57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
huhugány #9089 felraktam elindototam és ugyan az a hiba segistetek pls -
huhugány #9088 martinez letöltöltötem felrektam és most? -
jzadams #9087 Én szivesen segítenék de ha tényleg mindet úgy csináltál ahogy le van írva akkor mennie kellene!!!! Mert én már nem egyszer +csináltam!!! Nézd át megegyszer h minden ott vane abban a mappában ahová másolni kell!!! Az kordinátákat is nézd meg az is nagyon fontos, ha onnan is hiányzik valami akkor sem lesz jó!!!!
-
huhugány #9086 Martinez meg van ajáték de ez agondom vele -
#9085 Attól, hogy kétóránkén leírod nem leszel előrébb. Tegnap írtam, ha kérdést tesztek fel, legalább legyen érthető. Nem azt hangsúlyozni, hogy "mindent úgy csináltam, ahogy levan írva". Ha azt tetted volna, nem kérdeznél, hanem játszanál. Jópár oka lehet, hogy nem jelenik meg egyik kombájn sem a játékban. Azt írtad volna le mit hova másoltál..... -
cristof198411 #9084 Sziasztok!
Tudnátok abban segiteni hogy kombájnokat szeretnék berakni a játékba és egyik sem sikerül.
Pl:claas lexion 600 megapack!
Mindent ugy csinálok ahogy levan irva és sajnos nem sikerül!Létezik megoldás?
Sziasztok!
A segitséget előre is köszönöm! -
#9083 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.link:http://data.hu/get/230736/LS.ZIP.html 2.link:http://www.onlytorrents.com/torrent/landwirtschafts-simulator-2008-german-asrg:340e9c461bebe8c10550ce9d14de5e2eca -
huhugány #9082 Hello mindenki segitség kellene elinditom a játékot be lépek a szabad játékhoz és semilyen ikon sem jelenik meg a tehén a napraforgo stb.Kérrlek benneteket segitsetek mert már vagy 100X ujrsa raktam és akkor sem lett jó Elöre is köszi -
JD4650 #9081 nincs kész, de majd Lack mesteretek beteszi -
TherÖcsy #9080 légyszi linkelje be valaki
előre is kössz -
#9079 Tudom,hogy forgalmazza,én nem a valóságban hanem a játékban szereplő modellre
gondoltam :) -
kulagep96 #9078 Cstek!
Van 2 problémám:S
1.Az IH ekének fehér a skinje(nálam)pls segítsen valaki
2.A tárcsát(catros)nem lehet szétnyitni:S miért? ha kell adok képeket is:S -
camotox #9077 Sziasztok valaki tud olyanról hogy MBP6.5 pótkocsi? ha igen akkor tegye meg nekem hogy belinkeli.
-
cristof198411 #9076 Sziasztok!
Letöltöttem a claas lexion 600 megapackot és mindent ugy csinálok ahogy levan irva mégsem jelenik meg a kombájn!
Ugyanez van a claas dominator 108-al is:(
tudnátok segiteni,hogy mi lehet a baj?
A segitséget előre is köszönöm!
Sziasztok! -
#9075 Na ez majdnem összejött! Na m1, a német fórumon vannak új képek nézzétek meg! -
#9074 Készül a Solitair 12K MÉG NEM TÖLTHETŐ LE!!!
-
#9073 Segítsetenétek, hogy hogy kell ac formátumot i3d be tenni?
Mert én is szivesen csinálnák pár gépet. -
remot #9072 szia figyu utána nézztem a játékodnak az sg van forumja is a cim a következő
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211567832 ezen nézz szét hátha
ÜDV: Remot -
Claasxerion3300 #9071 nah de lépek aludni csokee -
Claasxerion3300 #9070 am meg ne én vok itt a legnagyobb segfej de majd tapasztalni fogod!!!!! -
#9068 meg nincsen magyar billem se, ezt mar 100x leirtam -
JD4650 #9067 ja bocs:D:D nem figyeltem, láma voltam, az én hibám. Bevallom. -
#9066 mondom szepen nincs ezen az XP-men magyar karakter csak angol meg Nemet semmi tobb -
JD4650 #9065 olyat alapból nem szavazunk meg aki még írni sem tud. Na dugd be szépen a magyar billentyűzeted nándorka -
#9064 en ajanlottam valamit csak hat ugylatszik fustbe megy, kul. szoltam a modoknak hogy tegyenek rendet -
john deer 14 #9063 Nagyon jó a Chase mx135 nem tudom hogy ki csinálta de nagyon szép munka gratulálok!!!!Pont ez kellet nekem!!Kössz!! -
#9062 Nagyon közel áll hozzá a társaság, hogy az elkövetkezendő modokat nem fogom megosztani senkivel (néhány ember kivételével)! Elhiszem, hogy a legegyszeűbb megoldást benyögni egy kérdést, de ha azt az energiát némi olvasásra, vagy a kereső legjobb kihasználhatóságába fektetnék egyesek, meglepődnének mennyivel egyszerűbb úgy az élet. -
#9061 ha mindenki ezt csinálná mi lenne itt? -
#9060 kereső a lap alján címszó Ls, ls 2008 -
pezso79 #9057 Igen láttam de azthittem, hogy már van egy rosszabb mod merttöbb emberkénél is láttam.De már képben vagyok. Ezért neharagudjatok. Én voltam faszkalap. Nem akarom, hogy kiútáljatok, ezután mégjobban figyelek. -
Kaszkadőr Mike #9055 Sziasztok. Segítsen valaki létszíves. Minden kombány minden gép jól müködik a játékba. Már csak a „kröger pót és az amazone catros” hiányzik. Egész ma ezeket próbáltam és nem jók. Ezek hibásak, vagy én nem értek hozzá? Létszíves segítsetek! És köszike a gépeket irtó jók főleg a Rába. -
#9052 Oda van írva,hogy majd feltölti!! -
Claasxerion3300 #9051 szentem is Lack legyen az ujj házigazda mert én ismerem a mostanit(caseih 9400)at és szerintem 1 láma! xD -
pezso79 #9050 Nos nem szeretnék marakodást ezért ne haragudj ha megbántottalak nagyjából szinte minden nap átfutok a HSZ-eken idáig mindent megtudtam csinálni, a 108-ast megtaláltam de a 218-ast nem, valószínűleg átsikklottam felette. Ezért mindjárt HÜLYE LUSTA GECI vagyok? -
Claasxerion3300 #9049 gyorsan am a 980 asban V8 as van!!! vagy a 900 asba??!! tuggya aszar mind1 akor is jol néz ki :D -
vgvg #9047 Hello!!!
Segitene valaki hogy hol tom letölteni ezt a remek gamét?
nagyon fontos lenne
(ne oltsatok le plz,tom torrent meg minden,de 1 élőt sem találtam)
előre is köszi -
Technoboy28 #9046 Valaki Dutrát nem szándékozik csinálni?Nem mintha hlányozna,de van hozzá indítási hangom!
XD -
#9043 mar belejott a dolgokba -
#9041 nehigy kockanak de mikor mast nem birok kint csinalni akor szamitogepezek
u.i. : nincsen ebben a feljavitott XP-mben ekezetek ezer sorry -
gibic #9040
A kis elnyűhetetlen! Szép volt fiúk, jó munka!