Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambo12
asszem a lengyeleknél fenn van

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

ZTM
Hmm nekem is ugyan ezt írja én nem is tom pedig telepítõs verzió magától felrakja:S

TOMSILENT
Joci!
Biztos jó helyre raktad a cuccost?Talán valamit elbasztál vagy rosszul csinaltad meg vagy vakamit kihagytál!
<#fejvakaras>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Kovács Erix
Csá naon jo linkeld már be a kis trakit meg a potkocsit pls meg csinálj már ilyen kis kombit is
kösz

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

TOMSILENT
Thomasold! Nem azéert de nagyon g . e. c .i vagy joci-val!!

<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

na én lépek mmegyke a dolgomra további sok szerencsét.

igen úgy emlékszem ha jól melékszem de nekem a rába pack van remélem neked is az van.

De jó neked. En ezekkel a minigépekkel szenvedek. Megpróbálom berakni a rábát. Azt gondolom csak úgy simán kell. Steerable mappába a rába mappát és a careerVehicles.xml be meg bemásolni a megadott sort csak megfelelõ koordinátákkal????
A kis tölcsér mûtrágyaszórót is? Mert én is megtaláltam,de nem volt nála link, ha esetleg neked meg van vagy tudsz linket akkor belinkelnéd légyszíves.?
igen ez egy hibaüenet.

én raktam bele egy naggyob kombinátort szétnyithatoot felraktam a ballon kerekes rába mögé és adg neki amit szól<#circling>

joci950811
Feltettem a szalma módot amit az Ls portálról töltöttem le és ezt írja ki.

A game.exe hibát észlelt, ezért leáll.A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Az adatok,melyekkel éppen dolgozott, valószínûleg elvesztek.

Tájékoztassa a Microsoftot a problémáról.
A hibajelentés elküldésével segítheti a munkánkat.A jelentésben közölt
adatokat bizalmasan és név nélkül kezeljük.

A hibajelentésben szereplõ adatok megtekintéséhez kattintson ide
Hibajelentés küldése Mégse

Te hogy mûveled a földedet? Úgy értem ha learatsz rámész az 5ös ekével?
Már csak azért mert az k.... soká tartana mire egy nagyobb táblával végzel? Ezért próbálnék egy nagyobb gépet betenni, hogy haladósabb legyen. De egyszerûen nem megy. Már több órája csinálgatok egy darabot de még messze a vége.......
rambo12
Ebben mi az érdekeség mindet le lehet tölteni

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

kemény...

én ezért várom az Ls09-et mert akkor talán nem maradok le semmirõl és talán egyszerûbb lesz a gépk berakása meg modok telepitése vagy talán abba már minden egyszere benne lesz . talán...

Na eddig mindent értek. Csak akkor azt mondja meg valaki hogy miért nem rakja be se a kombájnt se az asztalt. Úgy tettem ahogy írva volt, ügyeltem a koordinátákra is. Egy kombit sem tudok.😞((((((((((((
Annyira irigylem azokat akik már annyira vágják hogy új dolgokat terveznek, csinálnak.
jól van bocs. csak hogy mások is jól átlássák.

A grass mod nem a kombikhoz kell,hanem a munka gépekhez.
Pl annélkül hiába teszel be kaszát,kaszálni sem tudsz.

biztos nem kell minden kombájnohoz. gondolom ez a mod a bálázáshoz kell meg az ehhez kapcsolodo dolgokhoz.

Bocs. Azt hittem tudod hogy csak neked írok. Egyébként a fórumra tegnap este regeltem szóval még számomra kicsit új.
Pár érdekeség:kép1
kép2
kép3kép4

Ez a grass mód ez minden kombájnhoz kell? Este new hollandal próbálkoztam de nem ment pedig úgy csináltam ahogy írva volt.
aha igen egyébként csak egy tipp használd a válasz erre lehetõséget és akkor sokkal áttekinthetõbbek lesznek a Hozzászolásaid

Ja már ok! Csak rövidítve van.

vágod?

AP= auto pilot

Én nem vagyok egy számítógép zseni. Elmondaná valaki hol találom meg a grass mód letöltését? Meg mi az az Ap?
Az életben valahogy simább az egész....!
egyébként köszi hogy segitettél vagyis megprobáltál te vagy itt az elsõ.

igen neked szántam

nekem a gépeket sikerül beraknom meg eddig kombikat sikerült. csak a NH Cr980 nem sikerült meg az E516. de vetõgép meg minden be megy csak nem müködnek.

akkor ezek szerint kell hozzá grass mod? mert nekem valaki azt mondta hogy nem kell hozzá semmi féle mod. ja meg az Ap se müködik nálam de már nem is idegesitem magam vele

thomme
Csá !
Miért van az hogy ahányszor be akarom rakni a IH kombit akkor mindig szól a hajókürt? Pedig mindent jól csinálok !

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Na ezaz!!!! Másnál ahogy nézegettem a videókat simán szalad.
Én nem csak hogy tárcsát de semmi mást nem tudok betölteni. Se egy ekét se egy vetõgépet.... soroljam még!!!!
Este kombájnt próbáltam de csak kürtszó volt.Pedig igazán egyszerûnek tûnt. Trakit pl. sikerült.
Azért nem tudod használni,mert vagy nincs fent a grass mod vagy nem raktad a helyére a scriptett.

Thomasold ezt nekem szántad?
Csak érdeklõdöm lakik valaki Hatvan vagy Gyöngyös közelében?
én bele tudom tenni a játékba csak nem tudom felemelni és nem müveli a földet mikor huzom.

valaki tunae segiteni mi lehet a gond a játékal ha a kombányal akarok meni aratni és nyomom gem a G betüt akkor lépik ki a jétékbol és ki irja hogy game.exe ? Kösz alöreis a segitséget.
Helló! Tudna segíteni valaki? IH tárcsával küzdök. Nem tudom betenni a játékba, azt csinálom amit írnak de mégsem. Ahoz nem kell tudtommal semilyen módot letölteni. Állandóan kürtöl.
Höxteraner Map hight Stroh mod
MAISMAP+STROH MOD
A Claas Tucano kell hozzá
MAIDEN nagyon ügyi vagy gratula!

te se vagy más, csak pont az mint én

tüskének hivják erre felénk, de mind1. egyébként jó.

alig várom már az LS09-et!!<#vigyor2><#circling><#wink><#wave>

thomme
Az bálabökõ de mind1,am naon jó !!

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Nagyon király ez az mtz.azt a bálaszurot a hátulján azt megosztod?
NH G240

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

gyurka666
tess itt a claas tucano:http://rapidshare.com/files/179273308/Claas_Tucano_430___Claas_C540.rar

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

saslaca
Helló! Valaki aki letöltötte a tucano-t nem tenné fel a rapidra? Mert valahogy nekem nem engedi letölteni. Köszi.

krisztianp16
Jó értem.Nekem nincs vele semmi bajom hogy privát.Ö dolgozot meg vele Ö.is dönti ell hogy mitcsinál vele.Én azért írtam mert amikor elis üldözték minden második hsz-ban az volt hogy "mikor lesz kész"Stb...Szoval mégegyszer,ne ércse fére senki amit írtam!

Idioták kiméljenek!!! :)