Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat pl. a bongeszon levo google-t sokszor naponta min. 10x-hasznalom.
a Lent levo keresot meg akkor hasznalom ha kell vmi,amire emlekszem hogy volt olyasmi mivel hogy ez a topik letezese ota +fav-ban van.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Csak azert en sem ertem hogy hogy a francba nemlatjak a google kerosot mikor van egy jobb felso sarkaban is meg a bongeszoben is van beepitett.Meg ha akarunk vmit akkor ott van az oldal aljan a kereso.😞
ezt hol találom???
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ki szavazik ram?
Vki elmondaná h hogyan lehet szalmázni?
akkor hogy is kell kezelni?
Szerinted mit jelent ott alul hogy " Válasz Ls Kezdõ·" üzenetére
mOST KOMOLYAN ENNYIRE HÜLYÉK NEM LEHETTEK !!!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Hogy is mûködik ez mert semmit nem tudok németül?!
Elõre is köszi!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Beraktam mindent a szalma modról és amikor aratok megnyomom a R betût nincs rend és nem számlálja a mennyiséget. Mi lehet a baj??
Elõre is kösz a válaszokat!
Még mindég az autopilottal szenvedek ! Valaki be tudná linkelni a saját vehicletypes file-ját amiben már be van állitva?!
Elõre is köszi!
visszaolvastam már vagy 130 oldalt de eggyszerüen nem sikerül
Szeretném kérdezni tölletek,hogy valaki részletessebben elmondaná,hogy miböl fog álnni a HARWEST MOD?
Elnézést a kérdésért,de aki válaszolni fog rá azt tuti okosabb mint én...
Nah sziasztok..
http://germantrucksimulator.hu
HONANLEHET LETOLTENI Le Petit Perche V2 ESZT?
\"Mindenki amit tud nem az anyából tanulta....\" \"Minden roszban van egy JÓ, minden jóban van egy ROSSZ. Az, hogy VÉGET ÉR!!!\"
Ez az elsõ mûvem a Giantsba:
<#buck>#buck><#buck>#buck><#idiota>#idiota>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Egy kérdés a kukorica vetõgéphez kell a kukorica mód vagy müködik a grasmodba is mert az utóbiba nem megy nem tudom mi lehet a gond.
Köszi a választ.