57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • azazapa
    valaki meg mondja HOGY hogy kel megcsinálni a hátsó vonószemet mert akárhogy követem a leírás mindíg egy rakás szar sül ki belőle:@
  • caseih9400
    a sárga aminek a fendt az alapja? (Challengert is csinálhatnának akkor)
  • Hassan B
    Gumihevederes traktor.
  • caseih9400
    ez miez?
  • kla3
    a ZG mappát másold be a data/vehicles/tools ba
    a ZG.lua fájlt másold be data/scripts/vehicles be
    vehicleTypes:<type name="ZG" className="ZG" filename="data/scripts/vehicles/ZG.lua" />
    <implements>után másold be
    careerVehicles:<vehicle filename="data/vehicles/tools/ZG/ZG.xml" xPosition="145" yOffset="1.5" zPosition="190" yRotation="270"/>
  • caseih9400
    Hogy ne csak a duma dőljön a topikból :)
  • rambo12
    A sárga rendsodróra vok kiváncsi hogy hogy lett az berakva berakok mindent mégse müködik aki len oly szíves elmondthatná mit rakott a vechilesTypesba
  • Hassan B
    Nekem most más nincs lenn, ajánlom az új Raupe-t, ha még nem próbáltad. Nekem bejön. :)
  • rambo12
    valaki be tudta rakni a rendsodrót ha igen lécci mondja ell hogy hogy csinálta
  • Bogesz89
    oké oké!!!! És ezt minden kombájnhoz fel tudom rakni ugye? És még vmi jó géped van?
  • Hassan B
    Az sajna nincs. Ha akarod, majd később feltöltöm az asztalt.
  • Bogesz89
    az asztal tuti lenne!!! john deere kombájnod nincs?
  • Hassan B
    ?? :D
  • Bogesz89
    vmi nagyon széles vágóasztala nincs vkinek meg egy john deere kombájnja?
  • azazapa
    jó lett köszi szépen
  • Hassan B
    Milyen vágóasztal?
  • azazapa
    igen azal semmi baj csak a vágóasztalnál kúrom el a mugy kösz a linket
  • Hassan B
    Ezt töltsd le.
  • Hassan B
    El kellett volna olvasni a leírást...
    Általában ide megy: data\new_scripst\vehicles\
  • azazapa
    jah és van még egy problámám ha be akarok teni egy olyan pótotami forgó zsámojos pl krüger ak a lua fájlt a vágóasztalon hova kel teni mert edig mindig csak kürt lett belőle
  • azazapa
    bocsi de ezta választ nem értem
  • lippet
    aha!
  • Bogesz89
    az én gépem se volt olcsó de szerencsére erre nem szorakoznak az árammal!!! Az én gépem is 500000ft 2 hónapja vettem vagyis rakattam össze
  • Hesston
    nah én most lépek de ha este visza jövök és látom h még töb low acska hülyeségei lesz a topikba (mert nem tudnak visza olvasni+rá keresni keresöbe)
    akor támogatnám h lack irja ki f.a.q mellé h "nem olvasol vissza? nem keresel rá? akkor ne is kérdez mert mi sem válaszolunk!!!" és ez szentem még normális
  • Hassan B
    Ne warezolj már!
  • Hassan B
    Innen
  • Hesston
    höh csak hogy a gépem ára most kb 300 000 ft ra rúg és már szerencse hogy be biztositottam a gépem et ez már kb a 3.HDD ami áram szünet es problémába tönkre ment :S
  • Bogesz89
    miert van az ahogy amikor nézem a youtubon a videókat ott van olyan hogy rendes rendet csinál a kombájn? meg láttam olyant is hgy rendes kukoricát arat a kombáj !!! meg nagyon széles asztal volt!!! Meg ilyen dolgok?
  • ls2008 Dani
    <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
    <careerVehicles>
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/valtraT191.xml" xPosition="185" yOffset="0.5" zPosition="212" yRotation="180"/>
    </careerVehicles> <--- így van nekem a valtra koordinájával...
  • Hesston
    www.thepiratebay.org
    rá keresel
  • Hassan B
    Psszzt... kezd alakulni a dolog, ilyenkor nem kell tovább oltogatni.

Am, ha eltűntek dolgok a gépedről akkor ajánlom a chkdsk-t. Nekem is volt már ilyen áramszünetes dolog.
  • Hesston
    mint lp. multkor nem modok nevet de a sráv ugy irta a grassmod-mod ot hogy: grasszmod omg
  • kla3
    a mayát hol lehet letölteni??mert csináltam gépeket a játékba és szeretném berakni
  • Bogesz89
    Oké köszike!!! Szal füvet tudok benn vetni?
  • Hesston
    hm hogy én hogy utálom az eon-t(áram szolgáltató kft) már megin áram szünet volt és automatikusan gyalulta magát a gépem -.- de ha most el veszik az AP2013-as potkocsi skechup modelje akor szét verek 1 pár lámát forumon keresztül ha ovábra is idegesitik a népet azal hogy nem képesek vissza olvasni vagy lent a keresöbe keresgélni (mertez már nem állapot hogy egyes emberek ugy offolják a topikot hogy a topik szerver gép le fagy töle xD )
  • Hassan B
    [ez van a legelején -> ]<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
    <careerVehicles>[<- eddig]

És ide kell berakni a többi dolgot.
    [ez van a végén -> ]</careerVehicles>
  • caseih9400
    :D
  • Hassan B
    Azok büntetőpontok, ha minden igaz 2 hét, szerencsére még nem próbáltam. :)
  • ls2008 Dani
    Ez a sor megvan.
  • Hassan B
    Ezeket a sorokat meg kell tartani:
    <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
    <careerVehicles>

</careerVehicles>