Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sanya595 nemrakod fel valahová a mappodat ???
Figyi ez még nincs kész.
Amúgy ez az Én sajáttom,de gondolkoztam rajt,hogy megosztom.
Amúgy ez az Én sajáttom,de gondolkoztam rajt,hogy megosztom.
A fejlécen van a JD 4650 utána meik potkocsi van??egyik forumon se találom??Vagy valaki csinálta és nem osztotta meg??Választ köszi
Kössz szépen!!Am szerintetek az IFA-hoz meik pot illik a legjobban??😄
Hy skacok!! Honnan tudok letölteni HW pótókat az LS portálon kivül?? Választ elöre is köszi
ember ehhez már pofa kell de elég erõsen. tanuljál megbeszélni
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\FarmingSimulator2008
az application data az egy rejtett mappa ha nem találod akkor a mappa beállításoknál állítsd be hogy mutassa a rejtett fájlokatXD
az application data az egy rejtett mappa ha nem találod akkor a mappa beállításoknál állítsd be hogy mutassa a rejtett fájlokatXD
© Willymi
Te meg tudod csinálni hogy bármillyan kombi haggyon szalmát????<#wow2>#wow2>
Lécci segítenél nekem is?Vagy naggyából el tudnád mindani hogy mit hogy kell?????????????????????
Te meg tudod csinálni hogy bármillyan kombi haggyon szalmát????<#wow2>#wow2>
Lécci segítenél nekem is?Vagy naggyából el tudnád mindani hogy mit hogy kell?????????????????????
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
ok
köszi
köszi
Azt mondja meg valaki hogy a farmingsimulator2008 mappa hol van amelyben a mentések vannak??
oksa nem baj de te legaláb válaszoltál nem ugy mint a töbi paraszt de vannak kivételek is!!!!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
A Giants Editor próbáld ki, itt a linkje a topik tetején.
figyelj
énis beraktam és elsõre sikerült csak énsem tudtam vele menni devégignyomkodtam az öszgombot és ment
DE BOCS ÉNSEM TUDOM MI A PROBLEM
nem rég keztem vele foglalkozni
énis beraktam és elsõre sikerült csak énsem tudtam vele menni devégignyomkodtam az öszgombot és ment
DE BOCS ÉNSEM TUDOM MI A PROBLEM
nem rég keztem vele foglalkozni
Bocsi nem jott be a kep 😄 XD
A CLAAS-t(fûkasza)
A CLAAS-t(fûkasza)
oké
és te tudsz olyan progit amin lehet gépeket csinálni tspatai
és te tudsz olyan progit amin lehet gépeket csinálni tspatai
Na most te segits idézem magam
Valaki nem tudja hogy mi lehet a baj mert amikor berakom a két ujj claas-okat akkor game.exe hibát ir ki pedig a scripte bi is beraktam mindent meg jolraktam be még a kordináták is jok??!Valaki segitsen pls
HASSAN B LÉCCI NE TÖRÖLD KÖSZi
Valaki nem tudja hogy mi lehet a baj mert amikor berakom a két ujj claas-okat akkor game.exe hibát ir ki pedig a scripte bi is beraktam mindent meg jolraktam be még a kordináták is jok??!Valaki segitsen pls
satu..odavan fölülre írva hogy MG gépszimulátor..teeeee...
Vki belinkelné nekem eszt:
Én csak azokat ismerem akik itt a fórumon vannak.
hogy lehet elindulni a két új claas-al met se elõre se hátra
hogy kell a FRAPS-al fényképezni????????????????
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Ez amúgy Traktor szimulátor vagy Startégia játék?😄
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Nem a játékban, hanem a számítógép START menüjében nekem van egy olyan, hogy "Keresés", oda kell beírni, hogy "Application" és a talált mappák eggyikében van a jéték neve. Na û az, amit törõni kõ!
haho
tspatai
te ismersz pár embert aki szokot gépeket csinálni??
te ismersz pár embert aki szokot gépeket csinálni??
tóthjózsef
Psycho ilyenek miatt mint te nem osztja meg a többiekkel a módjait és a többi modellezõ is elgondolkozik hogy megossza vagy sem úgyhogy állítsd le magad vagy nyiss magasnak egy káromkodós topikot és ott kedved szerint káromkodhatsz
Psycho ilyenek miatt mint te nem osztja meg a többiekkel a módjait és a többi modellezõ is elgondolkozik hogy megossza vagy sem úgyhogy állítsd le magad vagy nyiss magasnak egy káromkodós topikot és ott kedved szerint káromkodhatsz
Én is irtam valászt idézem
Hát errek könyü a válasz VIKING93
Anyi hogy ahol fü van aszt a részt bebaronálod vagy felszántod és asztán buzával beveted enyi!!!!!!
xD
Hát errek könyü a válasz VIKING93
Anyi hogy ahol fü van aszt a részt bebaronálod vagy felszántod és asztán buzával beveted enyi!!!!!!
xD
Mostmár azért le lehetne nyugodni. Én úgy láttam az adatlapodon hogy már régen elmúltál 18 és lehetne annyi eszed hogy nem beszélsz így egy normális fórumon. Vagy nyiss te egy topikot "Hogyan tanuljunk káromkodni Tóth Józseftõl" címmel és add elõ ott ezt a produkciót,DE NE ITT!!
szívesen
TOMSILENT adott egy ésszerûbb választ.És mivel nem voltam gép közelébe ezért csak most tudtam meg köszönni TOMSILENT-nek.....("Megkösszöni nem szégyen!
<#papakacsint>#papakacsint>") ....<#vigyor3>#vigyor3>
<#papakacsint>#papakacsint>") ....<#vigyor3>#vigyor3>
CLAAS lEXION 550..amit átkéne alakítani hogy szalmázzon..és ha lehet még azt hogy necsak fönn a fölkénél világítson..hanem lennis..de ez nemfontos,csak tudjon szalmáthagyni..
és itt a John Deere pótkocsi
amit csak érdekességnek mutatok meg
óké....de megpróbálom máshova felltölteni a képeket rendes oldalra....hátha megjeleníti..és köszönöm elõre is
Még 1 szer köszi az mtz vel fel tudom venni a cuccot. nem tudom mi lehet a JD al elviszem szervizbe 😊
Valaki nem tudja hogy mi lehet a baj mert amikor berakom a két ujj claas-okat akkor game.exe hibát ir ki pedig a scripte bi is beraktam mindent meg jolraktam be még a kordináták is jok.Valaki segitsen pls
HASSAN B LÉCCI NE TÖRÖLD KÖSZ
HASSAN B LÉCCI NE TÖRÖLD KÖSZ
Nagyon kössz aki válaszolt és nem volt ilyen "tahó" hogy le sz'rjon.<#worship>#worship><#nyes>#nyes>
Köszi meg próbálom ezt az mtz-t hátha feltudom venni vele a cuccot.
Igen tudom mozgatni de bárhogy állok oda nem veszi fel. lehet hogy le töltöm még egyszer.
http://uploaded.to/?id=8dy902
itt az mtz akinek kell :
-villogós
-indexes
-váltós
-homlok rakós
itt az mtz akinek kell :
-villogós
-indexes
-váltós
-homlok rakós
ha látnám hogy meliyk gép akkor igen keress meg msn-en lehetõleg amint lesz idõm emgnézem mit tehetek érted
haho
sanyika01 azt a képet honnan szerezted mert apám ott dolgozodt?????????????????????
Minden mozog azon a gépen és tökéletesen felveszi num 0-val.
Normálisan kell oda állni.Amúgy a váltos jonnyi-ról van szó.
Normálisan kell oda állni.Amúgy a váltos jonnyi-ról van szó.