Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyurka666
és ez a map/mód mit tartalmaz?

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Hassan B
Kicsit messzire filozófálgattál a témától, de van igazság abban amit mondasz...

][ ВАЗ ][

6milan6
Sajnos a mai fiatalok nagy része ilyen. Elvan kényelmesedve mind, ha valamiért tenni kell valamit az már nem jó. Még csak halvány szándék sincs az önállóságra. Ez addig mûködik is, amíg van aki "kiszolgálja" õket. Majd ha adódnak olyan helyzetek (márpedig lesznek, nem is kevés) amikor egyedül kellene megoldani valamit, akkor fognak sokan nagyot koppanni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

robi11
dehogy francia!

gyurka666
ez a map /mód saját készitésû?

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

oylan még nincs. arra még kell várni

"rendes gépet" "Mit értesz rendes gép alatt".
ha kell kipróbáljátok (konrad91,Traky94)

ha van rajta sin és egy vanat, szerinted akkor van rajta vonat vagy nem? nehez a kérdés.
ja de az más hogy nem mûködik.

ez nem igaz hogy enyire nemtudják nemtudjátok használni az eszetek.

hol lehet telölteni olyan modot ahol van állat (élõ)
Ittvan neked!😄

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

nagyon coolll

allock
egy erõs konfigurációjú számítógép

#hhwnd

Traky94
Mit értesz rendes gép alatt?<#vigyor>

allock
csinálsz jobbat megbocsáltjuk neked 😊

#hhwnd

Traky94
Szerintem nem ronda. A Multicar ilyen

allock
francia pálya (28mega maga a pálya)
kell hozzá egy rendes gép

letöltés

#hhwnd

rambo12
ez eszméletlenul ronda de nem azért mondom

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

allock
állat 😄

multicar by mario

#hhwnd

tóthjózsef
németek csinálják vagy ti csináljátok

NH G240
B+ mi se tudjuk mikor lesz kész. Attól mert megkérdezed majdnem minden nap, attól még nem lesz kész hamarabb!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

mazsola89
10000% h egyszer nyomtam meg na de mind1 ez a része nem érdekel és bocs a dupla üzenetért. Esetleg tudnál segíteni a problémámon? Pivát üzenetben is jó ha ezzel szétb@sznánk a topicok 😊 Elõre is THX

Hassan B
Ilyennél nem lehet csak az egyiket törölni mert azonos a sorszáma... ha egyet törlök megy mind2.
Kéretik a 'Mehet' gombot egyszer, azaz 1x megnyomni!!

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Véletlen volt de ahogy elnézem...

allock
hamár ez a segítségek fóruma
akkor elárulhatná vki hogy kell berakni villogót bármire

#hhwnd

Hassan B
Ha annyira érdekelt volna a dolog, utánanézel itt a fórumon, mert nem egyszer le lett írva, hogy a 4.0.0 nem mûködik.
És ha áldoztál volna 10 vérverejtéket kicsikaró másodpercet arra, hogy rákattintasz a giants letöltési linkjére, megtudod, hogy az a 3-as verzió(mellesleg a link neve is ez, de ebbe már ne menjünk bele...).

kispalko
Ok. Ezt tudtam de ami knt van Giants editor az jó?
Mert ami nekem van az nem jó mert nem nyitja meg a mapot.

rambo12
Valaki nem tudna villogót tenni a claas dominator 108 Sl maxira?

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hassan B
Nem mert én nem használom azt a pályát, és van egy olyan tippen hogy más se fog ezzel szöszölni, hogy neked koordinátákat gyártson.
Ámde szintén 15x-re írom le, hogy fogod a Giants Editort, megnyitod a MAP-ot, fogsz egy (az egyszerûség kedvéért lehetõleg valami kisebb) objektumot(pl: bála), átmozgatod oda, ahova a jármûvet akarod tenni, a jobboldali sávban ismertetett koordinátákat(szélesség, magasság, mélység = x-y-z) felírod és láss csodát, megis vannak a pontos koordináták.

kispalko
Lehet hogy ezt is törölni fogod. De A flatlands 2 maphoz kaptam képes koordinátákat és arról írtam egyet de nem jól tette be a játékba amit a képrõl írtam ebõõl azt akkarom kihozni nem tudsz nekem adni kész koordinátákat ehhez a maphoz???????

wazul
hát igen ez igaz

kispalko
valaki9191:-> Ebben igazad van.

"Meg ha válaszolna elõre akkor nem lenne folyton ugyan az a kérdés feltéve sokszor"
mire válaszoljon elõre a kérdésre amire megtalálható a válasz, vagy az egy szavas hsz-re?

Hassan B
Ezt rövidebben kb úgy lehetett volna kifejezi, hogy: Semmi.

-De ha kér valaki valamit és nem értelmetlen a kérdés akkor nem kénne törölni.
> egyetértek, soha nem törlök olyasmit ami nem értelmetlen vagy feleseleges kéregetés

-Meg ha válaszolna elõre akkor nem lenne folyton ugyan az a kérdés feltéve sokszor.
> 100x lett válaszolva mindenre, mégis minden nap 3x meg van kérdezve, naponta 4x 5x írjuk le?

kispalko
Ez jó. De azért nem kéne mindent törölni. Azt megértem aki hülye kérdéseket tesz fela azt kell. De ha kér valaki valamit és nem értelmetlen a kérdés akkor nem kénne törölni. Meg ha válaszolna elõre akkor nem lenne folyton ugyan az a kérdés feltéve sokszor. Meg nem azért van a fórum hogy segítsünk egymásnak????

Hassan B
Tessék, elég nagy lesz?

Valaki küldjön már egy nagy pótkocsit lécci

caseih9400
soha

khm...khm...

neked ez a véleményed.
most leírom az ennyém: hazajövök a suliból (15óra-kor) kaja köztbe eltudom olvasni amit írtatok, amibõl Hassan B félét törölte mert értelmetlen stb. kaja uttán megyek dolgozni este fele amikor haza jövök eltudom megint olvasni és talán játszani is tudok egy kicsit. és még ígyis ami kell a játékba traki, eszköz megtudom keresni saját magam is. és nemszakadok be egy fórumra kéregetni. és mindent megtudok oldani ami nem megy az hagyom.

most ha nem lenne Hassan B és még régebben Lack, akkor kb 50ezer hsz lenne és minden nap lehetne halgatni a sírásotok.
a képes dologba ne mennyünk belle, most már van ez a 3db oké, de abba igaz volt hogy mondta régebben hogy 3 db-nél többet ne szúrjatok be

nandorb
Hassan B rajottem mert szar nalam meg masnal is ugyanigy van az sg-en mikor torlod az uziket az sg bezavarodik es utana nem is mutatja rendesen hogy mennyi uzi van

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

caseih9400

khm...khm...

nandorb
nemuntatok meg az aratast,torest,szantast,tarcsazast,kultivatorozast,permetezest,vetest,silozast,kaszalast,meg mar nemis tudom mit

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

DJKonya
egy idõ után már fárasztó

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

jajaxD

Zoli108
Kicsit drága horgászstég 😄

http://germantrucksimulator.hu

caseih9400
csak nem fortschritt utánzat ?😄

khm...khm...

Zoli108
Na mondom kipróbálom az ap-t ez lett a vége az elsõ 20 méternek
<#vigyor>

http://germantrucksimulator.hu

caseih9400
"..ide szvsz jöhetnek az újdonságokról képek.." Ez erre a topikra szól 😄

khm...khm...

caseih9400
Elkezdtem szántani , most már a Fendt nem fog magot vinni , ott lesz a valtra..

khm...khm...

wazul
rendben bocsánat akkor most egy hs-be fogom írni amit mondani akarok

Hassan B
Na, pl az ilyeneket szoktam törölni, mert bõven befért volna 1 hozzászólásba...
Pont úgy mint az elõzõ két megnyilvánulásod.