57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#14994 lehet szt. bekene csukni a topikot 1idore es akozben kitisztitani es par napig legyen csukva a topik utana kinyitni hatha jobb lesz -
pista89 #14993 -
#14992 na idefigyelj te tetves k....csög!!! Az anyámat a szádra ne vedd mert 7 éve meghalt!!! És ha most kiderítem hogy ki vagy meg hogy hol lax megöllek ezért a szóért!!! -
azazapa #14991 ez link csak megnyitja aa googlét -
#14990 Lehet hogy az leszz mert nem tok bereakni ekét meg ilyesmiket
-
#14989 Letöltöd a grasslandot, felteszed, kiveszed, uninstall, reinstall és kész is. -
#14988 valaki belineklné a tipper02 nevu pótot az alap grasslandba van ben -
pista89 #14987 akkor amikor megbaszod az anyád. -
#14986 köszi szépen!!! -
#14985 Esküszöm tökönszúrom magam! Hogy lehet valaki ennyire éretlen idióta?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HÁT NEM ÉRTED BAZDMEG HOGY NEM TUDJUK??!!! A BÜDÖS KIBASZOTT FASZÉR NEM LEHET FELFOGNI HOGY HASZNÁLJ GOOGLE-T HA ENNYIRE ÉRDEKEL, DE NEM FOGOD MEGTALÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#14984 nem érted hogy fogd be? Majd ha kész lesz megtudod... Amúgy igen,az én konfigom van leirva oda. -
passat14 #14983 függ a modellezők szabadidejétől is lehet ma de lehet csak novemberre -
#14982 Akkor mond meg te nagyokos hogy mikor lessz kész körülbelül? -
#14981 tessék -
#14980 Na most már elegem van a f@szságaitokból. Ez hogy ?% már alapból hülyeség, mert aki készíti, az sem tudja megmondani. De ha ennyire érdekel utánanézel a gugliban. Ja, hogy nincs benne? Akkor mi honnan a f@szból tudjuk, hogy mennyi, áruld már el nekem???!!!
Tehát be lehet fejezni ezeket a "hány százalék" kérdéseket. -
azazapa #14979 oké köszi
de valaki mondjon már egy ojan programot és linket amiben meg tom csinálni a hátsó vonószemet -
#14978 na szóval hogy áll a kukorica mód? -
#14977 amugy ez a te számitógéped adatlapja ami ide le van irva? -
#14976 Most miert kell szorakizni!!! azért mert ti régi tagok vagytok én meg kb 2-3het vok fenn azért nem kéne az embereket szivatni!!! Sztem ugy lenne fer hogy az uj regelőkön segítetek és nem szivatjátok őket!! légyszi mondjátok meg -
#14975 2158%! ha nem hiszed nézz utánna xD -
#14974 na most komolyan!!! én nem segítséget kérdeztam hanem egy olyan dolgot ami király a játékba!!! Figyuz én csak azért kérdetem mert az tök jó lenne szóval? -
#14973 2158% -
#14972 A kérdésem a következő! Hány százaláknál jár a kukorica mód? -
JD4650 #14971 pont olyan, mint ami bent van a játékban:D -
balasszz #14970 http://www.youtube.com/watch?v=t3L9rsC16zo -
Krone BigM II
DL -
#14968 te neked milyen mód van bent?? -
kokusz93 #14967 hellósztok!! azt szeretném mondani hogy valaki segitsen abba hogy hogyan lehet betenni a gépeket a játékba mert nem tudom. -
Trakis #14966 oké -
Trakis #14965 vásárolni nem lehet benne csak úgy bírsz új gépeket bele tenni hogy modolsz -
azazapa #14964 valaki meg tudja mondni hogy lehet ebben vásárolni? -
adambatyam #14962 Tudom hogy úgyse segítenek, mert sok a paraszt itten osztán nehogymá az 5 állandó tagon kívül legyen újabb is, de azért idegesítésképpen leírom: felkapcsolok traktorra valamit, pl ekét. Leengedem. A játék meg se bír mozdulni addig a pillanatig amíg le nem akasztom. Mi a probléma? A megoldásra majd megpróbálok rájönni magamtól. -
#14961 Üdv
Holnap eljössz a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokra és megnézed ..........
Jöhetnek a többiek is.. -
Kaszkadőr Mike #14960 Hali! Lack 1 kérésem lenne. De ne vedd zaklatásnak!! Tudom sok a munkád de a Rábát Te csináltad, nem lehetne az elejére valahogy huni tolót szerkeszteni? Előre is nagyon szépen köszönöm! -
Gados Alex #14959 köszi a segitséget sikerült!!!!!csá -
#14958 És te tudsz segíteni??Ott van pár hsz.el lejjebb a kérdésem!bocs h egyszerre 2 hsz-t írtam -
#14957 Most az én hülye kérdésemtől ment el a kedved??háát ezer bocs....de aki akar válaszoljon pls! -
pista89 #14956 khm..itt volnék :D -
Lack #14955 Az veszi át a házigazda szerepet aki akarja. Engem tovább nem érdekel. Sem erőm sem kedvem a sok hülyeséget törölgetni. Ahogy időm engedi, az ls2008.extra.hu -ra továbbra is töltök fel cuccokat. -
Trakis #14954 mert milyen az a jimpa talajlazító????