Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az enyém az kb 20 mega mert eredetik a kerekek😄
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
kössz elõre is.szasztok
Ja amúgy meg köszi a Johny-t nagyon szép munka(bár a motorház elejének szélessebbnek kellenelennie a hátuljánál ennyi kis hibája van) de akkor is tetszik szépen kidolgozott, még a fülke is.Ezért is erre tettem az AP-t.
Köszönjük neked JD4650 !!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Majd holnap valamikor felrakom.Még dolgozom rajta.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Akkoris köszi, örülök, hogy végre valakinek mûködik.
Egoista: az az ember, akit sokkal jobban érdekel saját maga, mint Én...
][ ВАЗ ][
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Mondom hogy hibátlan, nem hiszel nekem? 😊)
Aki felrakta a mega asztalt írjon már forog e a csiga légyszi!
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Greets @ all
][ ВАЗ ][
Greets @ all
Már vagy 1000 szer leírtam , hogy én átírtam a script-jét, azrt megy.
DE NEM RAKOM FEL!! mert nem számolja a gabonát csak annál amrlyikbem ülsz,így meg nem ér semmit.
A traktor AP-t felteszem ha kell valakinek a hibákkal eggyütt amit írtam(csak ih 720 -as hoz jó és csak tarlón W,S-billentyûre megáll.csak tempomattal jó).
Ja volt egy ílyen kérés csak most vettem észre(nem igen olvasok privit) de most itt van Mega 218 asztal Lexionra alakítva AP-vel +EXTRAK
csak azt nem tom megoldani hogy beindítom megy a gép és hogy üljek át a másikba?mert ha kiszállok megáll ha megnyomom a TAB-ot akkor is leáll
lécci segítsetek!!!kössszi elõre is
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Töltsd le vh, vagy tegyél bele Ap pontokat a meglévõ alapján.