Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új nick :D Jéé de laza :D
][ ВАЗ ][
Szintetizátorom Yamaha 3000
http://germantrucksimulator.hu
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Saját maga neki se állna meg nem is tud.
Nem hogy örülne hogy más neki áll valaminek is .
1-2 hétig dolgozztok egy modon azt utána meg két három ember fikázza az gondolom nem esik jól.
Meg ha nincskész a mod akkor ugyse tudnák betenni azt akkor megint panaszkodik " Jaj Nem tom hogy kell berakni segítsetek lécci" ilyenekért kár fel rakni
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
][ ВАЗ ][
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Különben sem érdekel már senki véleménye, a negatív jelzõk széles skáláját használták már rám, csak azért, mert nem osztok meg félkész módokat. Azt meg jóhogy "lenézem", aki azt írja egy módra, hogy **ar, mert hajókürtöl tõle a játék. Érdekes módon, én még nem találkoztam olyan letölthetõ móddal, amit ne lehetett volna betenni a játékba.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Ha ezt se tudod felfogni akkor te teljesen hülye vagy
][ ВАЗ ][
Tudna nekem valaki segíteni?Légyszike!!!😊
Vannak olyan modok, amiket hiába próbálok nem tudok berakni a játékba, mindig hajókürtöt kapok eredményül. A probléma azokkal van amikor egy részét csak simán bele kell rakni valahova pl a tools mappába és utána berakni a carrerVehiclesbe kell berakni, a másik részét pedig a data new script-be amilyen mappa nincs is, csak egy tömörített scripts, ha létrehozom a mappát és úgy rakom bele amit kell akkor sem jó, meg akkor sem ha ebbe a scriptsbe rakom be, a vége mindig hajókürt és lefagy a játék. Ilyenkor mit csináljak? Hogy rakjam be ezeket a modokat? Ezek a legjobbak! Légyszi segítsetek!!
Elõre is köszi!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Lécci mondjátok meg.
Kösszi
Intel Pentium DualCore 2.00 GHz, 2 GB DDR2 1066MHz RAM, Ati Radeon HD 2600 PRO (512 Mb VGA)
Valamikori fórum társunk bush© foglalkozott az AP-el, amíg az "ifjú titánok" -on
ki nem akadt 10 soronként kérdezték ugyan azt a 12000 hozászolásból ezzel kicsit vissza vetve az érdemlegesebb dolgok megbeszélését .
Munkásságából pár videó (õ módosítgatta egy kicsit).
Katt
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
kép:
http://data.hu/get/551835/lada.png.html
Skp fájl:
http://data.hu/get/551837/lada.skp.html
elnézést a gyenge minõségért és a sok képért,én modelleztem véleményeket várok
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life