Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja bocsi azt malyd a modellezõk. ha akarják.
Van rajta villogó +duplakerék olvass el minek szerinted????
Y, X key ezt a lengyel kollegáknak.
Ja tudom hogy elcsúszott,most javítok még mindent(pl fizikát adni a duplakeréknek)
ximix
Üdv
Frankó az autópilota ,az észrevételem
az elsõre már született megoldás a fehér sárvédõ
a második a traki világítása elcsúszott a bal esõkerékhez
és jó lenne rá egy villogó mármint látványilag
TraktorAP kép
Hassan B
Igazad van, én pótkocsival eddig nem foglalkoztam, gondoltam ugyan olyan mint a kerék és a hidraulika karok, mert azok tényleg nem i3d-ben vannak animálva.

][ ВАЗ ][

MTZ1025
akk mondj gy dolgot ami nincs benne és megpróbálom meg csinálni

MTZ1025
de ha lessz akkor malyd valaki megmondja hogy hogy kell belerakni és belerakom

nem rossz de minek csináltad mikor tehén meg nincs
MTZ1025
hello!!! most csináltam egy tehén istálót
itt vannak a linkek a képekrõl nézzétek meg és mondjatokvéleményt:
http://data.hu/get/525758/Kep1.png.html
http://data.hu/get/525761/Kep2.png.html
http://data.hu/get/525765/Kep3.png.html
http://data.hu/get/525778/Kep4.png.html

Mit mozgat a játék??? Pót xml-jében van nent "<tipAnimation rootNode="0|1" speedScale="1" clip="tipSource" />".Meg nyisd meg giants editorban az eggyik potot azt nyomj egy play-t.Csak jó messzirõl nézd. Az animáció az i3d-ben van.sima pozíció +forgatás kulcsok.Tavaly még én is modelleztem demár nincs meg a progi.

Hassan B
Igen láttam. Trailer01. (nem vicc 😄)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Egyébként gondolkozz ember!!! Minden pótnak kûlön scriptje lenne, láttál pót scriptet.Traileren kívül?????Ha kell a mezõ közepére csinálok neked billentõhelyet.
Hassan B
Ja, animáció, de nem a modellben van animálva, hanem a játék mozgatja. Ugyan úgy mint pl a kereket. Azt sem kell animálni, a játékban mégis mozog, ha jól van scriptelve.

akkor te ezt nagyon vágod, mondjuk aki már megtudd csinálni egy AP-t azon már nemcsodálkozom hogy ilyet tudd csinálni

hát póthoz már script-et.... szerintem már fellehet használni egy másikról és nem kell külön ahoz is írni, mert már szinte minden fajta van(pót)
de ha nem így van akkor bocsánat

Ki mondta hogy akármikor?????????Egyépként azokat a referenciapontok csinálják, hogy hol lehet
De azt, hogy a plató megemelkedik stb. az animáció.
Hassan B
Nem, azt, hogy akármikor le tudd borítani script-tel kell. Attól hogy animálod még nem lesz bindelve...

ha a faq-ból nem tudod berakni vagy a mellékelt readmebõl akkor pff

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

Nem kell hozzá script, a modellezõk animálják szerintem.
claaslexion
nézzd át tüzetesebben-olvasd el mégegyszer vagy kétszer!

csá honnan lehett letölteni skint és modot és hogy lehett berakni skint és modot mert ami le van írva F:A:Q nem értem valaki írjon
claaslexion
ne csak onnan töröld ki hanem a: (C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\FarmingSimulator2008\savegame1\vehicles.xml)-bõl is!

Hassan B
Mindenekelõtt szükséges hozzá egy kifejlett, épkézláb emberi agy. Eddigi jelek alapján ezzel te nem rendelkezel. Ha valahogy mégis birtokodba jut egy példány, akkor jöhetnek a következõk:
-Dreamweaver XML szerkesztéshez megfelel a sima Jegyzettömb vagy Wordpad is, ez a jobbik verzio)
-valami modellezõ program i3d exprterrel (pl Maya)
-és egy program amivel textúrákat készíthetsz( Photoshop, Gimp, ... - ez utóbbi ingyenes)

Dióhéjban ennyi. (de amég az elsõ dologga lnem rendelkezel, az egész nehézkes lesz...)

ac3d,maya,3dsmax kb ennyi a buritást meg scriptel kell szerintem

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

csá
valaki megtudná mondani hogy milyen programok kellenek egy épkézláb mod elkészitéséhez és a potkocsinál hogyan lehet megoldani a boritást
sziasztok
krisz257 hakészvanak a gépek tutána ferekod
Na szerintem nem az a hiba,mert pl csak 3 traki sorát hagytam meg és mégis minden traki bent van a játékban.

Hassan B
Gondolom nem azt a sort törölted ki amit kellett volna . Más nem lehetséges.

Sziasztok.
Az mért lehet,hogy a careerVehicles.xml-böl kitöröltem pár sort és a gépek mégsem tünnek el a játékból?
Elöre is köszönöm a segitséget és sok sikert mindenkinek aki a géppekell és a játékba rakással foglalkozik.

yamaha26
Hello Nvidia-hoz a 169.21-es driver szükséges, hogy a játék menjen a gépen! Az új driverek nem jók!
Innen letöltheted.

ximix
Örülök, hogy sikerült és igen elfelejtettem szólni (careerVehicles.xml) metsd el valahova, de gyakorlásnak jó volt legalább.
Most hogy fent van a (grassAdoon) a játék mentése során a gépeket már nem teszi vissza a telephelyre ott maradnak ahol hagytad õket,de ebbõl kifolyólag ha új gépet akarsz beteni már nemelég a (data) mapában lévõ (careervehicles.xml)-be másolnod hanem a (C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\FarmingSimulator2008\savegame1\vehicles.xml)-be is be kell másolnod itt még a sor végére mint a többinél látod kell pár mondat (absolute="true"/>😉
Végszóként ha valamelyik mappával ügyködsz elõtte mindig MENTS el, ha elrontod csak felül írod a régivel .
Ja most látom nem egészen arra feleltem amit kérdeztél, y-billentyû, de csak akkor ha áll a traktor.Villogo + x.
Na akkor most jó??Az ekéhez semmi közöm, csak nekem is szarakodik mikor felakasztom igaz csak az elsõnél.A duplakerék mindíg rajta, van csak van egy olyan változo, hogy visibility (látszik), és azt kell átállítani igazra vagy hamisra.Na mind 1 örülök.Köszi, hogy szóltál a hiba végett.
Egyépként a script ben is van két hiba, mondjuk ez nem látszik, de már javította.
Villogó megy?
Sanxi007

Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:

Helló!Elöször is megköszönöm a segitségedet!! Sikerült megcsinálni!Igazad volt!Föltelepitettem e progit és igaz majdnem az egész játékot ujra kellet rakni mivel már bepakolttam egy pár jó gépet a játékba és fölülirtta a másik régebbi verziot a progi és igy a gépek többsége is távozott:-) De megoldottam a problémát!Bele telt egy kis idöbe:-)De végül is jó lett!!!Hála neked! Mégegyszer nagyon köszönöm!!Üdv Mindenkinek!!
Peugeot08
köszi "Bush" most már jó az eke és a traktor.
csak még annyit kérdeznék hogy hogy csináltad meg hogy egy villanás alatt duplakereked lett?

Benny04
Geforce 8800GT...

Ó ne égesd magad légyszives 😊 Egy videókártya teljesítményét nem igazán lehet meghatározni a rajta levõ memória mennyiségébõl. Legközelebb a pontos típusát mondd. A felsorolásból a proci is kimaradt, az se mindegy micsoda.
Ilyen grafikai hibák azonban nem a teljesítménytõl függnek, lehet a játék hibája, de inkább driveré, tehát próbálj frissebbet/régebbit persze azonkívül hogy 512M nem tudjuk milyen kártya 😊 Maga a játék opengl-t használ egyébként...
Akkor valamit te b*sztál el, telepítsd fel újra és nézd meg, megy e normálisan az alapjáték, ne tegyél bele semmi extrát. (magyarosítást se - néhány német szó miatt én fel sem rakom)

Benny04
Gyenge??? :oooo
Most vettem új gépet...
521MB VGA, 2x1 GB RAM
úgyhogy tuti, nem gyenge...
más játékok elfutnak rajta simán...

Hassan B
Akkor csak azt tudom elképzelni, hogy gyenge hozzá a masinád.

Ne legyetek már ennyire egyszerûek! Mért kellene újratelepíteni akármit is?
Mmegjegyzed mit írtál át,ha nem jön össze kitörlöd vagy visszaírod.De egyszerûbb, átírás elött elmented a file-t,és ha nem jo visszamásolod!!!
Nem könnyebb így??? Mint újratelepíteni.
Benny04
friss, és a DX-et is telepítettem...

Hassan B
Fejezd már be ezeket az értelmet bejelentéseket. Nem tûnik fel, hogy ez senkit nem érdekel és csak spam-melsz itt?
Így folytatod, esküszöm nevezlek szép sárga banánokért...

Hassan B
Nem csak az a lényeg, hogy új-e, hanem, hogy friss-e. Meg a Direct-X-et is frissítsd.

Na végre valaki ír valamit, igazad van a jd mappából kimaradt a fendt936BBvario_diffuse.dds, ezt másold be a jd könyvtárba. Amúgy szánt az eke? Mert annak a scriptjének van valami gondja.Szerintem fogjál a kultivátorra, és azzal próbáld ki, hogy látszik -e?
Benny04
A legújabb driver van fent...

frissitsd a videókártya dreivert akkor jó lesz nálam is ez volt sõt még szarabb volt

Benny04
Hello!
Azt szeretnék megkérdezni, hogy miért ilyen szar a grafikája? :S

rambo12
Látom odáig nem sikerrült eljutni mikor már a játékban tesztelik amúgy meg az osztrák forumon van fenn XD És már legalább kétzser ide is fell lett töltve

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás