Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambo12

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

wazul
honnan van a vágóasztal??

rambo12
Aki ért a festéshez átfesthetné a vágóasztalt john derre színeibe

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

http://s2.directupload.net/file/d/1553/d3owryrd_jpg.htm

rambo12
és csak abban müködik gondolom nem ???
mert valahogy ki lhetne szedni

BMW320i
Benne van a grasmodban

rambo12

ezen képen látható trágyaszórót honnan tudnám lezsedni??

Üdv mindenki!
Nem tudná valaki megmondani hogy mennyi idõ alatt nõ ki a játékban a búza, illetve a fû?
caseih9400
megy az csak ha sok cucc van benne megakad

khm...khm...

Hesston
a F.A.Q ba van Zetor!!!!

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
ezt a S.T.A.L.K.E.R ból let ki mentve szentem mert abba van ilyen mtz csak nincs abba jobb elsõ kereke !!!!!!!!!

Új nick :D Jéé de laza :D

Hello mindenki léci valaki linkelje be nekem a Krisztált mert amit meg találtam ezen a fórumon letöltést valami error-t irt ki.Meg miért van az néhány dolognál amit be szeretnék rakni a Játékba Pl:Xerion3800_B2 hogy valami kódot kér amint be akarnám rakni a .lua FILET a vechilesbe??
thomme
és azokat a fájlokat hogyan lehet LSMI fájlba tenni??

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

sziasztok.
valaki nem tud nekem adni 1 rendes válrvaforgatós ekét?
köszi mindenkinek
további szép napot
császtok

ZTM
képzeld a zt300 má 1,5 hónapja test stádiumban van :S

ez + tényleg érdekes, a válasz 1x-û nem akarják +osztani.

igen nemrég linkelték olvas vissza, de uttán a következõ 20 hsz-is hogy rájõj hogy miért úgy linkelték

rambo12
at ifát ki kéne adni az osztrákoknak azok biztos tudnak csinálni jó scripte vagy csak konzultálni a semmibõl szoktak jo modelleket csinálni hátha tudnak segíteni

Hassan B
Szia!

Az IFA-t nem rég linkelték olvass vissza.

][ ВАЗ ][

Hello!
Ha meglesz a link ehez a trakihoz pls tegyétek fel!
Az Ifa linkjét is pls tegyétek fel már több félét is láttam képen a játékban de a link az sehol sincs.
Üdv.Peti

rambo12
Valaki csinálhatna john deere színekben egy ilyen összecsukható vágóasztalt

rambo12
kössz milán és valaki

caseih9400
omfg<#wilting>

khm...khm...

ez aszt irja a német forum hogy kész de nem találom
6milan6

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

mod Utility
a német forumon fent van, nemtöltöm sehova fel, magyarosítva is vn érthetõ mit kell benne csinálni
ez csak egy kis segítség

rambo12
vagy mi a neve annak a programnak aminek a segítségével be tudom tenni a játékba?

rambo12
de melyik progi kell hozzá azt megkérdezhetem??

Hassan B
#15960 -.-

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

rambo12
Aki bettete az öszecsukható vágóasztalt az mi csinált az lsmi kiterjesztésû fájlala amit letöltött??

thomme
milyen program ez mert akkor nekem is kéne

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

6milan6
Tudomásom szerint ha "lucernát" vetsz, az nem látszik.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

ja és aztlétszi senki ne írja hogy rosszúl tettem be mivel LSMI kiterjesztésû fájt használok és progi teszi be

6milan6
827 Mb, de teljesem mindegy, mert van benn jó pár félkész-kész privát mód is., szóval mindenféleképp felejtõs.

thomme
és a sima vechiles mappa??

vki metudja mondani nekem azt hogy a Lemkem Solitair_12 a vetés uttán miért nem látszik uttána semmi? olyan mint ha nemis vetne, a vetés bevan kapcsolva de nem látszik

én úgyvagyok vele hogy akinek van nete az letudja szedni maga is ugyan azokat amit én leszedtem

Én pl feltöltöttem a data mappám,amikkor kérték.
Persze az enyém is csak 500 valahány mega volt.
Amúgy,nagyon jó,hogy ilyen gyorsan fejlödik a game!!!
Köszönet ezért minden moddernek és mindenki másnak,akki foglalkozik vele.

akkor neked elég nagy géped leeht ha ez mind benne van és szagatás nélkül megy

6milan6
Nekem most kereken 1 Gb.😄 Igaz jelen állás szerint 10 Mb-ot sem töltenék fel senkinek.

elsõnek elkell döntened hogy mit akarsz.
mivel amit írtál teljesen más. - gép lista pl:mtz,rába stb és akkor leírta a gép listát
de neked nem a géplista kell hanem az egész data mapa. ami legrosszab esetbe lehet hogy van 5-600 mega és annyit senki nemfog feltölteni.

6milan6

thomme
Szia
Nemtudnád feltenni a gépeid listáját ??
(vechiles mappa,carrer vechiles,vechlie types mappa)
Elõre is köszi

Bogesz89
Honna lehet leszedni az összecsukható asztalt?

te komolyan gondoltad hogy valaha is játszhatsz az Ifával?😄😄 kis hülyeXD

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

6milan6
Most úgy állítottam be, hogy 3 ürítés = 36 m3 😄

kaweco pótba mennyi termény fér?

2 hétig kibírtátok hogy nem kérditek meg

6milan6

rambo12
Éeletedben gondolom még élõben sem láttál ilyet amúgy ez tök mekszokott dolog környékünkön is van pár iylen aztal méghozzá dominator 108-as-hoz

nandorb
te egesz normalis vagy vagy csak jaccod a debilt,ertsd meg hogy az a forum ahol csinaljak bevan csukva mar 1jo ideje,semmi info rola erre te jossz a hulyesegeddel hogy lehet berakni a kukorica modot,eddig ami volt az skin,nem MOD!!!!!!!!!!!!!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life