57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • zsoltee8
    nézd meg magad egyszer már leírták
  • krisz267
    grassmod hány %?
  • krisztianp16
    Én simmán rá teszem és nem esikle probád meg más kamera szögböl nézni
  • sztalin123
    hali all. valaki meg tudja nekem mondani hogy hogyan birom rendesen rátenni a kombájn asztalát az utánfutóra? mert ahogy alapból rajta van a fortschritt-nek úgy birok vele menni rendesen, de nekem még sosem sikerült ráejteni úgy hogy ne essen le az első kanyar utánn. van neki valami trükkje..? vagy gombja? vagycsak ügyesnek kell lenni?
  • Hesston
    hát el mented a játékot ki lépsz ujra be lépsz és (nem tom neked magyar e de nekem igen) rá mész arra h Szabad Játk és ott eg keresed a entésed!!!4 de ha valami béta-s gép van benn akor meny arra h jármüvek vissza álitása !!!!!!!!!!!!!!
  • Hassan B
    Nem csak a járművek pozíciója nem marad meg? Mert az alap esetben normális jelenség.
  • akos
    Üdv mindenkinek. Kellene egy kis segítség. Az a problémám, a játékkal, hogy egy darabig játszom, és amikor el szeretném menteni, ez eddig okés, csak miután kilépek a játékból, és később, amikor ismét szeretném játszani, akkor valamiért nincs meg a mentés. Ha valaki tudna segíteni, hogy lehetne előhozni a mentést, azt szépen kérem, segítsen. Minden segítséget elfogadok és nagyon szépen megköszönöm.
  • Palotai Betyár
    a pót is nagyon klafa holnap nekilátok csinálok neki valami claas hoz illö skint. meg vmi new holland osat is
  • Palotai Betyár
    ja én is modt szedtem le! egyböl csináltam neki helyett
  • Zoli108
  • Zoli108
    Kész a Fortschritt

Letöltés
  • Palotai Betyár
    öcsém a németek csináltak egy scaniat fain és még félpotot is hozzá. jó. de miért ezek is visszafele mennek a korba....
  • kispalko
    Nem tudja valaki hogy mikor lesz kész az új grass mod és a kukorica mod?
  • 6milan6
    Az lehet, hogy nem kellene általánosítani, de szerintem több emberre vonatkozik, mint amennyire nem. Sajnos.
  • rambo12
    Törölni kéne az ilyen faszokat akik más munkáját lenéz meg fikázza .
    Saját maga neki se állna meg nem is tud.
    Nem hogy örülne hogy más neki áll valaminek is .
    1-2 hétig dolgozztok egy modon azt utána meg két három ember fikázza az gondolom nem esik jól.
    Meg ha nincskész a mod akkor ugyse tudnák betenni azt akkor megint panaszkodik " Jaj Nem tom hogy kell berakni segítsetek lécci" ilyenekért kár fel rakni
  • Hassan B
    Én épp ezért írtam normálisan, semmi bajom azzal, hogy nem osztod meg, mert tudom miért van. Nekem pl. sokat segítettél és ezért hálás is vagyok. Sőt, sok igazság van abban amit írtál, csak nem kéne általánosítani.
  • rambo12
    Igazad van a NÉMET forumról van (de egyre gondolunk: )
  • 6milan6
    Kösz jól vagyok...

Különben sem érdekel már senki véleménye, a negatív jelzők széles skáláját használták már rám, csak azért, mert nem osztok meg félkész módokat. Azt meg jóhogy "lenézem", aki azt írja egy módra, hogy **ar, mert hajókürtöl tőle a játék. Érdekes módon, én még nem találkoztam olyan letölthető móddal, amit ne lehetett volna betenni a játékba.

• JD4650
    osztrák nem egyenlő némettel
  • rambo12
    Ne nekem írjáj meg panaszkodj ebből is látszik hogy nem olvasol rendesen 2-hsz-el följebb le van írva hogy nem ésn csináltam ha te már ahoz lusta fasz vagy hogy az osztrák forumon körülnéz akkor örülj neki hogy ezt legalább belinkeltem legközelebb nézz körbe azt utána fikázzd a másikat
    Ha ezt se tudod felfogni akkor te teljesen hülye vagy
  • krisztianp16
    JD4650 Nagyon jó lessz az mtz!
  • Hassan B
    Azért Te is rendesen lenézel mindenkit... nem kétséges, hogy értesz hozzá, de ilyen modorral társulva semmit sem ér..
  • Hesston
    ez mi?
  • emese1985
    Hali!
    Tudna nekem valaki segíteni?Légyszike!!!:)
    Vannak olyan modok, amiket hiába próbálok nem tudok berakni a játékba, mindig hajókürtöt kapok eredményül. A probléma azokkal van amikor egy részét csak simán bele kell rakni valahova pl a tools mappába és utána berakni a carrerVehiclesbe kell berakni, a másik részét pedig a data new script-be amilyen mappa nincs is, csak egy tömörített scripts, ha létrehozom a mappát és úgy rakom bele amit kell akkor sem jó, meg akkor sem ha ebbe a scriptsbe rakom be, a vége mindig hajókürt és lefagy a játék. Ilyenkor mit csináljak? Hogy rakjam be ezeket a modokat? Ezek a legjobbak! Légyszi segítsetek!!
    Előre is köszi!
  • TheGooDKinG
    lehet hogy ez az
  • 6milan6
    Látod pont ez. Olyan dolgokat képtelenek vagytok felfogni, ami olyan egyszerű, mint egy faék.
  • Hesston
    mi a bajod ?
  • JD4650
    sztem tök fölösleges ezen a fórumon valamit is csinálod. Ellehet takarodni a f*szba, hülye láma. Nem muszály vele játszani. Más kérdés hogy be se tudnád tenni...
  • 6milan6
    Akkor nem célszerű elküldened senkinek. Igaz amint látom, nincs valami nagy érdeklődés iránta, amin nem csodálkozom, hiszen tenni kellene érte valamit, amit ugye sokan nem szeretnek. Egyszerűbb kérdezni, követelőzni és a másikra várni.
  • ugeri94
    Map-ot hogy lehet készíteni v szerkeszteni??
    Lécci mondjátok meg.
    Kösszi
  • ximix #12806
    Üdv
    Valamikori fórum társunk bush© foglalkozott az AP-el, amíg az "ifjú titánok" -on
    ki nem akadt 10 soronként kérdezték ugyan azt a 12000 hozászolásból ezzel kicsit vissza vetve az érdemlegesebb dolgok megbeszélését .
    Munkásságából pár videó (ő módosítgatta egy kicsit).
    Katt
  • Hesston
    nem lehet elöre látom rajta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! el bsztad mert az oldalait nem vastagitotad meg ezért a maya nem fogja jól át konvertálni !!!!! XD
  • Hesston
    alap föleg a claas dominator 106 :D:P
  • MTZ1025
    valaki konvertálja át !!!!!!!!!!!!!!
    léccike
  • lippet
    jók még azok is!
  • MTZ1025
    kész van valaki átkonvertálná?
    kép:
    http://data.hu/get/551835/lada.png.html
    Skp fájl:
    http://data.hu/get/551837/lada.skp.html
  • Hesston
    szentem tök felesleges öreg gépeket csinálni mert szentem flesleges :S
  • Hesston
    fszom a kva kukorica adapteredbe xD nem tom melyik inai csinálta de anyit is ér xD vagy ne rakja be vagy hajó kört :@ perig már ásfél orája szarakodok vele :@ és m jó :@
  • mifku
    Próbálkozok egy e-512 es kombájnal lassan halad de nekem tetszik.Pár kép:

• passat14

elnézést a gyenge minőségért és a sok képért,én modelleztem véleményeket várok