Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem az lenne, hogy mik a különbségek a módok között? Melyikkel miket lehet csinálni? Pl.:egy nagyobb munkagéphez, lemken permetezõ vagy talajkészítõhöz melyik szükséges???
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Leírod papírral hogy mik voltak benne és beteszed újre!!!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Még a villát se tudom felvenni a homlokrakodóra mit kell tennem hogy sikerüljön? Sanya azt a modpack et töltöttem le amit belinkeltél és így se megy ha tudsz segíts thx.
szkript 100% by ttlala
modell 70% by devid1414, ttlala
a játékban 0%
Körülbelül egy hónap és kész! De ha elõbb, akkor felrakom ne aggódjatok!
Megtekintheted:ScaniaCsor
<input name="ENTER" key="KEY_e" button="BUTTON_6" />
Azért nem tudod forgatni a kamerát.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Új nick :D Jéé de laza :D
villogó pedig attól függ hogy milyen traktorod van ! meg ugyis ki irja hogy Rundum Licht vagy mi...
Melyik gombokkal lehet összecsatolni az egészet?
Ja és még egy hülye kérdés... Ha belehet akkor melyik gombal lehet felkapcsolni a villogót?

szóval innen már teis kutodod következtetni hogy melyik az amiröl beszélek...
de melyik grassz módot mer nekem ez van meg:FarmerSimulator2008v2AddonDE
ez egy 27.5MB-os exe fájl
ez tudjátok ilyen rendsodró féle <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#schmoll2>#schmoll2>
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Leszedtem a data fájlt amit fel töltöttetek de a homlokrakodós JD-al nem tudom a bálát felvenni , hogy kell? ha tudjátok segítsetek thx ( tudom hogy a köv 10 hsz az lesz hogy láma, meg segg stb vagyok de pls
taáln megprobálok vmit az ekével és olyan lesz mint bush-é
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
az expoler nem tudja meg nyitni vayg mi!!!
Fajin lessz!A nézõpontot is tedd egy kicsit távolabbra,hogy egy nagyob munkaeszközre is jól rá lehessen látni!
http://www.youtube.com/watch?v=dNXKnrm3vmE
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life