Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

am lassan de biztosan halad a model....😄 leadtam egy másik srácnak(nem a portal csapat tagjának,saját ismim) hibajavitásra meg texturázásra és majd utána kapnak képet rola, kiket érdekel az álapotárol h néz ki😄
Ifás
A HAVE kihórdó kocsit nem tudná valaki átalakítani hevederesre illene az STX-hez

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

caseih9400
linkt!

khm...khm...

Fritz Von...
Az EVM sorozaton belül hamarosan megjelenik a játék, magyarul! 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Mitsurob
Ami rossz törlés....ez így van!Meg leht Privátba is küldeni és úgy meglehet kérdezni.
Ja , aki lusta az meg így járt!
De ha feltesznek egy olyan kérdést , ami JÓ azt valszeg nem törli Hassan!
Meg ha véletlenül ki is törli elnézést kér. Mert volt rá példa és elnézést kért!
Most gondoljatok bele , mi lenne , ha senki nem csinálna semmit.
Mindenki írna minden baromságot aztán szét OFF-oznák a topikot.
Eltérnének a témától. Meg ki fogja azt vissza olvasni? Aztse tudod mikor mit olvastál.Aztán csak a káosz , zûrzavar lépne fel!
Jól mondja 6MILAN6:
"Szerintem meg örüljetek neki, hogy egyáltalán foglalkozik valaki a topikkal."

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

6milan6
"többek közt" azért törli és nem neked válaszoltam. Szerintem meg örüljetek neki, hogy egyáltalán foglalkozik valaki a topikkal.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

érdekes semmi hiba nem volt a kérdésemben
szal ennyit errõl!!

Bocs konrad91 nek akartam mondani!!!!!😊))
6milan6
Többek közt azért törli, mert tele van helyesírási hibákkal...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Én csak bátorítom Hassan B, hogy nyugottan törölheti ami nem ide tartozik

Campo
Azt kérdezném, hogy a játékhoz készítettek-e már szemenkénti vetõgépet?

Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.

6milan6
Akkor úgy érzem mára ennyit a thumbnail beszúrásról.😄

Zoli108
Két új traktor van a honlapon nézzetek fel van egy CASE STX is.

http://germantrucksimulator.hu

CVT/IVT TransmissionKép1Kép2
Letöltés

Container für Weizen
Kép

Container für Weizen

Tankcontainer
Kép
Tankcontainer

A menüt û-vel kell behozmi.

Heló mindenkinek.Betettem a játékba az új john deere 6820-ast a homlokrakodósat és kiírja hogy a "#"gombbal jön be az info hiába nyomkodom semmi!!Mitõl van ez?Vagy hogy kell behozni!A segítséget elõre is köszi!
rambo12
jah 4-es-re nyílik

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

rambo12
Szántogatam nagyon jo ez a traktor fõleg hogy a 460-s lexion is ott aratgat a környéken de ez már nem fért a képbbe. xD

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Most már ez is letölthetõ!Üdv Mindenkinek!
Itt!
Ifás
Azt miért csinálja hogy ha bálázok és mentek mondjuk csinálok 10 bálát semmi baja de ha 22 akkor 2 másodperc alatt ment. Ha betöltetem eltünnek a gépek a játékból.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

hali...lenne 1 kérdésem...hogy lehetne azt megcsinálni,hogy 1 adott traktornál hogy lehet megváltoztatni hogy nagyobb ívbe forduljon a traktor??jó lenne ha lenne rá orvosság mert van pár gép ami nm a kellõ sugárba fordul..köszi elõre is..

Kovács Erix
Ezt már látátok?????
http://www.landwirtschafts-simulator-2008.de/index.php?mod=files&action=view&where=447

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

thomme
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani hogy a Claas Lexion 460-nál hogyan lehet azt beállítani hogy 2-es seb.-be gyorsabban menjen ?!
Köszönöm szépen a segítségeteket !

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Kovács Erix
Leszedet ttlala ifáját és ott leirja hogyan kel megcsinálni hohy zenét lehesen bele rakni!!!!!!

rambo12
Valaki nem tudja hogy kell trakeszba zenét csinálni gombnyomásra

Kiváncsi vagyok rá én ish,hogy milyen lesz a 09-es kiadás valaki nem tudja mikor dobják ki mert én nem találtam róla semmit.
krisztianp16
Ez nagyon jó lesz!Nem lesz ojan kihalt minden...Csak az a baj hogy nagyon nagy lesz a gép igénye.Szerintem.

Idioták kiméljenek!!! :)

Köszi!
Hesston
Még sehogy!! De ne csügedj csinálják hozzá már a módót és lassan de kész lessz!😉

Új nick :D Jéé de laza :D

Sziasztok! Szalmabálát, hogy tudok csinálni?
patyesz18
Hát ha tod ezt a tankkontinert belninkelhetnéd plz!

rambo12
Hogy kell feltlteni az összecsukható Amazon vetõgépet?
odaállok a full teli Hawe ULw átrakokocsival de nem írja mit kell megnyomni

6milan6
Jobb klikk a képen és van pár lehetõséged.

6milan6
Azért aki most feltelepíti a játékot, hozzá a gras modot, beteszi azt a min. 30-40 módot, amivel nagyjából kinéz valahogy a játék, érhetik meglepetések bizonyos helyzetekben. Amit foghatunk az optimalizálásra is, vagy csak simán ez olyan "mûfajú" játék (gondolok itt a változó környezetre), amit nem lehet olyan szinten optimalizálni, mint más játékokat.

Palotai Betyár
Elmehetünk paksra venni egy kis erömüvet 😄DDD<#crazya><#nyes> de jól nézz ki!!

Szintetizátorom Yamaha 3000

Palotai Betyár
ohne zwillinge= dupla kerék nélkül / mit zwillinge= dupla kerékell

Szintetizátorom Yamaha 3000

Zoli108
Arra én is <#awink>

6milan6
Kíváncsi leszek ennek a gépigényére.😄

Kovács Erix
Lehet pl:lemken soltair-rel is lehet meg még sokmindenel

Zoli108
Ezt a bálázót nézzétek:
CLAAS bálázó videó

Bocsi a kezdõ kérédésért:
Lehet füvet vetni?
És ha igen hogy?
Kül grat a silósoknak király lesz csakígytovább!

http://cdn-img1.imagechef.com/w/081217/pur7aa4e0335d6910f6.gif

tomi9000
Hello vki ügyes modellezõ nem tudna csinálni egy homlokrakodót az mtz-82-re????????

Vooki
Sikerült valakinek ekét csatlakoztatni a Caterpillar Challenger MT975B-hez?
Mert nekem nem nagyon sikerül.

Hali
Légyszives segítsen valaki van egy traktor pack és van benne egy új axion(sokkal jobb mint a régiek) de akarmit csinálok csak hajókürt valaki megnézhetné h nála megy-e.
http://www.landwirtschafts-simulator-2008.de/index.php?mod=files&action=view&where=435
Hesston
Mér vanaz hogy Be rakom a challengert és nincs a hején semmi ?(van egyáltalán hozzá vehicletypes koordináta? )

Új nick :D Jéé de laza :D

patyesz18
Nincs vkinek olyan skinje vagy skinjei amelyik olyannáteszia földet(múvelés után-közben) mint az igazi??? és nem a szántás textúrára gondolok emg az olyan vöröses vmi!:S