Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atesz25
Psycho.Tõled szeretném megkérdezni csak mert látom a képen hogy az új lexion van bent neked v1.3.valamiért nem bírom berakni, van valami különleges dolog amit meg kell csinálni +még?

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

6milan6
Sajnos még van pár ember, aki számomra felfoghatatlan módon tud értelmetlen dolgokat kérdezni, kérni és kijelenteni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Palotai Betyár
szal az a lényeg hogy most olyan az ifa mint az unimog végülis csak bele van "rajzolva" a buza... jo hát ha majd vki belinkeli akkor download ha nem nem 😞... ( de az a lényeg hogy akkor terveztek olyant hogy az ifa maga is billencseljen. az koser!! hát akkor hajrá! u.i: köszönöm az infot!

Szintetizátorom Yamaha 3000

Nem tudom, honnan szalasztották krisz267-et, vagy hogy lehet ilyen értetlen valaki, de már 1000x megkérdezte.

6milan6
Attól függ, mit nevezünk késznek. Mivel még nincs teherautó (nem nyerges), amin mûködik a felépítmény (billent, számolja a gabonát), ezért az IFA-n csak rajt van, nem mûködik.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Te meg eszméletlen módon értetlen vagy! Néhány hete leírtam, hogy nem, szerinted milyen okból változott volna meg a véleményem? Ha érdekel egyre messzebb álltok attól, hogy belinkeljem, mint mikor elõször kijelentettem.

6milan6
A Xeriont szerintem így egyszerûbb betenni, mintha külön lennének a fájlok. Megfogod a xerion mappát és a xerion.zip-et és bemásolod a steerable mappába. A vehicletipes.xml-be bemásolod a sort a readme-bõl utána pedig a pozíciót is, vagy a careervehiclesbe, vagy a mentésed vehicles.xml-jébe.

Az Orost és a Conspeedet pedig ac3d-s modellben kaptam és betettem.

Palotai Betyár
Jo. Sorry! csak kérdeztem! nem fogok senkit érte baztatni!! azt kérdeztem hogy csak képek vagy már kész.. nem azt mondtam hogy vágjátok hozzám azzonal... tudok várni türelmesen.... Csak érdeklödtem. De akkor sorry...........

Attól, hogy idejöttök új reg-gel, még nem fogjátok rögtön megkapni sem az ifát sem a hw-t.

Ez mást is érdekelne, nem csak téged.

Palotai Betyár

ez érdekelne...

Hesston
milán te hogy tetted be a xerion 3800 ast mert én be rakom de nem megy(az miat a tömöritet szr miat :@ ) de te neked hogy van ben ?? (jah meg a kukorica adaprtet honan szetted 😄😄?? )

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
xD A Landwirthschaft legyen veletek! xD xD ez xD

6milan6
Na, már jöhetne egy normális kukorica mod.😊

Hesston
srácok aki használja az auto pilotot pls ha be rakom a k,p,l, el müködtetem nem ? És mi van akor ha nem megy mit cseszhetem el ??? segitsetek pls !!

Palotai Betyár
Sziasztok kedves földmunkálok! uj vagyok. a gamel pedig már jo régota játszom és elmondhatom nagyon király. minden müködik is rendesen 😊 de mondjuk azt megkérdezném ez az ifa a50 meg a hw él? mármint 100% os an kész és fut? és hogy ez kinek van meg...? (mielött leszoltok F.A.Q ban nincs ben XD) elöre is T.H.X! A Landwirthschaft legyen veletek!

Hassan B
Nem.. te egy láma vagy aki kb 2 perc sikertelen nézelõdés után jött ide a gugliból... senkitõl ne várd hogy majd krekket linkelget neked, fõleg nem ebben a topikban. Ha annyira nem vagy képes, hogy saját szûkségedre keress, akkor inkább hagyd az egészet a francba.

][ ВАЗ ][

Palotai Betyár
hello

ja de az ugylátszik nem én vok akinek "van egy kis gógyija"
Dave531
akinek van 1 kis gógyija szed hozzá crack-et. 😄

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

huhu nem látjuk a képet tedd fel más formátumba
6milan6
Gyenge a configod.

Dave531
csak a .bak fájl van meg a bss-rõl. nem nagy cucc... a 80.11-es hw-ra tettem még 1 oldalfalat és duplakereket aztán kééész is. 😄

ez eléggé ratyi hogy csak a trial versiont lehet megszerválni az öszes ilyen modellezõ progiból!!
ls2008 Dani
Hali!Én mág itt a fórumon új vagyok!Csak azt szeretném kérdezni h mi lehet a baj hogy negy a gépemen a játék de rohadtúl szaggat!:S Segítségeteket megköszönném!

Chelsea Fan.

azt nem mondtam hogy rossz csak tudod én JD párti vagyok,így számomra a john derre az isten..de tényleg igényt tartok a monosemre...xd

a monosem jobb a JD-nál.

A 4 soros még meg van😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Dév531 nos képed nincs arról a Bss-pótról,ha nincs nem gond csak kíváncsi lennék ráxd...ám ha meglessz a kukorica mód akkor igényt tartanék a monosem vetõgépedre ha késsz lessz..remélem nem baj hogy már lecsapok rá,de a monosem a második legjobb kukoricavetõ gép(az 1só a John Dere) nah csövii mindenkinek

Dave531
Szasztok látom megy a modellezés rendesen még jó, hogy anno elkezdtük csinálni a játékot gombin. 😄
Tibóóó én anno csináltam 1 bss-t(elég böszme lett) mivel én készítettem a hw kocsit is jd4650-el karöltve 😄, még talán megis van vhol csak a gépen elég trafa és nem tok modellezni. :S örülök neki h azért nem hiába veszõdtünk a gépekkel. 😊 ha meglesz a kukorica mód talán befejezem a monosem vetõgépet is ha addígra sikerül vmit eszközölnöm a gépemmel. 😉 na jó játékot csáóóóóó

TherÖcsy ez a trakesz nekem nagyon tetszik!
http://kepfeltolto.hu/i/?208144
http://kepfeltolto.hu/i/?208145

Hello mindenkinek valaki tudnae egy kukorica arato kombányt be linkelni vagy egy asztalt?
jah am googleben keresgéltem már órákat de egyet sem találtam
ok de pls valaki csinálja meg a crystalt
lippet
hát a gújgliból te "nagyon gyökér"!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

én nemtom megcsinálni mert még nagyon gyökér vagyok,valaki nemtudja megmondani hogy sketchup pro teljes verziót vagy 3dsmax teljes verziót honnan szedjem le vagy egy rendes modding tutorialt hol találok??
nandorb
kikell huzni a netet mert emigy nem megy

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

helló!
valaki nem csinálna egy crystal 121/45-öst??
itt egy kép róla:
képzeld abban minden lépésrõl lépésre levan írva és ha jól csináltad volna, most jó lenne

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

nm mondod 😮.........legutoljára ide fordultam......de KÖSZÖNÖM......
read me-t nem viccbõl csatolnak hozzá!

Hassan B
Ahhoz nincsen kód meg kulcs meg semmi... nem lehet aktiválni, teljes verza kell. Ráadásul még valami: "TILOS A WAREZ!!"

][ ВАЗ ][

hajó. Ojan problémám van hogy leszedtem egy maya 8.5 set...de kellene vmi klucs vagy kód amivel tudnám használni......remélem vkinek akad.....elõre is köszönömm
Hesston
bazzzze nem tom meg csinánli a potkocsim :@ h ben legyen a játékba :S:S

rambo12
Megtudná mondani valaki hogy hogy kell átfesteni a dolgokat??
És milyen progival?

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

ximix
Üdv
A savegame után lévõ szám az megegyezik a játékban lévõ mentési hely számával pl ha a játékban a 3-dik mentési helyet használod az savegame3 lesz és itt kell a gépeket a vehicles.xml-be rakni.
-akkor a savegame/vehicles.xml-nél az elérési útvonalak másképp néznek ki mint amit az "olvass el"üzenetekben találsz mert azok legtöbbje csak a data/careerVehicles.xml-be jók .
A savegame/vehicles.xml-ben több a pozíció mert a tárgy dõlés szögét is tartalmazza és a nagyon pontos helyét .
Én úgy ügyeskedtem, hogy pl orrsúlyos traktorral pótkocsival elmentem (de jó más párosítás is) a farm mellé, ott pótkocsi leakaszt kicsit elõrébb mész utána orrsúly ledob és egy kicsit hátra ekkor elmented a játékot és kilépsz -megkeresed az aktuális savegame-at és a vehicles.xml-ben a sorokat itt három sor lesz amit elmentesz a jegyzettömbbe
-utána vissza a játékba traktor és cuccokkal a helyére állsz és elmented
-vissza savegame az elmentett sorokból ha nem kell csak egy akkor egyet bemásolsz és a beilleszteni kívánt masinának csak az xml elérési útját átírod
de szóközökre és egyéb részletekre figyelve .
pl erröl
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/xerion/Xerion3300.xml"..............
erre
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/cat_cutter/claasCutter1050.xml......
és elmenteda vehicles.xml-t
-vissza a játékba és elvileg ott kell legyen, de onnan állj el mielõtt el mentesz és akkor legközelebb megint a oda tudsz pakolni.

Lack:nagyon jó lessz,nekem tetszik..tudom nagyon kegyetlen vagyok de 1 BSS-pótot nem akarsz még csinálni ha majd a dolgoddal végeztél...bocsi nagyon kegyetlen vagyok meg csak a szám jár de én már csak ilyen vagyok.Ám van fenn a galériáim közt 1 pótkocsi amit á-z-ig én maketteztem meg..ha gondoljátok megnézzhetitek...

Igen, ez az a modell.

Hassan B
Jó lesz. Ez az, amit nem rég láthattunk itt, nem?

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][