57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • DJKonya
    neked milyen vágóasztal van rajta?
  • DJKonya
    köszi:)
  • Lack
    Bizon eredeti skinnel, vágóasztal nélkül találtam meg. (amúgy a lengyel fórumon van fent)
    LETÖLTÉS

Ennek a kombájnnak nincs egy kicsit túl magasan a fülkéje?
  • DJKonya
    légyszi ezt a kombájt linkeld be vágóasztalall, az eredeti skinel is jó lessz de már ezt a kombájnt rég keresem
  • Lack
    Nálam a Claas Lexionnál fordult elő ilyen, amikor nagyon vagány CAT skint akartam rátenni, viszont a kombájn oldalán lévő festés van ráhúzva a kombájn tetejére és egyéb részeire is. Ez egyébként nem jelent mást mint a modell készítőjének hanyagságát, vagy hozzá nem értését. Ezzel a problémával nem tudok mit kezdeni, mert nem tudok textúrázni (sajnos.)
  • CoD23
    Lack segíts pls!! én is egy skinen dolgozok, de az a gond hogy ha az általam csinált skint berakom a régi helyére akkor a gép némelyik része csíkós lesz pl. az oldalán látható felírat a tetején is ott van szétmosódva!! ebben tudnál segíteni??
    előre is thx!!
  • Mániás
    Nagyon zsír lett!!! :)
  • Lack
    Készítettem egy MDW skint a Bizon-ra. Még nincs teljesen kész. Meg vágóasztalra is kell még skin.

• Mániás
    ma viewer :)
  • jzadams
    Szerintem is király lenne a kukorica mód! Az oldarra billenős pótkicsi nekem is kellene majd!!!!!!
  • CoD23
    azt megtudná valaki mondani hogy a .ma file-t mi nyitja meg ??
  • szabi34
    Oldalra billentős pótkocsi kész van már?
  • konrad91
    msn cimed add meg és átküldöm!
  • kitt2000
    Figyeltétek hogy a leállitott rét mod újra elinditották csak most a %-a 60%.Tudtok valamit rólla hogy mit irnak rólla?
  • kitt2000
    Szeretnék kérni egy kis segitséget mert a Grassland modnál nekem a menű világos kék szinű nem lehet látni a menűjét .De a játék az jó csak a idöjárás olyan még játék közbe.Ezért szeretném valakit megkérni hogy tegye már fel a menű mappát hogy kitudjam cserélni.Vagy mi lehet a hiba?
  • allock #6644
    takarodjál már
    csak szétbarmolod a topokot
  • krisz920131
    NHG240 MI AZ MSN CÍMED???????????????????????????????????
  • krisz920131
    mindegyiknél azt kell átírni????????????????????????????????????????????
  • NH G240
    Melyik traktor .i3d-je???
  • krisz920131
    NHG240 HOLVAN AZ I3D FÁJL??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • huhugány
    Az új pót nem tudjátok mikor lesz kész?
  • Lack
    Majd a FAQ -ból letöltöd, ha fent lesz. Amúgy itt a fórumban is megkeresheted a gépeket, ugyanis korábban linkelve lettek.
  • 6milan6
    Akkor miért írkálsz észnélkül, ha azt sem tudod mire való? Különben ide a fórumba szánták, semmi köze a játékhoz.

VÁLASZ ERRE GOMBOT VÉLETLENÜL SE HASZNÁLJÁTOK , MERT AKKOR LEHETNE TUDNI KI KINEK ÍR!
  • Vanyola
    és hova kell betenni hogy jó legyen??? (bocs hogy pancser vagyok)
  • 6milan6
    Jobb klikk, kép mentése más néven....
  • Vanyola
    LACK!! NEKEM IS KELLENE EZ A CSOMAG!!! KÖSZI
  • Vanyola
    ez a banner nekem kellene! honnan lehet leszedni
  • CoD23
    ok
    nem muszáj berakni
  • Benny04
    de az a kép legalább az ls-ből van, amit te csináltál, az meg nem abból van...
  • CoD23
    nem tom nekem nem jön be
  • Benny04
    a mostani nem jó?-.-
  • konrad91
    ez qrva jó!
  • CoD23
    hali all!!
    csináltam egy banner nem tudom tetszik-e használjátok egészséggel!!
  • ATOMJANIKA
    Ez a kukorica mod sem lenne rossz!meg még jó lenne a grassland-hoz 1 bálázó meg 1 rendsodró!!aztán nagyjából teljes lenne a játék!!!!
  • Lack
    Katának küldtem egy csomagot néhány géppel. Kata ha erre jársz, vagy ha lesz időd kiteheted a honlapra.

A csomag tartalma: New Holland CR980 gabonakombájn + vágóasztal
    New Holland TX-34 gabonakombájn

Krone front fűkasza (széles)
    Lemken Topas front talajelőkészítő
    Lemken Variopack gyűrű
    Lucerna és gabona vetésére alkalmas vetőgép

Claas quantum rendfelszedő tandem pótkocsi
    Kaweco gabonaszállító félpótkocsi Xerionhoz
    Bálaszállító tandem pótkocsi
  • 6milan6
    A mentés vehicles.xml fájljába is kell írni pozíciót az utólag berakott módnak. Így nem kell új gép berakása után újrakezdeni a játékot.
  • konrad91
    figyi beraktam a játékba a gépet és amikor már töltene be akk küld 1 game.exe hibajelentést
    miért??
    pedig mindent jól csináltam!
    kérlek segitsetek
  • metalica
    oké köszi a graslandot használom :D
  • kispalko
    Zampierre nem tudom letölteni a John Deere kombájn
  • quados19
    Az attól függ melyik melyik módot használod ha a graslandot es a z 1savgameba mentettél akkor próbáld meg a 2. at elindítani ott bent kell lenni a gépeknek
    legalábis nálam így müködött