Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Új vook erre felé.
Elkeztem az Ac3d-ben egy fortschritt mdw E524-est, és ahogy olvasgattam ti is beraktatok mát saját gépeket, és igazából az lenne a kérdésem hogy hogyan kell ezt csinálni?
de am. nem zavar
#hhwnd
#hhwnd
.......mtz.82.zip:az archívumnak nincs vége ennyi.
De azért köszönöm a segítséget.
Én nem rég töltöttem le a játékot, nagyon tetszik. Eddig semmi gond nem volt vele, de most akadt egy kis problémám. Letöltöm az MTZ 82.est és a tömöritett fájl megnyitásakor valami hibaüzenetet ír ki. Mi lehet a probléma?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
küldök nektek 1 jó képet 1 jó tárcsáról...
][ ВАЗ ][
A 7530 helyett nézek majd valami nagyobb gépet mert eléggé ratyi , kombájnt meg nyílván Cat Lexion lessz de lusta vagyok berakni a gémbe 😄 Sazl most a talajmûvelés esete forog kockán.
Pár kép
khm...khm...
Szintetizátorom Yamaha 3000
khm...khm...
khm...khm...
][ ВАЗ ][
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Idioták kiméljenek!!! :)
Nekem is irogatott csomót, hogy mér õt bannoljuk, meg stb....
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
akkor elmondom hogyan csináltam.
rámentem arra a mapra amibõl akartam átrakni az épületeket meg stb.
kijelöltem eggyet. rámentem File-Export..,Rámentem arra a mapra és ott már be sem tölt de ott meg rámentem volna a File-Importra
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!