Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltee8
nézd meg magad egyszer már leírták <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

grassmod hány %?
krisztianp16
Én simmán rá teszem és nem esikle probád meg más kamera szögböl nézni

Idioták kiméljenek!!! :)

sztalin123
hali all. valaki meg tudja nekem mondani hogy hogyan birom rendesen rátenni a kombájn asztalát az utánfutóra? mert ahogy alapból rajta van a fortschritt-nek úgy birok vele menni rendesen, de nekem még sosem sikerült ráejteni úgy hogy ne essen le az elsõ kanyar utánn. van neki valami trükkje..? vagy gombja? vagycsak ügyesnek kell lenni?

Hesston
hát el mented a játékot ki lépsz ujra be lépsz és (nem tom neked magyar e de nekem igen) rá mész arra h Szabad Játk és ott eg keresed a entésed!!!4 de ha valami béta-s gép van benn akor meny arra h jármüvek vissza álitása !!!!!!!!!!!!!!

Új nick :D Jéé de laza :D

Hassan B
Nem csak a jármûvek pozíciója nem marad meg? Mert az alap esetben normális jelenség.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Üdv mindenkinek. Kellene egy kis segítség. Az a problémám, a játékkal, hogy egy darabig játszom, és amikor el szeretném menteni, ez eddig okés, csak miután kilépek a játékból, és késõbb, amikor ismét szeretném játszani, akkor valamiért nincs meg a mentés. Ha valaki tudna segíteni, hogy lehetne elõhozni a mentést, azt szépen kérem, segítsen. Minden segítséget elfogadok és nagyon szépen megköszönöm.

Palotai Betyár
a pót is nagyon klafa holnap nekilátok csinálok neki valami claas hoz illö skint. meg vmi new holland osat is<#worship><#banplz>

Szintetizátorom Yamaha 3000

Palotai Betyár
ja én is modt szedtem le!<#vigyor2> egyböl csináltam neki helyett<#nyes>

Zoli108

http://germantrucksimulator.hu

Zoli108
Kész a Fortschritt <#circling>

Letöltés

http://germantrucksimulator.hu

Palotai Betyár
öcsém a németek csináltak egy scaniat<#worship> fain és még félpotot is hozzá. jó. de miért ezek is visszafele mennek a korba....<#falbav><#conf>

kispalko
Nem tudja valaki hogy mikor lesz kész az új grass mod és a kukorica mod?

6milan6
Az lehet, hogy nem kellene általánosítani, de szerintem több emberre vonatkozik, mint amennyire nem. Sajnos.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

rambo12
Törölni kéne az ilyen faszokat akik más munkáját lenéz meg fikázza .
Saját maga neki se állna meg nem is tud.
Nem hogy örülne hogy más neki áll valaminek is .
1-2 hétig dolgozztok egy modon azt utána meg két három ember fikázza az gondolom nem esik jól.
Meg ha nincskész a mod akkor ugyse tudnák betenni azt akkor megint panaszkodik " Jaj Nem tom hogy kell berakni segítsetek lécci" ilyenekért kár fel rakni

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hassan B
Én épp ezért írtam normálisan, semmi bajom azzal, hogy nem osztod meg, mert tudom miért van. Nekem pl. sokat segítettél és ezért hálás is vagyok. Sõt, sok igazság van abban amit írtál, csak nem kéne általánosítani.

rambo12
Igazad van a NÉMET forumról van (de egyre gondolunk: )

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

6milan6
Kösz jól vagyok...

Különben sem érdekel már senki véleménye, a negatív jelzõk széles skáláját használták már rám, csak azért, mert nem osztok meg félkész módokat. Azt meg jóhogy "lenézem", aki azt írja egy módra, hogy **ar, mert hajókürtöl tõle a játék. Érdekes módon, én még nem találkoztam olyan letölthetõ móddal, amit ne lehetett volna betenni a játékba.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

osztrák nem egyenlõ némettel

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

rambo12
Ne nekem írjáj meg panaszkodj ebbõl is látszik hogy nem olvasol rendesen 2-hsz-el följebb le van írva hogy nem ésn csináltam ha te már ahoz lusta fasz vagy hogy az osztrák forumon körülnéz akkor örülj neki hogy ezt legalább belinkeltem legközelebb nézz körbe azt utána fikázzd a másikat
Ha ezt se tudod felfogni akkor te teljesen hülye vagy

krisztianp16
JD4650 Nagyon jó lessz az mtz!

Idioták kiméljenek!!! :)

Hassan B
Azért Te is rendesen lenézel mindenkit... nem kétséges, hogy értesz hozzá, de ilyen modorral társulva semmit sem ér..

Hesston
ez mi?

Hali!
Tudna nekem valaki segíteni?Légyszike!!!😊
Vannak olyan modok, amiket hiába próbálok nem tudok berakni a játékba, mindig hajókürtöt kapok eredményül. A probléma azokkal van amikor egy részét csak simán bele kell rakni valahova pl a tools mappába és utána berakni a carrerVehiclesbe kell berakni, a másik részét pedig a data new script-be amilyen mappa nincs is, csak egy tömörített scripts, ha létrehozom a mappát és úgy rakom bele amit kell akkor sem jó, meg akkor sem ha ebbe a scriptsbe rakom be, a vége mindig hajókürt és lefagy a játék. Ilyenkor mit csináljak? Hogy rakjam be ezeket a modokat? Ezek a legjobbak! Légyszi segítsetek!!
Elõre is köszi!
6milan6
Látod pont ez. Olyan dolgokat képtelenek vagytok felfogni, ami olyan egyszerû, mint egy faék.

Hesston
mi a bajod ?

sztem tök fölösleges ezen a fórumon valamit is csinálod. Ellehet takarodni a f*szba, hülye láma. Nem muszály vele játszani. Más kérdés hogy be se tudnád tenni...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

6milan6
Akkor nem célszerû elküldened senkinek. Igaz amint látom, nincs valami nagy érdeklõdés iránta, amin nem csodálkozom, hiszen tenni kellene érte valamit, amit ugye sokan nem szeretnek. Egyszerûbb kérdezni, követelõzni és a másikra várni.

Map-ot hogy lehet készíteni v szerkeszteni??
Lécci mondjátok meg.
Kösszi

Intel Pentium DualCore 2.00 GHz, 2 GB DDR2 1066MHz RAM, Ati Radeon HD 2600 PRO (512 Mb VGA)

ximix
Üdv
Valamikori fórum társunk bush© foglalkozott az AP-el, amíg az "ifjú titánok" -on
ki nem akadt 10 soronként kérdezték ugyan azt a 12000 hozászolásból ezzel kicsit vissza vetve az érdemlegesebb dolgok megbeszélését .
Munkásságából pár videó (õ módosítgatta egy kicsit).
Katt
Hesston
nem lehet elöre látom rajta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! el bsztad mert az oldalait nem vastagitotad meg ezért a maya nem fogja jól át konvertálni !!!!! XD

Hesston
alap föleg a claas dominator 106 😄😛

MTZ1025
valaki konvertálja át !!!!!!!!!!!!!!
léccike

lippet
jók még azok is!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

MTZ1025
kész van valaki átkonvertálná?
kép:
http://data.hu/get/551835/lada.png.html
Skp fájl:
http://data.hu/get/551837/lada.skp.html

Hesston
szentem tök felesleges öreg gépeket csinálni mert szentem flesleges :S

Hesston
fszom a kva kukorica adapteredbe xD nem tom melyik inai csinálta de anyit is ér xD vagy ne rakja be vagy hajó kört :@ perig már ásfél orája szarakodok vele :@ és m jó :@

Próbálkozok egy e-512 es kombájnal lassan halad de nekem tetszik.Pár kép:

elnézést a gyenge minõségért és a sok képért,én modelleztem véleményeket várok

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

http://hk.youtube.com/watch?v=aM90GYy9iyc&feature=related
lippet
hajókürt lenne, ha ugyan az lenne a pozíció te lámaXD

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

én benne
Hesston
Lack támogatnám (támogatnánk ) azt az ötletet h a f.a.q mellé ezt is ki rakd csak nagyob betükel h LÁMÁKAT NEM LÁTUNK SZIVESEN! ugyanugy pirosan !! (ebbe rem ti is benne lennétek?!)

Hesston
hülye gyerek vissza olvasnál okosab lennél és nem kéne téged le hüyésni mert okosab lenne a válasz pedig=KERES UTÁNNA BAZ+ MERT MÁR BE LETT LINKELVE -.-"

NH G240
Erre egyszerû a válasz: SOHA!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

nandorb
<#falbav><#falbav>AJAJ nap mint nap ugyanaz az eset es nem csak ebben a topikban hanem mashol is nemtom mikor fognak az emberek megvaltozni

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hány % van a kukorica mod ???
nagyon dúrva, te csináltad v találtad? el tudnád küldeni??
Én isssssssss<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow2><#wow2><#wow2>