Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Rajzoljál péjntben. 😊

][ ВАЗ ][

A JD is Joe érdeme, én ahhoz csak a bíztatást adtam😄 Amúgy az egész motor háztetõ kicsit keskeny. De ez legyen a legnagyobb gond.
Az enyém az kb 20 mega mert eredetik a kerekek😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

öcsipókha elkérnéd megadnám.....és most beszélünk is..de ez olyan ügy mint amibe megvertelek....ugyh ez késõ bánat..meg olvass F.A.Q.-ot!!!!PÁÁÁÁÁK...

csösztök:tudom idegesítõ vagyok de megkérdezhetem milyen progival lehet ilyen gépeket csinálni,csak azért mert szándékomba áll 1 gumihevederes JOHN DEERE-t csinálni meg még pár apróságot.
kössz elõre is.szasztok

A mérete 16 354 851 byte dupla kerékkel, szerintem kevesebb mint az eredeti dupla kerékkel, mert kivettem belõle a felesleges shape -kat (lámpa fendt alap), az Ap pontoknak meg csak a pozíciói vannk(kb 12 mesh pont helye). Ma már nem töltök fel többet ,szar a net-em küzdök a feltöltéssel mint maci a széllel.
Ja amúgy meg köszi a Johny-t nagyon szép munka(bár a motorház elejének szélessebbnek kellenelennie a hátuljánál ennyi kis hibája van) de akkor is tetszik szépen kidolgozott, még a fülke is.Ezért is erre tettem az AP-t.
Köszönjük neked JD4650 !!<#worship><#worship>
Majd holnap valamikor felrakom.Még dolgozom rajta.
jd4650 fel tudnál venni msn re? pls ([email protected]) (fontos lenne)
Martinez01
jah és fel tudod tölteni a scriptet valahova?thanks

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
THX!és rakd fel azt a trakesz AP-t ki szeretném próbálni

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Nekem kéne a Johny. De csak a kerék variálás miatt😄 Megtudnád mondani hogy mennyivel lett nagyobb a modell az AP-val? Hány mb-al?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Nekem nem kell megköszönni nem igénylem, Joe -nak köszönd a modellt !!
Akkoris köszi, örülök, hogy végre valakinek mûködik.
Nuits
Ne hülyülj meg!! Én köszönöm.. 😊)

Egoista: az az ember, akit sokkal jobban érdekel saját maga, mint Én...

Mega asztal APMega asztal

Köszi ,hogy visszaírtál !
Hassan B
Mondom minimum ha mákunk van, de mind1 mert én most nem fogom de erre a drágát. Néztem neten de nem találtam semmit hogy valaki tudná.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Nuits
Tedd be a Lexiont az asztalával 1ütt... Aztán csinálj mindent úgy, ahogy azt Bush a 10616os hszben leírta! Ha ez megvan, akkor olvasd el a mellékelt readme-t, és cseréld ki a CuttersAp.lua fájlt, ahogyan olvastad! Kapni fogsz egy az eredetinél szélesebb Mega asztalt variálható motollával és forgó csigával, amit olyan kombájnnal használsz, amilyennel akarsz! Mennie kell!!

Valaki +ostaná a villógót!! Többekközett engem is érdekelne!!!! köszi
Meddig????Lehet vagy 20 karakteres a jelszó ! Egy erõs vas is elszórakozna vele egy darabig.
nandorb
eh en leszedtem de elkezdtem gondolkodni melyen hogy nekem csak az alap gepek vannak, es hogy menne-e nekem vagyis hogy raktad be

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nuits
Persze, forog az is!! (mármint a csiga)...
Mondom hogy hibátlan, nem hiszel nekem? 😊)

Hassan B
Fel lehetne törni, de minimum 1 napig futna a kódfejtõ...

nandorb
tedd a traktort

Nuits
Nagyon jó így is!! Ám ha esetleg megteszed, hogy picit összébb tolod a szélességét akkorára, mint az eredeti akkor azt ismételten ezredszerre is megköszönöm!! Hibátlanul megy, mûködik a motolla variálás is, szóval le a kalappal... Köszönöm hogy foglalkoztál vele...

Ja az mindenkinek kellene! Köztük nekem is.
Script-el. A traktor ap bent van + duplakerék fel le nézd meg a videot amit tegnap linkeltem. Ha kell a traktor AP majd felteszem idáig senkinek se kellet.

Aki felrakta a mega asztalt írjon már forog e a csiga légyszi!
Hassan B
A játékban lévõ scriptek jelszavát még nem sikerült valakinek megszereznie?

Mûködik! Nagyon király! Az AP-is jó lett. Köszi Köszi Köszi!
Martinez01
a villogót!azt kérdeztem még a jó elõbb hogy hogy kell rárakni a gépekre?

Az elsõ szólt neked,am + azt nem is írtam ,hogy folyamatosan kell nyomni az u vagy j,k,h billentyûket-ket !
Ja nem neked szólt hanem
MIT?????<#conf><#conf><#conf>
De te nem egészen így kérted ugye?Na mind 1.Ha lecserélted a scriptet mûködnek az extrák???
Hassan B
This is (Spartaaa) a hungarian forum. Please write in hungarian... 😄

Nuits
Köszönöm szépen a Mega asztalt APvel... Hibátlan..

Martinez01
bush akkor küldj egy PM-et vagy írd le lécci mert naon kellene!köszi

ÚÚ levan hervadva a Net-em,remélem mûködik majd az asztal nálatok ha már ennyit küzdöttem Mega ->Lexi axtal AP
visszább le van írva,hogy a joskin hígtrágyaszórót be kell rakni mert az annaburger annak a scripts-ét használja. +grass mod kell hozzá.
can you write it in English for me? I don`t understand what you said.
Greets @ all
Ja észrevettem ,bocsi
Hassan B
Magyar fórumon illene magyarul, amúgy szerintem nincs hozzá IFA. Viszont mi nemrég elkezdtük csinálni. 😊

nandorb
toltsd fel mashova mert a data.hu-rol amikor jon 0byte lesz

Hello. I have a Question. Where can I load the IFA W50 and the HW80 down?
Greets @ all
Ja elfelejtettem csak az töltse le akinek mûködik az AP,csak Lexi asztallal nem.
NEM LEHET KÉT KOMBIVAL MENNI.MIT NEM LEHET EZEN ÉRTENI.
Már vagy 1000 szer leírtam , hogy én átírtam a script-jét, azrt megy.
DE NEM RAKOM FEL!! mert nem számolja a gabonát csak annál amrlyikbem ülsz,így meg nem ér semmit.
A traktor AP-t felteszem ha kell valakinek a hibákkal eggyütt amit írtam(csak ih 720 -as hoz jó és csak tarlón W,S-billentyûre megáll.csak tempomattal jó).
Ja volt egy ílyen kérés csak most vettem észre(nem igen olvasok privit) de most itt van Mega 218 asztal Lexionra alakítva AP-vel +EXTRAK
nah látom amit csináltok... de jo lessz ha nem 3ds hatásu a fülke elemei, hanem csak egy lap? mert nekem azt mondték hogy nem lessz jo..:S mert mopst félkész állapotban van nekem egy kombány amit eddig csináltam vki válaszoljon léci
A FAQ-ban lévõ lexoin-hoz nincs legalább is nálam nem mûködik! A GIANTS Editor-ban próbáltam szerkedni de nem sikerûlt semmi érdemlegeset alkottni úgy hogy továbbra sem megy!!!!!!
nandorb
a masik kombajnak is szt. kene hogy legyen AP-je

MTZ1025
hello nekem is mûködi a másik kombájnnál az AP.
csak azt nem tom megoldani hogy beindítom megy a gép és hogy üljek át a másikba?mert ha kiszállok megáll ha megnyomom a TAB-ot akkor is leáll
lécci segítsetek!!!kössszi elõre is

Martinez01
bush lécci fel tudnál minket világosítani hogy lehet rakni a gépekre villogót ?thx

Már próbáltam az erdetirõl rátenni, de nem mûködik!!! Ha valaki csinált már ilyet az légyszíves segítsen!!!!!!
atesz25
hello idõközben sikerült megoldani.kis türelemmel újra raktam õket és mûködik

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Ha a másik kombival mûködik akkor a Lexion vágoasztal nem autopilotos !!!!
Töltsd le vh, vagy tegyél bele Ap pontokat a meglévõ alapján.