Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idioták kiméljenek!!! :)
Hát elsõ benyomásra jól nézki de,elindulni nem lehet vele!!!!
<#boxer>#boxer>
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
tibóó ez kell neked
én is ezt használom csak átállítottam a látótávot
-index
-lámpa (az elsõt nem tudtam megcsinálni)
-váltós
-homlokrakodós
ha tetszik szedd le !!!
link:http://uploaded.to/?id=odri3b
ja és ez még béta csak kiadom hogy teszteljétek le
és ha vmi szar irjatok bátran
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Mapot keresnék..olyat ami aránylag kicsi..de tartalmaz:
-grassmódban használatos cuccokat:tragyatöltõ és hígtágyás..
-meg olyat amibe van szárítóféleség,nem a dokhoz kell levinni a terményt hanem külön szárítóhoz.
Ha valaki tud rá válaszolni akk elõre is köszönöm..
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Van egy kis gondom:beraktam a Kröger HKD 402 háromtengelyes pótkocsit meg még egy párat és mikor játékba belépek benn van minden jol mükszik csak kilépek elmentem és visszalépek akkor nincs ben a mentésbe.ez miért van?lécci válaszoljatok ha van ötletetek.
Rába 320:
HASSAN B csinálok egy modot már csináltam házakat táblákat stb nem akrsz te is beszálni csinálni a modot?????
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
][ ВАЗ ][
Grat.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
te se vagy más, csak pont az mint én