Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szintetizátorom Yamaha 3000
Egy ilyesmire lenne szükség amire lehetne borítani is:

http://germantrucksimulator.hu
Ha van akkor inkább azt kötném utánna és akkor egyszerre 3 dolog menne😊
A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
ha lehet akkor 1 hsz-be mindezt amit írtál
"(nem tudom mikor lessz kész a scriptje)" ebbõl mi nem érthetõ hogy mikor lesz kész erre te rákérdezel hogy mikor.
Claas Jaguar 850 (nem tudom mikor lessz kész a scriptje)
Kereke a 560-as lexionról lesz átrakva
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Hogy kell azt amegcsinálni claas Mega 218-as vágóasztalálánál hogy forogjon benn a csiga?

Készül a 208-as Mega.Még tuningolás alatt!Üdv Mindenkinek!
Ha nemtudod, hogy ki mit csinált a játék fejlõdese érdekébe akkor ne szólaj meg.
Ellet mondva, hogy nemkell kéregetni a privát módot, ha akrja akkor felteszi.
Ha ennyire értesz hozzá akkor miért nem csinálsz magadnak eggyet?
Sokkal több mindenben vett részt mint te,ha nem is õ csinálta az egészet,de kis munkával is nagyot lehet alkotni!!!!!!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Megtaláltam az igazit:Autodesk 3dsMax 2008
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Mert már pótot sikerült rákapcsolni, csak nem ürít bele.
Nem tudom hogy ti a bálákat hogy tudjátok ilyen jól fölrakni a pótra mer nekem nem igazán akar sikerülni na meg itt van ez az új bálázó v2 nekem ugyan olyanok a bálák semmi különbség nincs köztük nem tudom mi lehet a gond és a villán sem igazán akar megállni valakinek valami ötlete van hogy mit csináljak köszi a választ
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
2 Nickel-én nincsen plató,mert õ nyerges IFA-t csinált!
Inen le birod szedni a landwirtschafts simulator 2008-at
Ne legyen olyan mint a fû hogy két perc és eltûnik.
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER