Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Olyan gondom van hogy le szeretném tölteni az ls2009 portálról nickel 8200-as JD-jét de amint az uploaded be tölt és le akkarom tölteni egy html dokumentumot akkar leszedni (amit mellesleg nem is tud leszedni mert hibát jelez....)
valaki tudja a gondot ? megnézem még firefoxal meg operával hátha !
Ja és ezúton is köszönöm nickelnek a 8200-ast !
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Akkor senki aki segítene nagy kérdésemben amit feltettem?😮
Kérdésem a következõ: tudok e egy meglévõ modellen kereket cserélni és ha igen akkor milyen módon? 😮
Legyetek szívesek írni egy privátot vagy ide választ!
Köszönöm a segítséget elõre is!
Elöször is szeretnék gratulálni a nektek,a (Hungarian_map_by_lsportal)Magyar maphoz!Nagyon szépen meg csináltátok gratulálok!:-)
Talán egyetlen dolog amit kicsit nehezményezek hogy az általam készitett Napraforgó skin készitöjeként ez én nevem már nem szerepel a készitök között!Pedig
meg kell jegyeznem igen sok munkám volt benne!Valoszinüleg nem hagyom abba a skin készitést,de mivel sehol nem tuntetik fel a munkám után a nevem,igy ezek
után sajnos az általam készitett skinek nem lesznek publikussá téve!Mindenkinek jó játékot!Üdv Sziasztok! Bandy77
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
No music, no life....
Milyen nyugisan telnek mostanában a napok. Vagy csak sok a hsz törlés?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Na most aki hupákolna, hogy ez szimulátor és minek csalni, annak megemlítem, hogy a storeItems-ben lévõ price értékek csökkentése az egyenlõ az általam leírt dologgal, csupán a másik oldalról megközelítve.
][ ВАЗ ][
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok