57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
passat14 #14731 fasza csak majd a végén derül ki hogy mi látszódik az i3d-be -
Sikerült feltölteni -
#14729 és a carrervechiles-es dolog?
-
#14728 Ja, az nem rossz, annak csak a kamera forgatása szar(nálam legalábbis sokszor beakad és nem lehet mozgatni). De konvertáláshoz mindenképp kell. -
#14727 Autodesk Maya már jobb, nem? -
#14726 Így.. -
#14725 Mert nem olvasol vissza. Nem kell kicsomagolni. -
#14724 Bocs hogy nem köszöntem meg csak akkora arc vagy hogy az csúcs és kössz még1-szer és miért nme használhatom???
-
#14723 És ti a kerekeket hogyan csináljátok??? -
#14722 Nem, te azt nem használhatod. Am szívesen a feltöltést... -
#14721 Jajj nemmondod. Próbáltam már minden formátumban, de nem akarja felrakni. -
#14720 Írsz hozzá script-tet és már működik is. A SketchUp-ot meg nem ajánlom mert egy kalap @;?#@, de ti tudjátok. A kereket meg csak a jó indexbe kell tenni vagy xml-ben beállítani. -
#14719 Sziasztok!
V.ki megtudná mondani a jelszót a lemeken giganthoz -
Mániás #14718 Képet felrakod a http://www.kepfeltolto.hu/ -ra és aztán belinkeled :) -
#14717 Sziasztok.
Csinálok egy Kleine SF-10 -es répaszedőt, és azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet beállítani, hogy mit csináljon? Úgy lenne jó, hogy az első része kaszáljon, és teljen a bunker, a hátsó pedig szántson vagy valami. És mondjuk azokat hogy lehet megcsinálni, hogy pl. a kerekek forogjanak, és a kihordót dudjam fel-ill. le csukni? Google SketchUp nevű progival csinálom. Képet sajnaos nem enged feltölteni -
#14716 lehet buzát is és füvet is de ha enyire ....... vagy akor légszives olvasd el az angol telepitési le irást és használj www.webforditas.hu-t -
#14715 nem hiném :S remélem csak be rakom az xp telepitöt cd-t és rá katintok arra h javitás és remélem kész mert ha nem akkor.....................nem tom mit csinálok :S -
#14714 Lemken Solitair 12k-val ha vetek megnyomom a 0(jobb oldalt) akkor füvet(lucernát) vet?Vagy ezzel csak buzát lehet? -
TIBÓÓÓ #14713 hét nem tudom lehet más grasmódod van de nekem az az alap zöld szar vető van benn meg az a tetves eke is...nállam olyan vető nincs is...de azért kíváncsivá tettél -
#14712 Nem hinném, hogy sok köze van hozzá. Inkább valami vírus vagy rosszabb esetben valami kisült. -
#14711 van benn a palytába nem? ahol van a Claas Cougar az eke alat meg a többi valami gép alatt 3 kicsivetö gép van egymás mellé rakva -
#14710 bazze meg halt a rendszerem ez miat a sz..........r Stoll GXT 15005 kaszátol :S le tettem tálcára amiko kaszáltam ot hagytam a gépet 5 perce vissza jövök fekete képernyö és vége a rendszeremnek :@xD -
TIBÓÓÓ #14709 a gra mód-ba vetőgép???hol? mert én nem találtam olyat.. -
#14708 minek neked az a fos univerzális vetö gép amikor nála 3x széleseb sárga vetö gép van a grass mod ba ???? -
pista89 #14707 :D -
#14706 Mert a fos giants-al télleg nem egyszerű kiexportálni és egyszerűbb volt feltölteni mint fél órát magyarázni. -
pista89 #14705 hogylehet h nem google ?:D -
#14704 Tessék. -
#14703 szia nemtudnád ott nálad ki export tálni a silógaratot és a silo01-et és feldobni ide?
Előre is köszi
-
#14702 Inkább add el a gépet és menj ki a szabadba levegőzni... -
#14701 hello fiuk vettünk 1 uj gépet amibe ojan videókártya van ami zsír a game hoz:D
valaki megmondaná h honnan ke letölteni a full verziót ami nem torrent:D
előre kösz
helósztok! -
#14700 Hali!
Ilyen 512-esen még én is dolgoztam egy idényt ifjú titán koromban! Jött be a por a fülkébe minden apró résen. Szinte lehetetlen volt megfelelően szigetelni. Ha becsuktam az ajtót dög meleg volt benn, ha nyitva hagytam, akkor fulladás a portól!
Bezzeg az új Claas Dominátor 106-ban klíma volt! Hűtöttük is a sört a fúvókáknál folyamatosan!
Szép idők voltak!
Üdv!
TP -
#14699 Hali
Előfordulhat olyan hogy a piros Univerzális vetőgép nem kompatibilis az új Grass modal?mert akárhogyan teszem be nem lehet felakarsztani vagy ha sikerül megöli az FPS-eimet
Lécci vki segítsen HELP!!!! -
pista89 #14698 elérte a topik azt a szintet h az újreg újregezi a másik újreget és vmi idióta magyarázatot ad hogy ő miért nem újreg... -
szabi2008 #14697 Hello mindenkinek a Garsmodban hol lehet a telepen a vetömagot le töteni? -
azazapa #14696 én már próbáltam de ami kel neki program nem tom letölteni:S -
#14695 http://ls2008.extra.hu/vontatmanyok.htm -
azazapa #14694 valaki tude egy linket ahonnan be tom tenni a duplapót módot?
előre is köszönöm.!:D -
mifku #14693 Hesston szerintem aztse tudod miről beszélsz.A kombin skin van. -
letöltés