Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Biztos jó helyre raktad a cuccost?Talán valamit elbasztál vagy rosszul csinaltad meg vagy vakamit kihagytál!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
kösz
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A game.exe hibát észlelt, ezért leáll.A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Az adatok,melyekkel éppen dolgozott, valószínûleg elvesztek.
Tájékoztassa a Microsoftot a problémáról.
A hibajelentés elküldésével segítheti a munkánkat.A jelentésben közölt
adatokat bizalmasan és név nélkül kezeljük.
A hibajelentésben szereplõ adatok megtekintéséhez kattintson ide
Hibajelentés küldése Mégse
Már csak azért mert az k.... soká tartana mire egy nagyobb táblával végzel? Ezért próbálnék egy nagyobb gépet betenni, hogy haladósabb legyen. De egyszerûen nem megy. Már több órája csinálgatok egy darabot de még messze a vége.......
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Annyira irigylem azokat akik már annyira vágják hogy új dolgokat terveznek, csinálnak.
Pl annélkül hiába teszel be kaszát,kaszálni sem tudsz.
Az életben valahogy simább az egész....!
Miért van az hogy ahányszor be akarom rakni a IH kombit akkor mindig szól a hajókürt? Pedig mindent jól csinálok !
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Én nem csak hogy tárcsát de semmi mást nem tudok betölteni. Se egy ekét se egy vetõgépet.... soroljam még!!!!
Este kombájnt próbáltam de csak kürtszó volt.Pedig igazán egyszerûnek tûnt. Trakit pl. sikerült.
MAISMAP+STROH MOD
A Claas Tucano kell hozzá
MAIDEN nagyon ügyi vagy gratula!
te se vagy más, csak pont az mint én
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!