Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégpedig ,hogy mûködik-e a patchelt grassal a TractorAp.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
][ ВАЗ ][
<vehicle type="cultivator">
<name>
<en>Cultivator</en>
<de>Grubber</de>
</name>
erre
<vehicle type="plough">
<name>
<en>Plough</en>
<de>Pflug</de>
</name>
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
boscánat hogy megint zavarok unalmas kérdésel dehát a multkorit másnapra törölték válaszal egyut valaki nem tudná megirni hogy honan lehet hozá lyutni az autopilota modhoz bocsi mégyegyszer hogy ezel zavarlak titeket dehát még csak mostkezdem a szimulátort a válasz elöreis köszönöm szépen
][ ВАЗ ][
jó lett a map köszi a feltöltést.beakarom tenni a lemken gigantot bemásoltam és így jó ?vagy a carrer vechiles-es dolog????
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Idioták kiméljenek!!! :)
][ ВАЗ ][
Idioták kiméljenek!!! :)
][ ВАЗ ][
mód mert azt hallotam hogy van
hogyan tufom kiiktatni a napot??léci irjatok
A vetést úgynézki megtudom oldani, hogy a FAQ-ban lévõ piros vetõgép fû helyett kukit vessen.
Ezen ép hogy eldöcög,3 a Magyar igazság még GTX280-ból is
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
se a tárcsa semmi
segitene vki????
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"
Egyébként nem rossz megoldás 😊
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"
hogy kell frissíteni a vidókártyát?
Elõször nem is értettem, hogy tudták megcsinálni script nélkül, de aztán rájöttem a turpisságra.. 😄
Amúgy elég igényes darab. Nem mondom hogy nagyon részletes, de látszik hogy nem lengyel. 😄
][ ВАЗ ][