Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Fönt van az alap játékom. Ahogy olvasgattam ahoz hogy valamilyen gépet használhassak szükség van valamilyen grass módhoz.
Kérdésem az lenne, hogy mik a különbségek a módok között? Melyikkel miket lehet csinálni? Pl.:egy nagyobb munkagéphez, lemken permetezõ vagy talajkészítõhöz melyik szükséges???
6milan6
NumPad-en a "0"-val próbálkoztál?

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

belapeter
REINSTALL az mindíg mindenen segít.
Leírod papírral hogy mik voltak benne és beteszed újre!!!!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Sziasztok!!!
Még a villát se tudom felvenni a homlokrakodóra mit kell tennem hogy sikerüljön? Sanya azt a modpack et töltöttem le amit belinkeltél és így se megy ha tudsz segíts thx.
Hali! Készülõben van egy Csõrös Scania!
szkript 100% by ttlala
modell 70% by devid1414, ttlala
a játékban 0%
Körülbelül egy hónap és kész! De ha elõbb, akkor felrakom ne aggódjatok!
Megtekintheted:ScaniaCsor

saslaca
Helló! Hiányzik neked az inputBinding.xml-bõl ez a sor:

<input name="ENTER" key="KEY_e" button="BUTTON_6" />

Azért nem tudod forgatni a kamerát.

6milan6
Pedig nem egyszerû dolgokat lehet csinálni azzal a váltóval.😊

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Hesston
xD hallod nekem olyan az axion hogy nem megy sem elõre se hátra xD hiába váltok vele nem megy semerre de ha meg indul nem lehet moozgatni a kamerát+nem lehet kormányozni és nem forognak a kerekek xD de hagyomis most ujj kedvencem lett😛 (Fendt 820 vario)

Új nick :D Jéé de laza :D

6milan6
Az Axion és az Arion letölthetõ az STS contest módok közül. Az enyém annyiban különbözik, hogy levettem róla azokat a ritka ronda kerekeket és csináltam rá másikakat.

saslaca
Ezt a gépet nem osztja meg mert csak saját részre modol.

Hesston
Hát ugyanúgy a Q betüvel de szerintem nem mentél alá rendesen a potkocsinak és azért nem jó ! ugyhogy tolass alá jobban
villogó pedig attól függ hogy milyen traktorod van ! meg ugyis ki irja hogy Rundum Licht vagy mi...

Sikerült betennem a játékba egy 5tengelyes fiegl pótkocsit de nemtudom felcsatlakoztatni a hátsó felét!

Melyik gombokkal lehet összecsatolni az egészet?

Ja és még egy hülye kérdés... Ha belehet akkor melyik gombal lehet felkapcsolni a villogót?
Hesston
Ez magán gép vagy megosztható ??? mert látszik rajta hogy javitot mint az elözõ 2 elõdje 😄

6milan6
Kép lemaradt.😄

6milan6
Ez az IVT váltó igen jó lett.😊

jóltetted...bár erre csak annyitmondok..aki akarja átszinezi kékre..aki nem haggya pirosan...

jó lessz!
sztalin123
Ha minden jól megy akkor a skin az erõsebb lesz.😊 Bár én alapból ilyen "fos"kékre terveztem de a piros mellett maradtam.

hm..jólesz jólesz..beleszólhatok...használj léci erösebb pirost..

az amit te mondasz az addonsz..nem mód
szóval innen már teis kutodod következtetni hogy melyik az amiröl beszélek...

sztalin123
Helló Mindenki! Még próbálkozok skint ráhúzni beablakozni meg még pár dolgot megcsinálni rajta.

Miután egy kérdésemre sem válaszoltatok ezekután hagyom azt a szaros Giants-ot hagy sz'rakoggyon majd el leszek vele<#boxer>.Akkor csak annyiban segítsetek hogy Giants-al hogy lehet FÜVET KI TÖRÖLNI a map-ob???????????????????????????????????
ripso7
aha
de melyik grassz módot mer nekem ez van meg:FarmerSimulator2008v2AddonDE
ez egy 27.5MB-os exe fájl

figyu..gondolkozz 1 picit...tedd fell az alapjátékot..utána agrass módod..és utána azt a mapot amivel játszol...így bennelessz a sodró is....próbáld ki..én is így csinálom

ripso7
ezért kellene nekem így külön

ripso7
tudom de külön nem tudjátok belinkelni mert én beraktam egy mapot és hozzá trakikat meg mindent ezért kellene nekem ez külön mert amiket beraktam nem akarom elcseszni

ripso7
na jólett a:http://www.mitsu55.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=335931

0jah..tudjuk..hiába írod le még 2szer..ez 1 négy csillagkerekes rendsodró..amit a grass módba bennevan..szal mi a teendõd=felteszed a grass módod és máris bennelesz

ripso7
be tudtok linkelni egy ilyet: Pöttinger Schwader Top 1252

ez tudjátok ilyen rendsodró féle <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#szomoru1><#rinya><#schmoll2>

ripso7
http://www.ls2008-mods.de.tt/
http://ls2008portal.cjb.hu/

Gondoltam dobok Én is pár képett a gépekröl,de inkább linkelem:kép
kép1
kép2
kép3
kép4
Ezzek a gépeim és nincs is itt minden.

gyurka666
csátok tudnátok adni rgy pár oldal linket ahonnan gépeket lehet leszedni mert sajna véletlenûl kitöröltem az elõzményeimet és fejböl nem tudok linkeket !!!segitsetek kérlek titeket!lengyel oldalnak is kéne a linkje meg ha van valami külföldi is ahonan lehe tletölteni <#help><#nemtudom>

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Üdv újra!!!
Leszedtem a data fájlt amit fel töltöttetek de a homlokrakodós JD-al nem tudom a bálát felvenni , hogy kell? ha tudjátok segítsetek thx ( tudom hogy a köv 10 hsz az lesz hogy láma, meg segg stb vagyok de pls
claaslexion
Kössz Milán!

szerintem nem tulozom el k+vaa jó lesz a rába
taáln megprobálok vmit az ekével és olyan lesz mint bush-é

Mitsurob
Dolgozunk rajta , holnap elvileg vmikor kész lesz!

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

ripso7
be tudtok linkelni egy ilyet: Pöttinger Schwader Top 1252

ez tudjátok ilyen rendsodró féle

6milan6
Azt átírod az xml-ben (transmax) és csókolom.

6milan6
Amint látom érdemes volt végigszenvedni ezt a hétvégét a fórum olvasásával.😊 A hétvége legértelmesebb és legjelentõsebb hsz-e a tiéd.😄 Erre mást nem nagyon tudok mondani, minthogy kurva jó lesz!😛

ripso7
ja énis észrevettem de már reggel óta

szevasztok!!!mitsu55.lapunk.hu ra miert nem lehet fel lépni????
az expoler nem tudja meg nyitni vayg mi!!!
claaslexion
Szevasztok!
Fajin lessz!A nézõpontot is tedd egy kicsit távolabbra,hogy egy nagyob munkaeszközre is jól rá lehessen látni!

Hm...ütõs lessz..de látom a címét..rába245??..remélem a többi rábába is betod majd építeni...de grat..alapból jók a rábáid..ígymeg aztán vinnifogják a pálmát..

Elkezdtem az uj scriptet a Raba-hoz:
http://www.youtube.com/watch?v=dNXKnrm3vmE
nandorb
ottvan a browse

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tóthjózsef
Azt ide hogy töltsem fel nincsen ennke menüje semmije se.

NH G240
Nem kell aggódni azon, hogy milyen lesz az LS 2009. Szerintem amelyik gép jó a 2008-hoz, az jó lesz a 2009-hez is, mivel ugyan azok csinálják, ugyan az lesz az engine valószínûleg, így nem kell újracsinálni hozzá a gépeket.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

nandorb
IDe toltsd fel es a direct linket szurod be

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tóthjózsef
Ja adjon már valaki egy jó képfeltöltös oldalt ami nem PL:Fájl méret limit: 150KB ezért utálok felkrani egy képet a fórumra. MEG Nem jelent meg a landwirtschafts simulator 2009 szerintem fossab leszz mint volt haggyuk má én meg elégszék ls 08 ezerszer jobb láttam rolla pár képet de ami az ls 09 be lesz az itt is.

tóthjózsef