57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • passat14
    fasza csak majd a végén derül ki hogy mi látszódik az i3d-be
  • Traky94

Sikerült feltölteni
  • thomme
    és a carrervechiles-es dolog?
  • Hassan B
    Ja, az nem rossz, annak csak a kamera forgatása szar(nálam legalábbis sokszor beakad és nem lehet mozgatni). De konvertáláshoz mindenképp kell.
  • Traky94
    Autodesk Maya már jobb, nem?
  • Hassan B
    Így..
  • Hassan B
    Mert nem olvasol vissza. Nem kell kicsomagolni.
  • thomme
    Bocs hogy nem köszöntem meg csak akkora arc vagy hogy az csúcs és kössz még1-szer és miért nme használhatom???
  • Traky94
    És ti a kerekeket hogyan csináljátok???
  • Hassan B
    Nem, te azt nem használhatod. Am szívesen a feltöltést...
  • Traky94
    Jajj nemmondod. Próbáltam már minden formátumban, de nem akarja felrakni.
  • Hassan B
    Írsz hozzá script-tet és már működik is. A SketchUp-ot meg nem ajánlom mert egy kalap @;?#@, de ti tudjátok. A kereket meg csak a jó indexbe kell tenni vagy xml-ben beállítani.
  • thomme
    Sziasztok!
    V.ki megtudná mondani a jelszót a lemeken giganthoz
  • Mániás
    Képet felrakod a http://www.kepfeltolto.hu/ -ra és aztán belinkeled :)
  • Traky94
    Sziasztok.
    Csinálok egy Kleine SF-10 -es répaszedőt, és azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet beállítani, hogy mit csináljon? Úgy lenne jó, hogy az első része kaszáljon, és teljen a bunker, a hátsó pedig szántson vagy valami. És mondjuk azokat hogy lehet megcsinálni, hogy pl. a kerekek forogjanak, és a kihordót dudjam fel-ill. le csukni? Google SketchUp nevű progival csinálom. Képet sajnaos nem enged feltölteni
  • Hesston
    lehet buzát is és füvet is de ha enyire ....... vagy akor légszives olvasd el az angol telepitési le irást és használj www.webforditas.hu-t
  • Hesston
    nem hiném :S remélem csak be rakom az xp telepitöt cd-t és rá katintok arra h javitás és remélem kész mert ha nem akkor.....................nem tom mit csinálok :S
  • 16gaborm
    Lemken Solitair 12k-val ha vetek megnyomom a 0(jobb oldalt) akkor füvet(lucernát) vet?Vagy ezzel csak buzát lehet?
  • TIBÓÓÓ
    hét nem tudom lehet más grasmódod van de nekem az az alap zöld szar vető van benn meg az a tetves eke is...nállam olyan vető nincs is...de azért kíváncsivá tettél
  • Hassan B
    Nem hinném, hogy sok köze van hozzá. Inkább valami vírus vagy rosszabb esetben valami kisült.
  • Hesston
    van benn a palytába nem? ahol van a Claas Cougar az eke alat meg a többi valami gép alatt 3 kicsivetö gép van egymás mellé rakva
  • Hesston
    bazze meg halt a rendszerem ez miat a sz..........r Stoll GXT 15005 kaszátol :S le tettem tálcára amiko kaszáltam ot hagytam a gépet 5 perce vissza jövök fekete képernyö és vége a rendszeremnek :@xD
  • TIBÓÓÓ
    a gra mód-ba vetőgép???hol? mert én nem találtam olyat..
  • Hesston
    minek neked az a fos univerzális vetö gép amikor nála 3x széleseb sárga vetö gép van a grass mod ba ????
  • pista89
    :D
  • Hassan B
    Mert a fos giants-al télleg nem egyszerű kiexportálni és egyszerűbb volt feltölteni mint fél órát magyarázni.
  • pista89
    hogylehet h nem google ?:D
  • Hassan B
    Tessék.
  • thomme
    szia nemtudnád ott nálad ki export tálni a silógaratot és a silo01-et és feldobni ide?
    Előre is köszi
  • Hassan B
    Inkább add el a gépet és menj ki a szabadba levegőzni...
  • robi11
    hello fiuk vettünk 1 uj gépet amibe ojan videókártya van ami zsír a game hoz:D
    valaki megmondaná h honnan ke letölteni a full verziót ami nem torrent:D
    előre kösz
    helósztok!
  • ThePhantom
    Hali!
    Ilyen 512-esen még én is dolgoztam egy idényt ifjú titán koromban! Jött be a por a fülkébe minden apró résen. Szinte lehetetlen volt megfelelően szigetelni. Ha becsuktam az ajtót dög meleg volt benn, ha nyitva hagytam, akkor fulladás a portól!
    Bezzeg az új Claas Dominátor 106-ban klíma volt! Hűtöttük is a sört a fúvókáknál folyamatosan!
    Szép idők voltak!
    Üdv!
    TP
  • 16gaborm
    Hali

Előfordulhat olyan hogy a piros Univerzális vetőgép nem kompatibilis az új Grass modal?mert akárhogyan teszem be nem lehet felakarsztani vagy ha sikerül megöli az FPS-eimet

Lécci vki segítsen HELP!!!!
  • pista89
    elérte a topik azt a szintet h az újreg újregezi a másik újreget és vmi idióta magyarázatot ad hogy ő miért nem újreg...
  • szabi2008
    Hello mindenkinek a Garsmodban hol lehet a telepen a vetömagot le töteni?
  • azazapa
    én már próbáltam de ami kel neki program nem tom letölteni:S
  • ls2008 Dani
    http://ls2008.extra.hu/vontatmanyok.htm
  • azazapa
    valaki tude egy linket ahonnan be tom tenni a duplapót módot?
    előre is köszönöm.!:D
  • mifku
    Hesston szerintem aztse tudod miről beszélsz.A kombin skin van.
  • allock #14692

letöltés