57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#6659 neked milyen vágóasztal van rajta? -
#6658 köszi:)
-
Lack #6657 Bizon eredeti skinnel, vágóasztal nélkül találtam meg. (amúgy a lengyel fórumon van fent)
LETÖLTÉS
Ennek a kombájnnak nincs egy kicsit túl magasan a fülkéje? -
#6656 légyszi ezt a kombájt linkeld be vágóasztalall, az eredeti skinel is jó lessz de már ezt a kombájnt rég keresem -
Lack #6655 Nálam a Claas Lexionnál fordult elő ilyen, amikor nagyon vagány CAT skint akartam rátenni, viszont a kombájn oldalán lévő festés van ráhúzva a kombájn tetejére és egyéb részeire is. Ez egyébként nem jelent mást mint a modell készítőjének hanyagságát, vagy hozzá nem értését. Ezzel a problémával nem tudok mit kezdeni, mert nem tudok textúrázni (sajnos.) -
#6654 Lack segíts pls!! én is egy skinen dolgozok, de az a gond hogy ha az általam csinált skint berakom a régi helyére akkor a gép némelyik része csíkós lesz pl. az oldalán látható felírat a tetején is ott van szétmosódva!! ebben tudnál segíteni??
előre is thx!! -
Mániás #6653 Nagyon zsír lett!!! :) -
Lack #6652 Készítettem egy MDW skint a Bizon-ra. Még nincs teljesen kész. Meg vágóasztalra is kell még skin.
-
Mániás #6651 ma viewer :) -
jzadams #6650 Szerintem is király lenne a kukorica mód! Az oldarra billenős pótkicsi nekem is kellene majd!!!!!!
-
#6649 azt megtudná valaki mondani hogy a .ma file-t mi nyitja meg ?? -
szabi34 #6648 Oldalra billentős pótkocsi kész van már? -
konrad91 #6647 msn cimed add meg és átküldöm! -
kitt2000 #6646 Figyeltétek hogy a leállitott rét mod újra elinditották csak most a %-a 60%.Tudtok valamit rólla hogy mit irnak rólla? -
kitt2000 #6645 Szeretnék kérni egy kis segitséget mert a Grassland modnál nekem a menű világos kék szinű nem lehet látni a menűjét .De a játék az jó csak a idöjárás olyan még játék közbe.Ezért szeretném valakit megkérni hogy tegye már fel a menű mappát hogy kitudjam cserélni.Vagy mi lehet a hiba? -
#6644 takarodjál már
csak szétbarmolod a topokot -
krisz920131 #6643 NHG240 MI AZ MSN CÍMED???????????????????????????????????
-
krisz920131 #6642 mindegyiknél azt kell átírni???????????????????????????????????????????? -
#6641 Melyik traktor .i3d-je??? -
krisz920131 #6640 NHG240 HOLVAN AZ I3D FÁJL?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
huhugány #6639 Az új pót nem tudjátok mikor lesz kész?
-
Lack #6638 Majd a FAQ -ból letöltöd, ha fent lesz. Amúgy itt a fórumban is megkeresheted a gépeket, ugyanis korábban linkelve lettek. -
#6637 Akkor miért írkálsz észnélkül, ha azt sem tudod mire való? Különben ide a fórumba szánták, semmi köze a játékhoz.
VÁLASZ ERRE GOMBOT VÉLETLENÜL SE HASZNÁLJÁTOK , MERT AKKOR LEHETNE TUDNI KI KINEK ÍR! -
Vanyola #6636 és hova kell betenni hogy jó legyen??? (bocs hogy pancser vagyok) -
#6635 Jobb klikk, kép mentése más néven.... -
Vanyola #6634 LACK!! NEKEM IS KELLENE EZ A CSOMAG!!! KÖSZI -
Vanyola #6633 ez a banner nekem kellene! honnan lehet leszedni -
#6632 ok
nem muszáj berakni -
#6631 de az a kép legalább az ls-ből van, amit te csináltál, az meg nem abból van... -
#6630 nem tom nekem nem jön be -
#6629 a mostani nem jó?-.- -
konrad91 #6628 ez qrva jó! -
#6627 hali all!!
csináltam egy banner nem tudom tetszik-e használjátok egészséggel!!
-
ATOMJANIKA #6626 Ez a kukorica mod sem lenne rossz!meg még jó lenne a grassland-hoz 1 bálázó meg 1 rendsodró!!aztán nagyjából teljes lenne a játék!!!! -
Lack #6625 Katának küldtem egy csomagot néhány géppel. Kata ha erre jársz, vagy ha lesz időd kiteheted a honlapra.
A csomag tartalma: New Holland CR980 gabonakombájn + vágóasztal
New Holland TX-34 gabonakombájn
Krone front fűkasza (széles)
Lemken Topas front talajelőkészítő
Lemken Variopack gyűrű
Lucerna és gabona vetésére alkalmas vetőgép
Claas quantum rendfelszedő tandem pótkocsi
Kaweco gabonaszállító félpótkocsi Xerionhoz
Bálaszállító tandem pótkocsi -
#6624 A mentés vehicles.xml fájljába is kell írni pozíciót az utólag berakott módnak. Így nem kell új gép berakása után újrakezdeni a játékot. -
konrad91 #6623 figyi beraktam a játékba a gépet és amikor már töltene be akk küld 1 game.exe hibajelentést
miért??
pedig mindent jól csináltam!
kérlek segitsetek -
metalica #6622 oké köszi a graslandot használom :D -
#6621 Zampierre nem tudom letölteni a John Deere kombájn -
quados19 #6620 Az attól függ melyik melyik módot használod ha a graslandot es a z 1savgameba mentettél akkor próbáld meg a 2. at elindítani ott bent kell lenni a gépeknek
legalábis nálam így müködött