Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
A valasz erre gombot hasznalhatnad.
Hat pl. a bongeszon levo google-t sokszor naponta min. 10x-hasznalom.
a Lent levo keresot meg akkor hasznalom ha kell vmi,amire emlekszem hogy volt olyasmi mivel hogy ez a topik letezese ota +fav-ban van.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

csak úgy kíváncsiságból..te hányszor használtad?

nandorb
ah tudod ilyen a mai fiatalsag😄
Csak azert en sem ertem hogy hogy a francba nemlatjak a google kerosot mikor van egy jobb felso sarkaban is meg a bongeszoben is van beepitett.Meg ha akarunk vmit akkor ott van az oldal aljan a kereso.😞

EZ a /data/inputBinding.xml nincs meg ??
ezt hol találom???
6milan6
Két hónapja ez a szerencsétlen AP a téma és nap mint nap ugyan azokat a köröket futjátok. Pedig még mindig csak a keresõn van a hangsúly, mert az legalább képes arra, amire ti nem, vagyis elõszedi a sok szemétbõl az értékelhetõ hsz-okat. Egyáltalán mire használjátok az internetet, ha egy egyszerû keresõ használata problémát okoz? Ja, már tudom: iviv, májvip esetleg még valami e-mail fiók is belefér és itt a vége...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nandorb
Mivel a HG. lemondott a posztjarol es kerestetik mas Igy hat jelentkezzem akinek van vmi ellenvetese az szoljon.Vagy ha akar mas egesz nyugodtan.
Ki szavazik ram?

KÖSZIIIII
Vagy akkor inkább úgy kérdezem h honnan lehet letölteni a szalma modot?
De ahogy a képeken látom ott a kombájn után marad szalma!! Azt hogyan lehet csinálni??
Hassan B
Kimész a földre, lekaszálod a terményt, aztán szalmázhatsz...

][ ВАЗ ][

Szevasztok!!
Vki elmondaná h hogyan lehet szalmázni?
Hol kell az ütközési pontokat beállítani, azaz hogy az egyik modell ne menjen át a másikon. Remélem érthetõen írtam le
hát te ki vagy????????
Lécci ne itt kezdjétek már el az ismerkedést..ez az LS topik..ráadásúl felttetem 1 kérdést..és..nah..ennyi..

te hány éves vagy rambo????
Nekem az ap2beta5 van fent és a kurva kombájn nem nagyon kara a másik után menni itt csak b meg r van és marhára satu vagyok németbõl
akkor hogy is kell kezelni?
kabbe a faszt <#mf1>
rambo12
Vak vagy hülye vagy?
Szerinted mit jelent ott alul hogy " Válasz Ls Kezdõ·" üzenetére
mOST KOMOLYAN ENNYIRE HÜLYÉK NEM LEHETTEK !!!

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

vagy ha valki vmi nagyon tuttin eltudná magyarázni msn en azt is megköszöném ha elmondaná vki rendesen h hogy kell modokat berakni!vagy hajókürt vagy semmi v eltûnik az össszes gép ami idáig benne volt lécc vki segítsen!!!könyörgöm 4 hónapja próbálom de nem megy !!!köszy
sziasztok!vki nem tudná meg csinálni az fortschritt e512 mod utilitysbe v vki mmondja el h kell v h mien progival!!!msn:[email protected] köszy
vagy nekem?

saslaca
At L meg az R a vezérbillentyû és a p vel kapcsolod be az ap-t az L=Links= Bal R=Recht=Jobb

ezt nekem szántad rambo12
Na végre sikerült beraknom az ap-t.
Hogy is mûködik ez mert semmit nem tudok németül?!
Elõre is köszi!
rambo12
Miben te ész ha leítnád pontosan megköszönnénk

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

zoli nem tudnád hogy mi baja a rábának mert nem rakja be<#vigyor3>
Tudtok segiteni?

Rendben.Nekem is szalmázó moddal van igen jelentõs gondom,konkrétan nem tudom meilyk az.

igen mert kiírja az R betût!
MTZ 50 homlok & farvillával Valaki megtudná csinálni így az 50es mtzt vagy a 82 est ?
rambo12
jah ha értelems a kérdés de ez nem CHet kérlek úgy fogalmazz

itt lehet segítséget kérni ha problémáim vannak(mert vannak)

rambo12
inputbindig-es sort beraktad?

hello

rambo12
Legyél oly szíves enyhítsád már meg magad!! PLS

claas lexion 460
milyen konbival kened neki
Hali! Valaki tudna nekem segíteni?
Beraktam mindent a szalma modról és amikor aratok megnyomom a R betût nincs rend és nem számlálja a mennyiséget. Mi lehet a baj??
Elõre is kösz a válaszokat!
Üdv mindenkinek!
Még mindég az autopilottal szenvedek ! Valaki be tudná linkelni a saját vehicletypes file-ját amiben már be van állitva?!
Elõre is köszi!
visszaolvastam már vagy 130 oldalt de eggyszerüen nem sikerül
Sziasztok!!
Szeretném kérdezni tölletek,hogy valaki részletessebben elmondaná,hogy miböl fog álnni a HARWEST MOD?
Elnézést a kérdésért,de aki válaszolni fog rá azt tuti okosabb mint én...
Nah sziasztok..

Zoli108
Feltettem a portálra,hogy békénhagyjanak vele téged,bár amennyi nagyokos van...

http://germantrucksimulator.hu

tomi9000
itt van a markessz

http://rapidshare.com/files/176971373/Cylkop.rar

SZIASZTOK
HONANLEHET LETOLTENI Le Petit Perche V2 ESZT?
CsHuni15
jó a stilusod....én is ki kell probáljam!<#gonosz1><#wow1><#beka3>

\"Mindenki amit tud nem az anyából tanulta....\" \"Minden roszban van egy JÓ, minden jóban van egy ROSSZ. Az, hogy VÉGET ÉR!!!\"

belapeter
Helló.
Ez az elsõ mûvem a Giantsba:
<#buck><#buck><#idiota>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

tomi9000

Zoli108

http://germantrucksimulator.hu

SZIASZTOK
Egy kérdés a kukorica vetõgéphez kell a kukorica mód vagy müködik a grasmodba is mert az utóbiba nem megy nem tudom mi lehet a gond.
Köszi a választ.

rambo12
te sem tudsz segíteni vagy csak nálam ilyen kaki?