Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kordinátákat tudnátok irni az lenne jó ha mindegyiket leirnátok mert össze vissza vannak a gépek eszközök
köszönöm
mega kombájt is valahogy bekéne rakni
köszönöm
mega kombájt is valahogy bekéne rakni
SIKERÜLT A PERMETEWZÕT MEGOLDANI
Próbáld TAB-bal!
Ha nem sikerül akkor nem tom mi a baj.
Ha nem sikerül akkor nem tom mi a baj.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
permetezõ karjainak ki hajtása: O P Õ behajtásnál u.azok
emelés/süllyesztés: k/m
emelés/süllyesztés: k/m
mér van hogy nem tok beszálni a gépbe???
itt van a kép mégegyszer hátha jó
de mindent úgy csináltam ahogy leírtad úgyhogy nemtom mi volt a baj
figyu szerintem nem jól csinálsz valamit a kép beszúrásánál mert én csak 1 piros x-et látok
1.www.kepfeltolto.hu ide tölds fel a képet
2. így kapsz 1 !!!DIREKT LINKET!!!(is)
3.ezt másold a KÉP BESZÚRÁSA opcióba
és kész
1.www.kepfeltolto.hu ide tölds fel a képet
2. így kapsz 1 !!!DIREKT LINKET!!!(is)
3.ezt másold a KÉP BESZÚRÁSA opcióba
és kész
összecsukható permezetõ/fehér puttonyos)
esõ képen ami van
esõ képen ami van
igen töröld ki ezt: <type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
és írd a helyére ezt: <type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/>
és írd a helyére ezt: <type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/>
a duplapotkocsis módnál azt irják hogy cseréljük le a
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
és cseréljük le erre:
<type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/>
ez azt jelenti hogy az eredetit töröljük ki
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
és cseréljük le erre:
<type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/>
ez azt jelenti hogy az eredetit töröljük ki
Ez a hiba és emiatt max 10-15 percet tudok játszani mer' folyton kilép.
Ha tudsz segíteni v ismersz olyant aki tudja rá a megoldást (nem win reinstall)
akkor pls írd meg.
potkocsit hogy kell berakni a játékba
miért nem lehet kinyitni a vegyszerezõt
Hello Lack!Ez a mod nekem nem müködik.De miért pedig mindent bemásolok ahova kell és mégsem jo.Hibát ir ki és ki is lép mikor elinditom a elinditanám a játékot.Ha tudsz segitsmár.Elöre is köszönöm!!!
Man TGX XLX
de
az ilyent nem lehet javítani v senki se tudja a megoldást
KB. mikor fogod most mar befogni a szadat???
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
és kb mikor lesz gras mod
Tényleg? Nekem nem úgy tûnik.
http://www.landwirtschafts-simulator.de/addon.php ezt lehlehet tölteni
Német fórumon találtam a képeket, még nem tölthetõ le, de jól néz ki. Jobb lenne ezzel bálát rakodni.

dupla de 2 tengelyes is jó csak az a baj hogy nem minjának van poziciója és nekem arol fogalmam sincs milyen poziciot kell megadni
most is csak a kettõ vágoasztalt rakja be evileg a class mappába kell hogy legyen nem
ja mega potkocsival is van egy kis gond ha berakom akkor eltünik az összes gép ilyenkor mia teendõ
ja mega potkocsival is van egy kis gond ha berakom akkor eltünik az összes gép ilyenkor mia teendõ
webforditással ezt, de aki ebbõl megérti az tud valamit: Jelentette ki a közelgõ napokban letöltésért az Addon. Új jellemzõkön felül mint lenyíró fû és silótakarmány a kerti meghajtóban a közösség szeretné megmenteni a jármûvek pozícióit. Reméljük, hogy hozzáadjuk a váró idõt a mezõgazdaság számára hogy rövidítsük meg Simulator 2009.
Valaki leforditaná hogy mit irnak róla ezen az oldalon!
http://www.landwirtschafts-simulator.de/addon.php
Szerintem ebbe nem lesz rét mod ez szerint csak a következö 2009 verzióba!!!!!!
Szerintem ebbe nem lesz rét mod ez szerint csak a következö 2009 verzióba!!!!!!
a pozíciónál írja hogy hol kell lennie az .xml-nek ha nincs olyan mappa csinálj egyet az .xml szerint
köszönöm a segitséget egy részét sikerült berakni de a class kombájt csak a vágóasztalt abból 2 is hogy lehet magát a gépet berakni követtem a readme fájlba leirtakat és nem rakja bele
Ezt írja: Az adott fájl nem létezik. Valószínûleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkbõl.
Rábahangok:http://data.hu/get/362951/.html
amúgy ez a landwirtschafts simulator nagyon ott van a toppon
HALLOD NEKED MEGVAN EZ A JÁTÉK????HA MEG MOND MÁR MEG HONNAN TÖLTÖTTED LE !!THX
http://www.simtractor.pl/printview.php?t=97&start=0%20-%20247k
Ezen az oldalon találtam egy NH kombájnt, igaz simtractoros, de nem tudná valaki betenni a játékba? THX.
Ezen az oldalon találtam egy NH kombájnt, igaz simtractoros, de nem tudná valaki betenni a játékba? THX.
VALAKI MONDJA MEG PLS HONNAN LEHET LETÖLTENI EZT A FASZA JÁTÉKOT!!!THX
HY PLS VALAKI MEGMONDANÁ HOGY A LANDWIRTSCHAFTS SIMULATOR 2008 -OT HONNAN LEHETNE LETÖLTENI!!! THX
1. elolvasod a readme-t (ha van)
2. az itt írt pozícióban benne van hogy hol kell lennie az .xml-nek és a többi fájlnak (csak az .xml-t írja de a többit is abba a mappába kell másolni)
PL: <vehicle filename="data/vehicles/steerable/NH/New Holland.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="180"/>
vagy még elõtte leírják hova kell másolni a fájlokat
3. ha bemásoltad a fájlokat, megnyitod a carrervehicles.xml-t
4. az utolsó sorban a sor elejére teszed a kurzort és ENTERT ütsz
5. az üres sorba bemásolod a pozíciót és elmented
lehet kicsit szájbarágós, de ha pontosan úgy csinálod ahogy leírtam nem lesz gond vele <#nevetes1>#nevetes1>
2. az itt írt pozícióban benne van hogy hol kell lennie az .xml-nek és a többi fájlnak (csak az .xml-t írja de a többit is abba a mappába kell másolni)
PL: <vehicle filename="data/vehicles/steerable/NH/New Holland.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="180"/>
vagy még elõtte leírják hova kell másolni a fájlokat
3. ha bemásoltad a fájlokat, megnyitod a carrervehicles.xml-t
4. az utolsó sorban a sor elejére teszed a kurzort és ENTERT ütsz
5. az üres sorba bemásolod a pozíciót és elmented
lehet kicsit szájbarágós, de ha pontosan úgy csinálod ahogy leírtam nem lesz gond vele <#nevetes1>#nevetes1>
sziasztok
Valaki segitsen hogy kell berakni gépeket és eszközöket a játékba mert nekem nagyon nem sikerült megvalósítani aFAQ olvastam éls nem értem mit hova kell másolni fõleg a poziciokat
Valaki segitsen hogy kell berakni gépeket és eszközöket a játékba mert nekem nagyon nem sikerült megvalósítani aFAQ olvastam éls nem értem mit hova kell másolni fõleg a poziciokat