Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
][ ВАЗ ][
Ez az elérés létezik? Van ilyen mappa és van benne ilyen fájl?
][ ВАЗ ][
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Én azt mondtam, hogy MAJD felteszem. De ma feltöltöm.
][ ВАЗ ][
in die carreerVehicles.xml folgenden Eintrag vornehmen:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/johndeere/jonny1550.xml" xPosition="151" yOffset="0.5" zPosition="161" yRotation="90"/>
Achtet aber darauf, dass die Koordinaten zu eurem Hof passen !!! Sie passen auf jeden Fall zu meinem Hof, den ihr hier finden könnt unter Punkt "Maps & Packs": http://coolio0815.co.funpic.de/
Damit die Übersicht gewahrt werden kann, ist der John Deere so angelegt, dass ihr dafür ein separates Verzeichnis anlegen könnt/müsst.
unter /data/vehicles/steerable einen neuen Ordner namens johndeere anlegen
Dann die Dateien alle da hinein: jonny1550.i3d
jonny1550.xml
jonny1550_diffuse.png
jonnyWheel_diffuse2.dds
Jetzt viel Spass mit Eurem neuen Jonny.
Coolio0815
a JD kombájn neve:John Deer Mähdrescher
2:Akzeptiert elfogad
3:Benutzername:...........oda írd be a neved ékezetek nélkül
4😛asswort:.............jelszó és alá is még egyszer
5:E-Mail-Adresse:.............email címed és alá még egyszer
6:Senden azzal küldödel a regisztációdat
7:és csak bekell jelentkezned<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"
Segítséget kérnék azügyben hogy miért nem tudom a silóból a gabonát kirakodni?
A PDA szerint 192 tonna van benn, de nem akarja rárakni a pótkocsira... A reinstall se segített...
Kép is van róla.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
am ebbe a játékba pájákat ke teljesíteni me a demóba volt minden csak nem tudtam kipróbálni.:S
és mive lehet beülni a fülkébe??