Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
errõl a géprõl
erre a gépre
aki ráér az próbálkozhatna vele nekem nem sikerült mert 1 skint se tudnék rárakni 2 nincs olyan programozói tudásom hogy a kerék játékban is +jelenjen:Sköszi
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
De az épületeket melyik .txt-bõl törölted?
\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"
Azt megkérdezhetném hogy melyik az a program amivel ki lehet a játékból tenni az épületeket és újat rakni a helyére?
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
sanxi007 a Grasmod_v1_de_patched honnan lehet letölteni?
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
eltüntek a lámák 😄<#gonosz1>#gonosz1>
sosem gondoltam hogy ilyet írok, éljen a suli<#dumcsi>#dumcsi>
#hhwnd
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"
Az A P-vel kapcsolatban 10616 hsz. segít, a letöltés nekem mûködik.
Az Ap úgy mûködik hogy 2 fokozaton elkezdesz aratni és lenyomod a "P"gombot és már megy is az ürítõ csõ persze a gabonától balra helyezkedik.
Ami plusz az a dupla kerék”Y” ,sárga villogó”X”,ürítõcsõ világítás, és a motolla emelés süllyesztés”U,J”, elõre hátra állítás”H,K”
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
sorryyy
kössz MTZ
A gépem:Intel Pentium Dual 1:80GHz proc,ASRock ConRoe 1333-D667 alaplap,1024 Gb RAM,GigaBite 256 videókártya(ATi Radeon HD 2400 XT)
tudom elég ratyi gépem van de a Jd+LEXI betétele elõtt a grassmódal nagyon jólSZAGGATÁS mentesen vitte a játékot.Nem tudom mi a baj de már kezt a tököm kilenni vele..aki tud segíteni vagy tanácsot adni annak megköszönöm..
Sziasztok
csak azé tettem fel mert jólesett😄amúgy az egész farmon van 5 szerszám és 1 traki + 1 kombájn nincs már tehén és jó pár épület így élveszhetõ sebességgel fut a game😄
Mellesleg, hogy tisztán lássunk, ez nem életkor kérdése, nem is igazán helyesírás, sokkal inkább igénytelenség....
][ ВАЗ ][
2:vegyél be nyugtatót vagy szedegess hangyákat
3:ez már több pár hibánál
4:itt senkit ne qrva anyázz
5:gyereknek ilyenkor már ágyba a helye , mert már vége az estimesének
2,ideges vagyok -.-
3,pár hiba el ejtése nem bûn-.-
4,k.......d a 10 éves -.- talán 16 -.-
Új nick :D Jéé de laza :D
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Új nick :D Jéé de laza :D
][ ВАЗ ][
Tedd fel máshova és linkeld be.
Az is érdekes,hogy mindhez megvan az xml és a png file is.
van ilyn mód fend-hez csak azt nemtudom hogy azokból ezt vhogy kelehet-ne szedni
Az érdekesége az a dolognak,hogy a játékban még soha nem találkoztam velük.
Vajon mért?