Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
khm...khm...
#hhwnd
ezt irja ki amikor beirom hogy rakja be:S
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
FlatlandsII-õn megy gondolom.
Ami zippelt lua+*.i3d vel van az egyik sem mûködik nekem 😞
pl.: Gigant 1000, Kaweco_Tridem
+ ez mit jelent?
(g:\scm\release\PhysX_2.7.2\novodex\SDKs\Physics\src\NpActor.cpp:780
Warning: Static actor moved
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
http://germantrucksimulator.hu
#hhwnd
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
második meg egy billenõs pót? x)
így csak felkell akasztani azt mehet a mag hordás
#hhwnd
ezt ni' 😄

#hhwnd
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
][ ВАЗ ][
Azért az már kicsit gáz, még ha el is kérte, hogy egy huncut karaktert se áldoz az eredeti készítõ megnevezésére.
][ ВАЗ ][