Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Szintetizátorom Yamaha 3000
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Az Orost és a Conspeedet pedig ac3d-s modellben kaptam és betettem.
Új nick :D Jéé de laza :D
][ ВАЗ ][
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Chelsea Fan.
A 4 soros még meg van😄
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Tibóóó én anno csináltam 1 bss-t(elég böszme lett) mivel én készítettem a hw kocsit is jd4650-el karöltve 😄, még talán megis van vhol csak a gépen elég trafa és nem tok modellezni. :S örülök neki h azért nem hiába veszõdtünk a gépekkel. 😊 ha meglesz a kukorica mód talán befejezem a monosem vetõgépet is ha addígra sikerül vmit eszközölnöm a gépemmel. 😉 na jó játékot csáóóóóó
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
http://kepfeltolto.hu/i/?208145
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
valaki nem csinálna egy crystal 121/45-öst??
itt egy kép róla:
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
][ ВАЗ ][
És milyen progival?
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A savegame után lévõ szám az megegyezik a játékban lévõ mentési hely számával pl ha a játékban a 3-dik mentési helyet használod az savegame3 lesz és itt kell a gépeket a vehicles.xml-be rakni.
-akkor a savegame/vehicles.xml-nél az elérési útvonalak másképp néznek ki mint amit az "olvass el"üzenetekben találsz mert azok legtöbbje csak a data/careerVehicles.xml-be jók .
A savegame/vehicles.xml-ben több a pozíció mert a tárgy dõlés szögét is tartalmazza és a nagyon pontos helyét .
Én úgy ügyeskedtem, hogy pl orrsúlyos traktorral pótkocsival elmentem (de jó más párosítás is) a farm mellé, ott pótkocsi leakaszt kicsit elõrébb mész utána orrsúly ledob és egy kicsit hátra ekkor elmented a játékot és kilépsz -megkeresed az aktuális savegame-at és a vehicles.xml-ben a sorokat itt három sor lesz amit elmentesz a jegyzettömbbe
-utána vissza a játékba traktor és cuccokkal a helyére állsz és elmented
-vissza savegame az elmentett sorokból ha nem kell csak egy akkor egyet bemásolsz és a beilleszteni kívánt masinának csak az xml elérési útját átírod
de szóközökre és egyéb részletekre figyelve .
pl erröl
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/xerion/Xerion3300.xml"..............
erre
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/cat_cutter/claasCutter1050.xml......
és elmenteda vehicles.xml-t
-vissza a játékba és elvileg ott kell legyen, de onnan állj el mielõtt el mentesz és akkor legközelebb megint a oda tudsz pakolni.