Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali all valaki megtudná mondani hogy mi lehet a baj mert eddig nem volt gond de most hogy elkezdtem mod utility vel betenni gépeket és menteni akarok folyanat game.exe hibát ír
6milan6
Belehet fejezni a pü küldözgetést, mert kibaxottul nem tud érdekelni, ki milyen okokból nem talál meg valamit, vagy nem tud letölteni. Tudomásom szerint az internet mindenkinél egyforma, szóval amit én megtalálok, vagy letöltök, azt más is éppúgy megteheti/megtehetné. Az Axinont meg úgy kéregetitek tõlem, mintha sehol nem lenne fent, pedig csak nyitott szemmel kellene járni. A data mappámat felejtsétek el, közel 1,5 Gb. Letölteni sok lenne, nemhogy fel.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Nem az én data mappám, hanem az egyik oldalon találtam és mivel kéregetik az emberek a mappákat gondoltam felteszem.
Egy data mappa .
rambo12
íJah most is meg lehetne csinálni szeintem egy fájl átnevezés elég hozzá

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

6milan6
Amennyit mostanában "játszok" vele, bõven jó így is. Különben is lassan elkészül a harvest mod, abban lesz széna/szalma is.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

A Szalma modot honnan lehet letölteni?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

rambo12
Látom elvagy de füvezel is mert ha nem használsz rendsodrót akár használhatod a feltölttt skinenemt rá

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

6milan6
Landmap. Mielõtt bárki is megkérdezné, nem érdekel, hogy ki honnét és miért nem tudja letölteni.

gyurka666
szevasztok azt szeretném megkérdezni hogy a szalma módba ami van scrip mappát csak simán be kell másolni vagy a játékba lévõ mppába kell bemásolni a benne levõ fájlokat?

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

6milan6

Kovács Erix
Itt a link de regelni is kel
http://www.ls-modteam.wxv.pl/topics43/171.htm
HA nem vagy ragelve akkor regelj és igy kel aztán a Multiplayerhez lépni Ls/W.I.P Mods/Multiplayer mod!!!!!!!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Hesston
persze persze....adsz linket és tényleg igaz akor el hiszem...

Új nick :D Jéé de laza :D

Hassan B
JegyzettömbJegyzettömbJegyzettömbJegyzettömbJegyzettömbJegyzettömb

][ ВАЗ ][

Mien progival lehet scriptelni? akkor úgy kérdem.
ahoz legalább egy könyvet ellkelen olvanod hogy tudj írni scripet

Hassan B
Hát én nem tudom mit gondoltál, de ezt kérdezted...

"De Nem tudom mivel lehet Írni."

][ ВАЗ ][

Tudod hogy nemúgy gondoltam.....
Hassan B
Jegyzettömb...

][ ВАЗ ][

hy all! Csináltam a játékhoz pár gépet..Csak scriptet Kellene rá Írnom..De Nem tudom mivel lehet Írni..ha valaki tudna segíteni annak megköszönném a segítségét!!!<#help><#help><#help>
na mivan annyir mondtad, hogy bent lesz a játékba a kamion, tán nincs aki áttkonvertálja😄:😄😄😄 XD

saslaca
annyira írod át amennyire akarod

Mennyi fér a scani pótjába?
Hello. Valaki meg tudná csinálni a Claas Lexion 560-as kombájnt úgy hogy szalmát hadjon maga után? Nagyon szépen meg köszönném neki.
belapeter
jo lett a Banner.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

köszi, nagyon jó lett

ha vissza olvastál akkor gondolom a szalmás megoldásra is találtál választ és így már nem kell a segítség.
vagyis vagy visszaolvastál tényleg vagy csak írta mert nincs kedved keresni.

ttlala nagyon szép a pótkocsi!!!!!!!!<#worship>
Hali! Itt a javított ScaniaV8 és a Pót-ja!
Felrakom mert sokan nem bírtak már várni(privát üzenet hegyek) <#wink>

Töltsd le innen: ScaniaV8
Jó játékot
Palotai Betyár
Nagyon jo lesz tlala! Csak igy tovább!!

Szintetizátorom Yamaha 3000

húúúúúú ez igazán jól sikerült

ha bemásoltál minden akkor mûködni kell.
szedd le más oldalról mert lehet hibás és csak 1 fájl hiányzik

Sziasztok!!! Valaki segítsen már nekem végre h h lehet szalmázni a lexion460-al mindent belmásoltam oda ahova kell, beírkáltam mindent ahova kell és még sem akarszalmázni!!! Szerintem nem túl nagy kérés!! Szeretnék már én is bálázni stb 😞!!! Segítsetek legyetek szivesek!!! Hassan B ne töröld ki kérlek!!!
Készül pót!
Ha valaki tud segíteni a textúrázásban, hogy, hogyan kell mondjuk Maya-val, vagy AC3D-vel, vagy 3ds Max-al annak a segítségét megköszönném!

devid1414
Szép let bagyon!Grat hozá csak igy tovább!

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

üveget teszel bele?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

grat..nagyon jól sikerült..végre 1 olyan kombájn ami nekem is tetszik JD közül,mert amik vannak..hát igaziba se valami szépek..de ez a régebbi típus ez szerintem sok mindenkinek tetszik..és azért ilyet többet lehet látni pár gazdaságnál mint pl
:STS kombit..
1szóval...HAJRÁ NICKEL77...EZ ERÕ VELED VAN.XDXDXD

6milan6
Ez a jó modell dolog is relatív. Én úgy vagyok vele, ha már berakom pl. a JD 6820-ast, 8530-ast, DF X720-ast meg a hasonló kaliberû módokat, akkor pl. egy JD 7930 már nem igazán illik a képbe.

6milan6
Véleményem szerint az a 600-as lexion modell "gyenge" az utóbbiakhoz képest. Többek közt ezért nem készült el, meg az irányvonal sem lett megbeszélve 100%-osan. Szóval részemrõl kb. ennyi.😄

(nincs is még 1 éve:$)

Kovács Erix
Aki tud konvertálni az segitsen már mert már készen van a kamionom meg a pot is márcsak átkel konvertálni msn:[email protected]

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Traky94
csõõ. nem tudnátok nekem megmondani, hogy a SketchUp-ban hogyan lehet tükrözni? Mert csinálok egy fasza JohnDeere 9530T-t, és nem lenne egyszerû újra megcsinálni a gumihevedert :S ha tudtok plz segítsetek!

NH G240
Mindene megvan, csak errõl tettem be képet.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

robi11
átrakó csiga hol van?

NH G240
Egyetértek veled, de van kivétel ez alól is. Hamarosan a játékba teszem ezt a Fortschritt E512-est, aminek a jó része sztalin123 segítségével SketchUp-ban készült.
KÉPEK:

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Hesston
Hát igy nehéz-.- hogy meg sem mondod mejik pótrol van szó...

Hello azt a potkocsit honnan lehet letölteni??? Tud valaki egy LINKET adni ahoz a pothoz??
Hesston
Hát ahogy elnézem aki meg ígérte szentem soha nem lessz kész!
(szerintem)

Kata
Közben lecsekkoltam az e-maileket (annak mondom aki az oldalt jelenleg is karbantartja, töltögeti), de semmi extra nem volt a szokásos nyavalygásokon kívül, hogy hol töltheti le ingyen, hogy tehet gépet a játékba és ezért vagy azért nem került bele neki valamelyik cucc. Továbbá egy-két külföldi jelszavakért sírt a titkosított zipeknél, de más egyéb nincs.

Mikor lesz meg a szuper Lexionom? Már 1 éve készítitek. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kandurex
Nem tudom pontosan mi baja van ennek a Szabi34 -nek, de valaki válaszolja már meg a problémáját. Köszi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯