!
Valaki nem tudna véletlenül segíteni, hogy egy meglévõ modellen hogyan tudnék kereket cserélni? 😮
HA valaki tudna legyen szíves írni egy privátot vagy itt válaszolni elõre is köszönök minden segítséget!
amúgy szerintem nagyon passzol oda az a pótkerék... 😄
Ja és Kód a patch-höz : HY9WA-DCFKW-8PT3R-XEML5-JQBJ9
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Valaki legyen szíves linkelje be a Krone bálázót, mert az lsportálról nemtom letölteni !
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Nagyon megköszönném.<#taps>#taps><#taps>#taps>