Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Kivétel erõsíti a szabályt, én is próbálkoztam anno, de Maya importnál világítás-elemként ismerte fel az objektumokat, ami nem túl elõnyös.

][ ВАЗ ][

vmarc
thx!

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

NH G240
Hát azért nem mindenki, mert én is befejeztem egy modellt aminek Sketch Up-ban készült az alpja. (mindjárt jön róla a kép. thx to stalin2)

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Zoli108
tTlala-ra vár a daru de már napok óta nem jelentkezik sajnos,várjuk msn-en.

http://germantrucksimulator.hu

Hassan B
Sketch Up-al nemigen foglalkozik senki, mert egyszerûbb újra megcsinálni a modellt mint abból összehozni valamit.

][ ВАЗ ][

csináltam egy robigépet ha egy tervezõ akarja tovább vehetné,sztem a lemken brillant csuklásával ezt is meg lehetne oldani
http://kepfeltolto.hu/i/?287456
Hassan B
Akkor egyenlõre még KCR nélkül lesz? Amúgy jó, látom megnyújtottad egy kicsit az ablakokat.

][ ВАЗ ][

zetor12145
http://uploaded.to/?id=xgbyb9 ez az uj qadtrac

Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!

most nem azért, de az vol írva hogy fixes lesz.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Így ránézésre ez sima platós és nem billencs, tehát valószínûleg nem lehet bele üríteni, max az új darus pótkocsival pakolászni bele, meg bálát szállítani.
Holnapapra kész.<#vigyor2>

<#vigyor2>
MTZ1025
Hello! Az IH-tárcsáról hogy kell levenni a két oldalsó szárnyat hogy mûködjön a játékba?Mert próbáltam de nem engedi. Exe hibát ír ki.Elõre is köszi!

rambo12
mi agond ha nem szánt az eke? megyek 2 m t és befagy az eke lerakom utánaminden jo ez mi nek a hibája map v eke?
Saarland v.2 -t használom lehet ez a gond?

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hassan B
Grasmod-nál sem kell újat kezdeni, csak a gépeket visszaállítani.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Ha bent van a grass mod akkor mentett játékba nem lesz benne, csak ha újat kezdesz vagy Mod Utility-vel rakod be. Ha így se akkor a vehiclestype-al van gond, legalábis nekem volt úgy.
Campo
Kék IH 735

Kék IH 735 és utólagos engedélyt kérnék skinnezésre.

Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.

ok de a sok láma azt irja h nem tudják ráakasztani a boronát.ha azt írnám h henger vagy rögtörõ akkor még meg is kérdezni az meg mi?
robi11
már bocs az nem borona a boronának fogai vannak
ez rögtörõ.

az eke után a boronát rá lehet akasztani akkor amikor az eke lent van
robi11
benne van a grass mod?
nekem a gyengébb grásmod van fenn és abba ha berakod a bandi napráját mûködik😊

spawnmadrid
Szevasztok! Az miért van, hogy berakom a bála felszedõ pótot és tuti mindent jól csinálok, mert faszán betölt, nincs hajókürt meg exe hiba sem és még sincs bent a játékban? Help Please !!!

caseih9400
Elõvettem mán ezt a ...... na jó maradjunk a játék kifejezésnél 😄😄

Talajmunka 😮

Elmentem az agregátoromért

khm...khm...

Helló Mindenkinek...
Valaki tudna segiteni?Hogy a napraforgot hogyan kell beálitani,hogy nagyobb legyen?THX. ja és HassanB ne töröld ki PLS!!!
robi11
honnan van az a nagy vágóasztal?

nehogy elolvasd ami felette van 1 hsz-nel. addig már biztos nemjuttotál ell.
de ezzen már nemis lehet meglepödni, mondjuk én váram volna még azokat a hozzászólásokat ami épp kéregetek hogy+ azt linkeljen be.

Valaki nem tud 10-12-es ekét?Sehol nem találok,pedig már 4 oldalon is néztem.
Ha fölrakom a kukorica módot,akkor azt hova tudom tárolni?
6milan6
Mód és mód közt azért van különbség. Nem mindegy hogy bent van egy Garant Kotte (kb. 6 MB-so modell), vagy egy Kaweco Tridem (kb. 36 M😎. Ez hogy kinek mi a "szaggatás", szintén érdekes kérdés. Egyik ismerõsöm rezzenéstelen arccal játszik 10-15 FPS-el és megvan róla gyõzõdve, hogy szépen fut a játék. Engem 20 alatt már zavar, hogy nem folytonos.
Ez a game.exe hiba valószínûleg egy módtól lehet, de nincs kedvem ~60 közül kikeresni melyiktõl lehet.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Dylan96
Ez melyik map?

saslaca
Helló! azt tudtátok hogy azt az eke után való boronát ami a 21683. hsz.-ben van lehet vinni a traktor orrán?

Zoli108
Így már jobb Bandy tedd fel ha kész a honlapra!

http://germantrucksimulator.hu

Ifás
Nagyon szépen köszönöm!

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

tomi9000
Cs
http://uploaded.to/?id=wfahqh
(Kuhn Discover).

Ifás
Amit a Case húz annak mi a neve és ha lenne valakinek egy link megköszönném.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

marko952
lécci valaki megmondja a játékot hol lehet letölteni?

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

Traky94
Honnan lehet letölteni?<#wow1><#wow1>

Szép estét mindenkinek!
saslaca
ja és nekem nem is szaggat

saslaca
Helló! Nem hiszem hogy sok lenne neki mert nekem is enyi mod van bent és nekem csak 2GB ram-om van. Szerintem valami más gond lehet.

csõ milán szerintem ez nem gép kérdése...
figyelj ottvan milyen gépekkel tesztelték haveromnak a 3x-át birja a gépe ("értsd szó szerint") és mégis szaggatott nálla olyan 15 gépet berakott azután..
nekem nincs jobb gépem olyan közepes a tesztbe... és nállam is szaggatot.
azt hogy miért gam.exe hibázik azt szokott pl.: cs 1.6 néha néha.. rájöttem mi okozta és már nem irja ki "-" meg még 1-2 game
szóval szerintem ez nem gép hiba hanem vagy vírus vagy a játékod szar .. szedd le máshonnan

Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.

Miért van az hogy be raktam a lánctalpas CASE-t is meg a JD9200-ast úgy a hogy le volt írva és elindítom a játékot körül nézek és nincs bent a játékba semelyik gép?
Császtok
Ha most van valaki aki berkaja a játékba a gépemet amit csináltam vagyis a vonatmányomat..
multkorába ... jómultkorába még más volt a házigazda is és akor cask az volt hogy voltak 3-an és csak azok gépeit rakták játékba..
ugylátom 1 valaki maradt közülük az értelmesebb... ! . !

Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.

Vooki
Az eke elején van egy fül, az akad "össze" a tárcsa ferde rúdjával szántás közben. Forgónál ekeforgatás és ismét összeakad, stb.........
Ehhez a szántó mellé ki kell juttatnod a cuccost, én eleve oda illesztettem be.

ZTM
Mi az a játék MTZ ott?????😄
Eléggé kicsi a többi géphez képest😄Még a kukihoz is😄.

nem húzza ígyjártál, nem mindenki profi hogy ezt megcsinálják.
örülj, hogy vette a fáratságot a német csávó és csinált ilyet.

ja és ellkelen dönteni, hogy kérdel vmit vagy modani akarsz.
és úgy megírni amit akarsz

tibicsoki4
Hello
Ennel az eke + kerekes vminel az a baj hogy miert nem akasztja fel a kerekes bigyot?

Kössz, majd akkor én is próbálkozok,de ha véletlenül sikerül akkor megírhatod.
Campo
Asszem igen mert van 2 új script a zip-ben de sajna még nem tudtam ki próbálni.

Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.

vmarc

http://raba-steiger-ls.blog.hu/