57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Hari1212 #8823 Igen én mindent jol csináltam az utasítás szerint de nem rakja be!! vagy ezerszer visszanéztem és minden stimel akkor mi van vele ,??? -
valaki9191 #8822 a füvet hova kell borítani?
ahova lekell borítani a búzát annak lehet vmi épületett tenni rá?
és az egyik nagyobb búza mezőt nemlehet lecserélni fű mezőre?
-
Lack #8821 Claas Mega 218. Nincs hozzá vágóasztalom. A gép tetején és hátulján érdekes az árnyékolás, (mintha két darabból lenne.) Ma feltöltöm az oldalra. A JD 4650-ék által készített Dominatorral együtt.
-
#8819 ez azértvan hogy kicsivel érthetőbben irjad le! -
#8818 készítem a mappomat!!!tippeket várok milyen gépek legyenek benne!MÉG KÉSZÜL ÉS NEM LETÖLTHETŐŐ!!!!!
Képek:
-
UTB #8817 sziasztok!!!
Most tettem fel a lucerna módot, de nem tudok betenni 1 kombájnt se. tudtok adni egy olyat ami nektek működik? vissza olvastam de nem találok . előre is thx -
valaki9191 #8814 bocs hogy még most néztem vissza hogy mi a te bajod, arról a forumon senki nem tehet hogy balfasz vagy és nemtudom semmit betteni a játékba.
majdnem minden modelhez van utasítás hogy kell benteni és mit kell csinálni -
valaki9191 #8813 talán azért nem válaszol mert levan írva a fórumon már vagy 100*, és baszol vissza keresni, ottvan alul a kereső és rálehet keresni -
atti59 #8812 De szoktad írni gobot nyomj meg -
Hari1212 #8811 Azt semm értem hogy vagy 5-szöre irom le a lámás kérdésemet de fosik az egész banda rá :S azé thx !! -
Willymi #8810 Harapd le a fejem kösz -
#8809 Az én verzióm kb. hétvégére. -
#8808 Tudom hogy lámaság meg minden de erre azá válaszoljatok pls
-
#8807 A landwirschafts simulátor 2008-nak a demo jával játszunk nem???
Kérlek válaszoljatok mert most egy demot tööltök le hogy az jo -e
-
bbLexion600 #8806 Hellosztok nem dudja valaki hogy a claas mega mikorra készül el? -
#8803 Krisz: válasz gombot arra találták ki, hogy használd (jó most énse használom mert egyből utánnad írok de te nem Zoll után írtad..
lala: tényleg idegesítő, hogy pár ember nemtud 1-2 oldalt visszaolvasni vagy csak pár hsz-t vagy elolvasni azt a rohadt faq-ot
amúgymeg énis kb 3at kérdeztem, mert már tényleg nem találtam rá sehol megoldást aztán senki sem válaszolt, csak azt veszik észre, hogy valaki(k) 200-adjára is úgyanazt a kérdést teszik fel de akkoris elküldik vissza az anyjába :)
+1 kérdés tőlem :D : autopilot modot ha bekapcsolom vagy aktíválom a játékban az kijelez valamit? vagy csak már másolásnál meg átírogatásnál Qrtam el valamit? addig rájöttem h 1 kombájnt be kell állítani leengedett müködő tálcával meg talán 2es tempomattal én meg megyek egy másik kombájnnal és tükörben nyomatja velem a másik kombájn? -
#8802 ez a pálya engem is érdekelne meg a kamion is
de ha lennél oylan kedves az egész data mappádat feltöltenéd valahova az lenne a legegyszerűbb és szerintem sokmindenkit érdekel (köztük krisz920131 és én)
-
krisz920131 #8801 sziasztok! Zoll honnan van meg ez a pálya légyszi linkeld be!!!!!!! -
Djöccse #8800 Szevasztok én sose kérek semmit de most muszály mert uj windowsom van és elbaszódot a játék mikor a grafikán akarok állitani nem tok mert mentem és mintha ujra indulna a játék és nem menti el. KÉREM SEGITSETEK ELŐRE IS KÖSZIIIIIIII -
JD4650 #8799 nem kaptam meg, Joe se tette fel, ezért csináltam eggyet:d Majd valamikor betesszük -
#8797 Én ritkán kérek a fórumon, de most megteszem:D Vkinek nincs véletlenül egy tandem adapterszállító kocsija? Viktor ti nem tettétek be vélletlenül a 108hoz a sajátját? Köszi! -
#8796 Készül egy Lemken Primus 60 vontatott permetező! =) -
#8793 Egész jó a Scania,jobb mint az a traktorkerekű csőrős
-
quados19 #8788 sziasztok
Egy kérdésem volna pár hozzászólással arréb láttam egy pár képen hogy a tarló valahogy máshogy néz ki és ez mittől van köszi a választ -
Claasxerion3300 #8783 a lexion 600 as szentem szar mert Jonh Deere STS re épül -.- de ha enm hiszed ako.... -
Claasxerion3300 #8782 nem emgvan kuva jó csak majd a kerekeket álitom nagyobra :D meg lejjeb veszek a kapacitásábol és jó lesz :D
-
konrad91 #8781 jaja képpel közölni mert olvasni nem tudnak! -
#8780 Ezért kell képekkel közölni a híreket , vagy linkelve.Akkor talán elolvassák vagy felfogják.
-
konrad91 #8779 ez jóóó
és igazad van:P:D xd
de a soknemfogja tudni elolvasni sem meg megérteni sem -
Claasxerion3300 #8776 hehe én azt át irtam hogy kva széles legyen meg magas husszú és h rohat magas kupacot tugyon rakni :D xD a végén meg nem birta el se a Kirovets se rába se a claas xerion xD -
cristof198411 #8770 sziasztok!
Tudnátoksegiteni hogy lehet-e az irányitáson állitani?
Mert kormánnyal játszok és igy kicsit rossz az irányitás:)
A segitséget előre is köszönöm:) -
#8769 Tisztelt mod készítők!Egy kéréssel fordulok önökhöz.Szeretném a 150tir elnevezésű félpótkocsit megszélesíteni , mert a Scania szélesebb nála és így elég viccesen néznek ki.Megcsinálná nekem valaki?Előre is köszönöm!Maradok tisztelettel: Farkas -
konrad91 #8768 de lehet én csak bedugtam a kormány USB-jét és mentem
a gombokat nem tod állitani de működnek
tehát LEHET jáccani kormánnyal!! -
valaki9191 #8767 talán mert rosszul pakoltad be, vagy nem olvastál vissza ,h mentett játékba nem jellenek meg a gépek
-
#8766 Azért nem jelenik meg mert valamit elkúrtál.Nem kicsit , nagyon!!!
Nézd át mégegyszer az egészet!!! -
balazs2008 #8764 ha berakom a gépet miért nem jelenik meg a játékba?? -
#8762 Cutter nagy C-vel írd. <vehicle filename="data/vehicles/cutters/Dominator-cutter/DominatorCutter.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="174" yRotation="0"/> -
#8761 Nagyon szépen köszönöm az új gépeket mindenkinek , aki részt vett a készítésben!!!Nagyon joóóóféleeee gépecskék!!!Csak így tovább!Köszi! -
#8760 nem lehet!!!! -
cristof198411 #8759 Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segiteni hogy kormánnyal szeretnék játszani,de sajna igy az irányitás elég gáz,és ezért valahol lehetne rajta állitani?
Segitséget előre is köszönöm:)
Sziasztok