Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Ha szerencsénk van az Beállításoknál(Optionen) hiányzik egy X az Automatikus segítségnél(Automatische hilfe).
Hassan B: Nagyábol vágom az angolt,de nem eléggé😄 Pascal-ba már programoztam,sõt Nem tudom hány honlapot is irtam már,lua fájlba ismerõsek a parancsok,de akkor se tudnék nekiállni egy script-nek😄 (Honlapot nem teljesen irtam én,csak amivel nem akartam bajlüdni sokat,a többi ment progival)
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Még így az elején a 14113hsz-ben szereplõ sor így nem jó : type name="combine" className="CombineAP" filename="data/scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>
csak így :<type name="combine" className="CombineAP" filename="data/
Tehát csináltál a data könyvtárba egy new_scripts mappát( így ahogy írom azzal a kis vonallal együtt) és ebbe egy vehicles mappát amibe betetted a két lua fájlt.
a data\vehicleTypes.xml-ben meg a nem használt eléréshez rakj kérdõjelet:
<?type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/?>
<?type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/?>
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Remélem találok majd,vagy talál vki magyar leírárást is hozzá,és akkor lehetne hülyéskedni a script-ezéssel😛
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Mert ha a map akkor ott valami gond van a mappal, azon ne mtudok segíteni.
3.x-es giants editorod van?
][ ВАЗ ][
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Azért köszi. <#eljen>#eljen>
Csak idõvel nem állok jól. Suli. 3 körül hazajövök. Már fáradtan. Akkor még meló és aztán tanulnom se árt. 😊
De majd lesz valami.
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
A Lua-val kapcsolatban Katt
Megcsináltam a nagy pajtát! De mivel a silógaratot és a kiosztó tartályt nemtom megcsinálni segítenél ebbe?Ja és még1 kérdés?épületet hogyan lehet duplázni?? <#banplz>#banplz>Ja és te vagy a legfrankóbb
Gabona asztal dupla méretben. Csak a modell méretét kell növelni, de mivel ezt giants-ban csináltam csak úgy látszik, mintha nagyobb lenne(meg persze nagyobb részen arat), de a falba bele megy.

][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Ez a pozíció ha nem tévedek ide való
"C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\FarmingSimulator2008\savegame1,2,3....\vehicles.xml"-t
(Az Application Data az rejtett mappa engedélyezned kell, a savegame-mappából pedig a mentéseddel megegyezõ számút válaszd.)
ez a mentett játékban való gépbehelyezés .
Új játék kezdõ gépeit pedig a a "Landwirtschafts-Simulator 2008\data\careerVehicles.xml"-be kell irni .
Ezt a poziciót nem értem <vehicle filename="data/vehicles/trailers/Kuhn_Discover.xml" xPosition="123" yPosition="3.0" zPosition="212" xRotation="-3.0737807750702" yRotation="0.024975311011076" zRotation="3.1225690841675" absolute="true" fillLevel="0" fillType="0"/>
ezt kell másolni vagy újat kell létre hozni köszi a választ
Gabona asztallal?
Mibe próbáltátok?
Amúgy jó az oldal már régóta nézegetem.
Királyok a modellek amiket csináltok.
Hello
Mielõtt elkopna az egered és a billentyûzeted Katt
De ha F.A.Q-ra kikeltél volna legalább egyszer akkor szép maradtál volna.....
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
mivel tom összekapcsolni?
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa