Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
http://germantrucksimulator.hu
][ ВАЗ ][
http://kepfeltolto.hu/i/?287456
][ ВАЗ ][
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
<#vigyor2>#vigyor2>
Saarland v.2 -t használom lehet ez a gond?
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.
nekem a gyengébb grásmod van fenn és abba ha berakod a bandi napráját mûködik😊
Talajmunka 😮
Elmentem az agregátoromért
khm...khm...
Valaki tudna segiteni?Hogy a napraforgot hogyan kell beálitani,hogy nagyobb legyen?THX. ja és HassanB ne töröld ki PLS!!!
de ezzen már nemis lehet meglepödni, mondjuk én váram volna még azokat a hozzászólásokat ami épp kéregetek hogy+ azt linkeljen be.
Ha fölrakom a kukorica módot,akkor azt hova tudom tárolni?
Ez a game.exe hiba valószínûleg egy módtól lehet, de nincs kedvem ~60 közül kikeresni melyiktõl lehet.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

Szép estét mindenkinek!
figyelj ottvan milyen gépekkel tesztelték haveromnak a 3x-át birja a gépe ("értsd szó szerint") és mégis szaggatott nálla olyan 15 gépet berakott azután..
nekem nincs jobb gépem olyan közepes a tesztbe... és nállam is szaggatot.
azt hogy miért gam.exe hibázik azt szokott pl.: cs 1.6 néha néha.. rájöttem mi okozta és már nem irja ki "-" meg még 1-2 game
szóval szerintem ez nem gép hiba hanem vagy vírus vagy a játékod szar .. szedd le máshonnan
Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.
Ha most van valaki aki berkaja a játékba a gépemet amit csináltam vagyis a vonatmányomat..
multkorába ... jómultkorába még más volt a házigazda is és akor cask az volt hogy voltak 3-an és csak azok gépeit rakták játékba..
ugylátom 1 valaki maradt közülük az értelmesebb... ! . !
Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.
Ehhez a szántó mellé ki kell juttatnod a cuccost, én eleve oda illesztettem be.
örülj, hogy vette a fáratságot a német csávó és csinált ilyet.
ja és ellkelen dönteni, hogy kérdel vmit vagy modani akarsz.
és úgy megírni amit akarsz
Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.