Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Ha valaki tudd ajánlani egy oldalt ahonna driverekt lehet letölteni
Ati radeon hd 2400 Pro.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
http://ls2009-mods.gportal.hu ¤ø„¸ TECHNO ¸„ø¤ ¨°º¤ø„ FoReVeR „ø¤º°¨
Én nem értem ezeket a térképeket amit eddig leszedtem vagy nem volt benne a mod ultilytibe vagy mindenhol fû van ezt már tegnap is írtam de senki nem adott választ hogy ezzel mit lehet kezdeni. Ha valaki válaszolna akkor köszönöm.
][ ВАЗ ][
Az a problémám, hogy berakok egy ih tárcsát vagy egy összecsukhato kombinátort és nem akasztja fel a gépekre mi lehet ez ?
( mindent leiras szerint masoltam be)
][ ВАЗ ][
Bármi ami a vwhicletypesbe beteszek pl. ih eke, vagy ih tárcsa vagy amazon tárcsa tök midnegy mûködik a szétnyitás, fel le emelés, DE a földet nem barnítja!!! Mitõl lehet ez???
Mert ha visszarakom a másik map-ot akkor mûködik... de ha ezt berakom és elszeretném inditani akkor kilép.
A segitséget elõre is köszi!<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
Az ifát nehéz átszínezni, mert látom van mindenféle színben?
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Szintetizátorom Yamaha 3000
FlatLands II. mapon hol lehet feltölteni azt megköszönném.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
http://uploaded.to/?id=yj0w9e
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Nem tudtok valamit a Claas Lexion 450-rõl?Azt láttam hogy kész de miért ne osszák meg?Ha már megcsinálta akkor miért ne osztja meg?
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
<vehiclesTypes>
<steerables>
<type name="tractor_rul" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<type name="combine_rul" className="combine_rul" filename="data/new_scripts/vehicles/combine_rul.lua"/>
<type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/>
</steerables>
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
<type name="HaweULW" className="HaweULW" filename="data/new_scripts/vehicles/HaweULW.lua"/>
<type name="forageWagon" className="ForageWagon" filename="data/scripts/vehicles/ForageWagon.lua"/>
</trailers>
Ha a trailer után van rul (trailer_rul) és a traktor után nincs akkor gaz66 nincs meg dolly se csak pot.... ha????????????????<#conf>#conf><#conf>#conf>
Nincs benn a játékban a passat14-nek készítettt hw-d pedig mindent ugy csinálok ahogy az le van írva.
Mi lehet a gond?
Kszi elõre is a választ!
Kérnék egy kis segítséget mégpedig abban hogy letöltök térképeket és mindenhol fû van pedig a mod ultival rakom be és ott beton van és nem pedig fû és ezt hogy lehet eltávolítani vagy valaki tudna ajánlani valamilyen mappát köszi a választ