Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambo12
igen legalábbis nálam xD

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

wazul
Ez kék Hw bent marad fiúk??

A segítségeteket kérem.
Ha valaki tudd ajánlani egy oldalt ahonna driverekt lehet letölteni
Ati radeon hd 2400 Pro.

rambo12
Tudom hogy oldalra billent de ez csak hátra és picit hülyén néz ki ha a pót hátra billennt és nem ott folyik le a amg . LOL

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

TaSsI GeRgŐ
Éva itt az a map:http://www.fast-load.net/index.php?pid=aa6a3844ee9c2d604ad5d2a95327a6ac tessék.

http://ls2009-mods.gportal.hu ¤ø„¸ TECHNO ¸„ø¤ ¨°º¤ø„ FoReVeR „ø¤º°¨

transit elõtt a garatba

saslaca
Helló! Nem tudja valaki hogy a grasland v1-ben hol lehet a farmon a gabonát a pótrol leüríteni?

sziasztok

Én nem értem ezeket a térképeket amit eddig leszedtem vagy nem volt benne a mod ultilytibe vagy mindenhol fû van ezt már tegnap is írtam de senki nem adott választ hogy ezzel mit lehet kezdeni. Ha valaki válaszolna akkor köszönöm.

tibicsoki4
Az van hogy nem irja hogy a q val fel lehet akasztani!
De a kombajnal irja!

Hassan B
Nagy különbség, hogy nem akasztja fel, vagy csak nem írja ki, hogy felkapcsolható. Szerintem nálad az utóbbi van, kapcsold vissza az automatikus segítséget a beállításokban. Ha mégse ez a helyzet akkor valamit nagyon összekutyultál...

][ ВАЗ ][

tibicsoki4
Jó estét!
Az a problémám, hogy berakok egy ih tárcsát vagy egy összecsukhato kombinátort és nem akasztja fel a gépekre mi lehet ez ?
( mindent leiras szerint masoltam be)

Hassan B
careerVehicles.xml fájlról készíts egy biztonsági másolatot, utána a nyitó és a záró tag(<careerVehicles>...</careerVehicles>😉 közül törölj mindent. Ha így jó, akkor új koordinátákkal rakd be a jármûveket. Ha így nem jó akkor lehet alapból nem jó vmi a mappal.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Segítsetek legyetek szívesek!

Bármi ami a vwhicletypesbe beteszek pl. ih eke, vagy ih tárcsa vagy amazon tárcsa tök midnegy mûködik a szétnyitás, fel le emelés, DE a földet nem barnítja!!! Mitõl lehet ez???
Hy Lenne egy kérésem! Valaki tudna segiteni abban hogy a Tolkermap V2-t ha beteszem akkor betöltés közben "game.exe hibát észlelt ezért leáll"! Ez mitõl lehetséges?
Mert ha visszarakom a másik map-ot akkor mûködik... de ha ezt berakom és elszeretném inditani akkor kilép.
A segitséget elõre is köszi!<#szomoru1><#confused>

Palotai Betyár
SIKER!!!! 😊

Szintetizátorom Yamaha 3000

atesz25
hali.itt a pót a xerionhoz: http://uploaded.to/?id=kzx7he + a cím http://landwirtschaftssimulator-mods.de/dl-auflieger-fuer-xerion-saddle-t5160.html.
Az ifát nehéz átszínezni, mert látom van mindenféle színben?

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Palotai Betyár
Rájöttem hogy lehet megcsinálni azt hogy a platos ifa billencsen(vagyis legyen olyan platos ifa ami billent/csak anyi h 3 tengelyes lesz-lenne) csak kell vki aki kivitelezi....

meggabor09
Ha valaki tudna segíteni abba hogy a Kuhn Combiliner NC 4000 vetõgépet a
FlatLands II. mapon hol lehet feltölteni azt megköszönném.

a hw oldalra billent

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

rambo12
Na tök király pót . Nem lehetne megoldani a billentésnél hogy a magok merre szálljanak ? Mert oldalra megy pedig hátra kéne: lol

DJKonya
ezt betudná nekem linkelni vaaki? mert ami van ott letöltõlink a server ofline azt nem tudom letölteni:S

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Palotai Betyár
ZOLI. A Gaz66-ot nézd átt mégegyszer mert én találtam egy elég láthato prob, hogy a jobb hátso kerék hátráb van mint a bal majdnem egy fél keréknyivel.......

kispalko
Van a HW-hez is amit passat14 csinált?

Betettem a Gaz66-ot de nem ment be szegicsetek légyszi!!!!
hy Tesék ittvan midkét sript mappám.

http://uploaded.to/?id=yj0w9e
Palotai Betyár

rambo12
az a megoldás hogy át kell nevzni a trailer_rul.lua fált pl így trailer_rul1.lua ?

még nincs kész, azt írta a készítõje hogy nincs elég ideje rá, ezért halad lassan!

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

AMATÖRÖK!!!!!!!
rambo12
Jó a hw! Fõleg hogy láthatatlan .xD

thomme
Sziasztok!
Nem tudtok valamit a Claas Lexion 450-rõl?Azt láttam hogy kész de miért ne osszák meg?Ha már megcsinálta akkor miért ne osztja meg?

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

rambo12
De látom más helyeken sem sikerül berakni mindent egalább 6 embernek nem a jó LOL nickel 77

rambo12
De én mostt ujraktam a játékotés kivettemn az ifát meg mindent ami hozzá tartozot és még úgysincsen benn.

Palotai Betyár
Ha igy vannak a dolgok akkor van gaz66 meg dolly... -
<vehiclesTypes>
<steerables>
<type name="tractor_rul" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<type name="combine_rul" className="combine_rul" filename="data/new_scripts/vehicles/combine_rul.lua"/>

<type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/>
</steerables>
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
<type name="HaweULW" className="HaweULW" filename="data/new_scripts/vehicles/HaweULW.lua"/>
<type name="forageWagon" className="ForageWagon" filename="data/scripts/vehicles/ForageWagon.lua"/>
</trailers>
Ha a trailer után van rul (trailer_rul) és a traktor után nincs akkor gaz66 nincs meg dolly se csak pot.... ha????????????????<#conf><#conf>

Palotai Betyár
neked is a rul van baj azért nem jelenik meg.................

Palotai Betyár
Zoli nekem igazán segithetnél mert már felgyuktom a gépet!!! ááá...<#boxer><#falbav><#violent><#felkialtas><#gun> . Miért van az hogyha berakom az ifát meg hozzá a kék potot akkor a gaz-t meg a hw nem tom berakni. vagyis tudom de..... ha benn az ifa akkor van potja meg a gaz hw-jának a hátulja... ha sikerül a gaz akkor meg nincs semmi más traktor meg csak a dolly... tehát a probl. ezzel a (_rul) dologal van..... megkösz, ha tudnál segiteni....

rambo12
Nickel77!
Nincs benn a játékban a passat14-nek készítettt hw-d pedig mindent ugy csinálok ahogy az le van írva.
Mi lehet a gond?
Kszi elõre is a választ!

Traky94
Num1,2,3.

saslaca
Helló! Valaki megtudná mondani hogy a lemkmen vetõgépnél melyik betûvel lehet kitenni a nyomjelzõt?

tomi9000
Sztem fasza ez a GAZ-66.!!!

Hy NEM!!!
Palotai Betyár

wazul
azt szeretném megkérdezni hogy a Gaz 66 tud billenetni??

Kicsit el vagy tévedve......ez nem az újraépített fendt!!!

http://www.ls2008.extra.hu/skinek.htm

DJKonya
aratásra kész!

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

sziasztok
Kérnék egy kis segítséget mégpedig abban hogy letöltök térképeket és mindenhol fû van pedig a mod ultival rakom be és ott beton van és nem pedig fû és ezt hogy lehet eltávolítani vagy valaki tudna ajánlani valamilyen mappát köszi a választ

azon lehet állítani hogy a kombájn ne tegyele annyira a vágó asztalt???

Jólvan ez igaz hogy hülyeség kérni a nem kész gépeket a játékba......de azt a fekete fendtet már belinkelhetnéd igazán<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>