Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt keresd meg az xml-ben és a 75-öt kell átírni nagyobbra.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA
Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA
Segitek ha tudok.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Vannak rendes emberek akik az ötleteiket megosztják, vannak akik csak civakodnak. Egy biztos, semmi értelmeset nem tudtam meg a játékkal kapcs, pedig pár kérdést már föltettem mint kezdõ játékos.
Egy fórum azért van szerintem, hogy azok akik fölregeltek meg tudják egymással osztani a gondolataikat, újdonságokat és szerintem, hogy valamelyest segítsék azokat akik gondban vannak.(pl.:kezdõk)
Röviden ennyit akartam mondani errõl az egészrõl. Egy biztos nem fogok sokáig ezzel a játékkal játszani mert elõbb utóbb megunom hogy már tizenakárhanyadjára rakom ujra a gépre mert valamit mindíg elbak...!
Pedig ha segítenénk egymást minden jobb lenne szerintem.
Hát ennyi.
Azt meg fel sem tudom fogni, honnét szedték itt egyesek, hogyha valaki készít egy módot, azt köteles megosztani mindenkivel. Azért el kellene gondolkodni alapvetõ dolgokon, nem egymást ba..ogatni.
Ezt mondja meg nekem valaki hogy ez mitõl van??? nem azért mert rossz a tucano ez tuti nem azért fekte a búza is meg akad mint atom valaki segítsen legyen olyan redes és dobjon emg vlamai megoldással hogy mitõl vna ez köszönöm
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
na zárunk, aztán miután pucoltam nyitunk..
szerk:
hát itt aztán semmi különösebb izgalmat nem láttam, éppen, hogy semmi sem ütközött a moderálási elvekkel, illetve ennyit még bõven kibír a fórum
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Idioták kiméljenek!!! :)
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
De most én kezdtem mond meg öszintén????
Meg te csak ne szolj bele
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
fõleg az ilyen írások miat