57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Lack #9387 A kéregetőket majd én helyreteszem. Egyébként szíved joga eldönteni mit teszel vele. Mindenesetre igen tetszetős csomag lesz ez. -
#9386 Nem kell AC3D-ben a billentést megoldani. Tegyél képet miről is van szó és ha van benn fantázia, belehet tenni a játékba. -
TherÖcsy #9385 vagy segítséget az elkészítésében -
#9384 Még mindíg alakítgatok rajt, meg a héten eléggé elborult az agyam a sok kéregető, követelőző, értetlen hsz-től. Szóval kétszer is megfogom gondolni, mikor és legfőgépp kinek teszem elérhetővé.
-
#9383 képet tegyél fel róla! -
#9382 Neketek is van "láthatalan fal" a Solatairnál? Mert én ha berakom a többi gép közé, akkor össze-vissza áll:S -
TherÖcsy #9381 hello. Tanácsot szeretnék kérni ,hogy hogyan kell megcsinálni (AC3d-ben) hogy a Pót tudjön billenteni + , hogy betudjam tenni a játékba !!!
légyszi írjatok !
(a Pótót én magam készitem) -
#9380 Hát reméljük felkerül mostmár nemsokára.Megvan még a Lexion amit átfestettél? -
szabi2008 #9379 Hello mindenkinek nem tom hogy lehet más gépeket bele teni a játékba egyet bele tedtem de nem tedte beja a játékba és elm mondanátoke hogy csináljam? -
Lack #9378 Az utóbbi néhány napban nem foglalkoztam vele. Most az IH ekével vagyok elfoglalva. Ha Milánt szépen megkérem, talán megengedi, hogy az oldalra felkerüljön az Ő általa készített változat. -
#9377 Lack akkor te már abbahagytad a Mega projekt-et? -
Lack #9376 Az ekével kapcsolatban nem ez a megoldás, de már rájöttem, hogy mi. -
#9375 köszi joe az E 514-es modellt szeretném (szeretnénk) -
#9374 514-es kéne -
#9373 Igazad van ZTM én is egy ilyen kombájnra gondoltam:D -
Willymi #9372 A készülő megához is tudok hangot cisnálni ha érdekli a készítőket -
#9371 csátok!most nézem lack a házigazda:D
jó döntés volt hogy ő legyen szerintem:D -
#9370 bocs az offért,befejeztem... -
#9369 Jó lesz.:) -
#9368 Veletek erről nem lehet beszélni, mert mindketten elfogultak vagytok, meg különben is OFF... -
Lack #9367 Bocs, annyira nem értek hozzá :) -
#9366 Köradagolóval sokkal kevesebbet fogyaszt! Csak nagyon ritka a köradagoló. -
#9365 Eddig jó! :) Már csak azt kell megoldani, hogy ne tárcsaként működjön, hanem ekeként! A tárcsa scriptjében benne van az is, nyomjelző formájában, csak a méretet kell növelni! :) De gondolom erre már rájöttél te is :P -
JD4650 #9364 amúgy az nem vontatott hanem félig függesztett. De jó lesz -
Lack #9363 Ezt a témát nem folytatnátok a mezőgazdasági topikban? Csak kérdezem! -
#9362 Úgyolvasom a német is nagyon várják a Mega-t nem csak mi -
#9361 de azt is nézd hogy mennyi a fendt gép-meg egy MTZ!:D nameg hozzá az alkatrész! -
Lack #9360 Szép gépek! :) Próbálkozok a vontatott IH eke elkészítésével. Mondjuk elég kezdetleges a dolog, csomó részletet homály fed. Ja aki meg meri kérdezni, hogy mikor lesz kész, linkelem-e annak a hozzászólását automatikusan törlöm. Segítséget elfogadok :) Így néz ki eddig: VIDEÓ
A németek tutira felkapják a vizet megint, mert a vontatott tárcsájuk az alapja. -
JD4650 #9358 de 1 hét szántás után, azért már eléggé elzsibbad az ember segge:D:D -
#9357 Na mégegyszer.
-
#9355 Hát az lehet, de van akinek nem az a legfontosabb. -
#9354 Fogyasztásról ne is beszéljünk:
-MTZ-82 246 g/kWh
-Fendt 300-as széria 206 g/kWh -
JD4650 #9353 kenyelemben meg utolsó... -
#9352 Az biztos, hogy elnyűhetetlenek Csak néha szervizelni kell amit otthon is simán meglehet csinálni nem úgy, mint az új gépeknél! Gazdaságosság szempontjából ezek a legjobb gépek! -
JD4650 #9351 tegyél a NH-ra skint és kész is. Mert nagyon hasonlóak -
joe79119 #9350 ha kell én megcsinálom a 514-s modelt vagy 517-t -
#9349 helyes! legjobb gépek:D víz+olaj és már megy is:D elnyűhetetlenek:P -
#9348 ha már kéne kombájn sztem 1ilyet kéne (persze én szeretnék is +köszönném ha vki csinálna):
Fortschritt E 514 -
Ilyen kombájnt kéne csinálni Case ih AFX8010 -
#9346 Igen azthiszem 93-as és még az eredeti köradagoló van rajta! Nagyon jó gép