Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendben, de valamibõl- valahol el kell kezdeni 😄
Mitsurob
De ez csak 1 példa!

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

robi11
haggyad már a 600 egy szar nekem benne sincs😄

Az oldal tetején " Gyakran Ismételt Kérdések" alatt megtalálod a részletes leírást, de egyébként itt van:
""Példának vegyül a Claas Lexion 600 módot. (Mert ez mindenkinek kötelezõ.😄)

Letöltöd, kicsomagolod valahova. Megnézed, mit tartalmaz. Ez esetben 3 mappát. Most nem a legegyszerûbb módját vezetem le a mód installálásnak, de ez a legbiztosabb.
Kezdjük a vágóasztallal. Keresd meg a cutters mappát, azon belül a claas mappát és nyisd meg valami szövegszerkesztõvel (jegyzettömb, Wordpad) a claasCutter1050.xml fájlt. Az elsõ sorok közt mindig van egy olyan, ami így kezdõdik ?<filename>?. Ez esetben ezt kell keresni:
<filename>data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.i3d</filename>
Ebbõl könnyen megtudod hova kell másolni az adott módot. Tehát ennek itt kell lenni: data/vehicles/cutters/claas/?Hozz létre egy ?claas? mappát, és másold bele a fájlokat.( claasCutter1050.ma, claasCutter1050.i3d, claasCutter1050.xml, claasCutter1050.xml). Ezzel bent van a mód, de még nincs pozíciója.
Pozíciót a Careervehicles.xml fájlba kell megadni. Azt is nyisd meg valami szövegszerkesztõvel. Legtöbb esetben a mód mellett találsz egy szöveges dokumentumot is, amiben leírják a mód telepítését és a pozíciót is, de nem minden esetben! Ezért tegyük fel nincs pozíció a vágóasztalhoz. A careervehicles.xml valahogy így néz ki:

<careerVehicles>
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/fendt/fendtCutter6000.xml" xPosition="135" yOffset="0.5" zPosition="170" yRotation="140"/>
???
??..
<vehicle filename="data/vehicles/tools/plow01.xml" xPosition="211" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="0"/>
</careerVehicles>

A lényeg, hogy az elsõ (?<careerVehicles>?) és az utolsó sor (?</careerVehicles>?) közé írj mindig új pozíciót!!!
Fogsz egy már bentlévõ pozíciót és egyszerûen átmásolod egy új sorba. tegyük fel ezt:
<vehicle filename="data/vehicles/tools/plow01.xml" xPosition="211" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="0"/>
Annyi a dolgod, hogy az elérési útvonalat kicseréled az éppen berakod modhoz tartozóval, amit feljebb már megtudtál és megváltoztatod az xPozitoin, zPozition értékeket. Ez azért fontos, mert két gép ugyan azon a pozíción nem lehet, mert annak könnyen az a vége, hogy nem indul a játék.Erre pontos számot nem tudok mondani, mindenkinek kikell tapasztalni melyik gépet hova akarja tenni és melyik érték változtatásával kerül oda. Ha x értéken nem változtatt, csak z-n, akkor kb. 4-5-öt kell hozzáadni vagy kivonni ahhoz, hogy szépen egymás mellett legyenek a gépek.Tehát valahogy így kell kinéznie:

<vehicle filename=" cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="215" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="0"/>
yRotation érték változtatásával lehet forgatni a gépet. 0-360 fokig értelemszerûen. Amire még figyelni kell, hogy a pozíciónál ne az i3d fájl legyen az elérési útvonalnál, hanem az xml!
Ugyen ezt végigcsinálod a steerable/claas mappában lévõ fájlokkal is plussz bemásolod a ?particleSystems? mappában lévõ fájlt is a megegyezõ nevû mappába.
Elvileg bekerült a mód, mehetsz kipróbálni.😊""

Én is így, pontosabban ebbõl tanultam meg! Ha ez összejön már nem kell német vagy egyéb nyelvtudás a módok elhelyezési leírásaihoz.

robi11
ez már lejárt téma faq ba benne van😄

Dávid 12
Hol lehet ezt letölteni?Mármint azt amivel csinálod a Belarust?!

Dávid 12
Heló nekem meg az a problémám,hogy nemtok gépeket berakni a játékba nemtudnál nekem segíteni?

Kovács Erix
Vagy irjon privibe!!!
Szoljon ha fel vesz
HASSAN B LÉCCIVES NE TÖRÖLD KÖSZ

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Kovács Erix
Nekem meg valaki kéne aki tud konvertálni meg aztán befejezni a Sárga platos kamionomat meg a platomat aki segiteni az jelentkezen elöre is nagyon szépen köszönöm
MSN:[email protected]

rambo12
Valaki leírná részletesen privibe hogy SketchUp-ból milyen menetrend szerint és hogyan keell konvertálni?

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Üdv mindenkinek
Szeretném egy türelmes ember segítségét kérni az AP mod alkalmazásában.
Kb. negyvenszer próbáltam berakni a játékba de nem igazán sikerül!
A gépeket és egyebeket már lassan becsukott szemmel berakom, de ez kiakaszt!
Legyen olyan szíves valaki Részletesen leírni, hogy pontosan mit és hova kell tenni, vagy lefordítani nekem baromnak ezt:
Autopilot

Zartask ([email protected])
27.06.2008; v0.1 beta

Installation:
1. Backup your original cutter
(FarmerSimDir/data/vehicles/cutters/fendt/fendtCutter7700.i3d, FarmerSimDir/data/vehicles/cutters/fendt/fendtCutter7700.xml)
2. Replace the files for the cutter (fendtCutter7700.i3d, fendt/fendtCutter7700.xml) with the ones from the archive.
3. Copy the files CombineAP.lua and CutterAP.lua to FarmerSimDir/data/scripts/vehicles
If the scripts/vehicles directory does not exist yet, create it.
4. Replace the line:
<type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/>
by
<type name="combine" className="CombineAP" filename="data/scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>
and the line:
<type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/>
by
<type name="cutter" className="CutterAP" filename="data/scripts/vehicles/CutterAP.lua"/>

Usage:
Key P enables or disables the autopilot
Key L activates the left autopilot
Key R activates the right autopilot

The autopilot is active, when you have turned on and lowed the cutter and the combine is moving foreward.
Otherwise the autopilot changes to inactive without disable itself.

Elõre is köszönöm!
Kovács Erix
Mikor osztod meg????
Amugy gratttt

sanyika01
valaki nem tudja belinkelni azt hogy amikor vágom a kukoricát akkor a tartályba is kukorica legyen
vagy irjon msn en itt az msn cimem
[email protected]

gyurka666
itt az ifának a képe amit feltetem a datára akit érdekel nézze meg:: http://data.hu/get/933514/FarmingSimulator200808122008202403.jpg.html

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

robi11
amit felraktál adaptert a jaguarhoz a honlapodra azzal lehet lucernát vágni?

Azta ez nagyon király lesz ez az MTZ.
Hali! Betettem az ap2beta6 ot, és eltûntette a careervechiles és a vechiletypes-t. Hogyan tudnám visszacsinálni?
ezt nézzétek meg
gyurka666
itt van egy kép az ifárol csak annyi hogy nem igy nézki mert kék az ifa de tartálya ugyanaz:http://data.hu/get/932829/thumb_1509.jpg.html (nem játékbol van a kép)

PSYCHO irtad h nem kuldod el senkinek a datadat!!!és a kuldenék egy pendrivet vagy ki irnád egy cd re és elpostaznad nekem egy csekély osszegert????😊
sziasztok nem tudna nekem valaki kuldeni egy data mapát???msn-en!!!
HELP PLS
[/url][/img]
Sziasztok!Már régóta játszom a játékkal és nagyon tetszik, a fórumba viszont csak most regisztráltam.Persze már ezt is régebb óta olvasom.
Próbálkozom a játék tuningolásával, géppark bõvítésével, több kevesebb sikerrel.😞A kérdésem annyi lenne, hogy van e köztetek olyan segítõkész emberke aki segítene a módokat betelepíteni a játékba.!?Msn en vagy más úton tudnánk beszélni.Ha esetleg van vmi profi kolléga somogyból, akár személyesen is elviszem a gépem. az msn címem:[email protected]
Elõre is köszi!Üdv mindenkinek!
rambo12
Szerintem csak skin

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Ifás
Ez füvet kaszál? Vagy csak skin a búzára?

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Kovács Erix
bajaizolee BSS potja az bétás???????

saslaca
KÉÉÉÉÉÉÉSZ!!!!

Majd holnap meg is osztom.

Ezzel mész visza kaszálni?<#idiota>

Dávid 12
Hogyan lehet letölteni ezt a jármûkészítõ programot?

saslaca
Valaki nem tudja hogy mi a neve a tarló dds -ének?

saslaca
Ezt én "csináltam". Inkább átneveztem a fû dds fájljáta búzáéra

gyurka666
király lesz a pot<#vigyor>

Megköszönném az aktivációs e-mailtT Ezer kösz srácok!
Mitsurob
Jó lesz Rambo!

gyurka666
ez milyen termény ?honnan lehet leszedni?

rambo12
Na így áll az oehler pót remélem akad jószándékú ember aki mahd beteszi a játékba de elõtte konvertálásban jártasak jelentkezését vérom privibe:

Mitsurob
Bocsi a kép lemaradt!
kép01

kép02

saslaca

Mitsurob

saslaca

Na milyen?

Jó lesz.😊

Kovács Erix
Na jo lesz a pot??????

Mitsurob
Igen , aktivállak ha kell , mert elég sz*r a belépési rendszer.
Majd szólok a lapunk.hu-nak , ez így nem kóser :-/

Kovács Erix
ttlala kaptál aktiválo linket????
Mert ha nem akkor irj mitsunak és ö aktiválni fog!!!!!!

Hali! Regisztráltam a "mitsu55.lapunk.hu" oldalra de nem enged be!! Ilyenkor mi a pálya? Segítségeteket köszönöm.
Kovács Erix
Kamion pótja:
http://bfkep.extra.hu/kep/gallery.php?entry=images/1228763387.jpg
http://bfkep.extra.hu/kep/gallery.php?entry=images/1228762985.jpg

gyurka666
kék ifára van rá rakva egy tartály de szerintem 1 -szer ez már be volt ide linkelve

gyurka666
én nekem is ezt csak átküldték de azért keresek rola képet

gyurka666
szerintem ti ezt már látátok mert diesel szállitó sajna képet nem tudok rola mutatni de azért majd megprobálok

Mutass képet róla.