Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztianp16
ja bocsi...Nem is néztem:S

Idioták kiméljenek!!! :)

robi11
ki szavaz 6milan6-ra hogy õ legyen a házigazda szentem õ jó lenne!én rá szavaznék!

Segítséget szeretnék kérni hogy a bálázót hogy kell bele rakni ,mert ha be teszem a játékba eltûnik egy csomó bent lévõ gép és a bálázót se adja be.? vagy irjátok meg!!!meg fel telpitem a széna modod és elinditom a játéko csak feketeség jön bemi a hibája??cimem [email protected] !! vagy irjátok meg!
Köszönöm a segicséget!
üdv valaki segitsen nem jo a bálázose meg a széna modse!cimem [email protected]
6milan6
<grainTankUnloadingCapacity>75</grainTankUnloadingCapacity>

Ezt keresd meg az xml-ben és a 75-öt kell átírni nagyobbra.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nandorb
Ez 1hsz.be bele fert volna meg szerintem nem kezdo Wilymi hogy alap dolgokat ne tudjon😞

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ja volna egy kérdésem a tucanoval kapcsolatban az ürítési sebességet hol lehet beállítani mert igy kicsit sokáig tart az ürítés megköszönném ha valaki segítene.
csak a grassmod van fent neked?
a vágosztal kapcsolotásával nem voltam megelégedve most megcsináltam és az jó lett

willymi a tucanot mennyire van késszen? másnak probáltad elkülédeni? ha nem probáld meg hogy másnál is ezt csinálja-e énnekem is bent van azelözõ de áttalakítottam eggy kicsit
Tudom én is csináltam már oda pár dolgot de köszi ez sokat nem segített rajtam de kösz😊

köszi szépen

Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA

nandorb
Januar 30. esik a datum

Hy! Nem igazán ide tartozik de nem tudjátok hogy ez:landmaschinen simulator mikor jelenik meg?

Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA

pisti2216
Hello, nekem sincs nagy tapasztalatoma játékkal kapcsolatosan, de ha kell valamiben segitek.Irj egy üzenetet és ha tudok segitek.

Segitek ha tudok.

krisztianp16
Zoliék oldalán is nagyon jó cucok vannak...

nem azzal szórakoztam vlaamiért amint grass mód belekerül iylen lesz és nem tudom miért vagy mitõl már párszor kérdeztem de sosem kaptam választ vagy épp eltünt a kérdésem leeht tényelg nem is ide illõp ne mtudom de örülnék ha vlakainek lenne tipje a sok gép tipp nem jön be össezsen amikor a tucano-s kép készólt volt bent azon kívül még egy mega asztal egy jelenleg még készítés alatt áló amúgy kegyelne jó pótból ketõ meg aegy 936-os vario szal midnne ötletle kiváncsi vagyok köszönöm

6milan6
Sajnos mindig az értelmes ember jár rosszabbul, mert neki van vesztenivalója.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Na szóval véleményem errõl a fórumról!!!!!!
Vannak rendes emberek akik az ötleteiket megosztják, vannak akik csak civakodnak. Egy biztos, semmi értelmeset nem tudtam meg a játékkal kapcs, pedig pár kérdést már föltettem mint kezdõ játékos.
Egy fórum azért van szerintem, hogy azok akik fölregeltek meg tudják egymással osztani a gondolataikat, újdonságokat és szerintem, hogy valamelyest segítsék azokat akik gondban vannak.(pl.:kezdõk)
Röviden ennyit akartam mondani errõl az egészrõl. Egy biztos nem fogok sokáig ezzel a játékkal játszani mert elõbb utóbb megunom hogy már tizenakárhanyadjára rakom ujra a gépre mert valamit mindíg elbak...!
Pedig ha segítenénk egymást minden jobb lenne szerintem.
Hát ennyi.
6milan6
Nekem ez egyszer fordult elõ, mikor a map01.i3d-ben variáltam a skinekkel. (nem GE-ral, hanem szövegszerkesztõvel). Visszamásoltam az eredetit utána jó lett.

6milan6
Tudnám értékelni, ha elárulnád mi alapján alkotsz véleményt rólam. Olvastál tõlem két hsz-t, ami pont arról szól, hogy "bunkó" vagyok, mert nem osztok meg dolgokat. Azt legalább tudod miért nem? Többek közt azért, mert mikor folyamatosan készültek a módjaink, naponta kaptam a pm-eket, hogy milyen köcsög vagyok, mert még nem osztottam meg ezt meg azt a módod. Az nem zavart senkit, hogy nincs kész, nem mûködik minden funkciója, amit többször megemlítettem. A másik része a dolognak pedig nem más, mint az, hogy egy elkészült módot jobb esetben 100-ból 5 ember köszönt meg. Ilyen embereknek valahogy nincs kedvem sem segíteni, sem adni semmit. Természetesen tisztelet a kivételnek.

Azt meg fel sem tudom fogni, honnét szedték itt egyesek, hogyha valaki készít egy módot, azt köteles megosztani mindenkivel. Azért el kellene gondolkodni alapvetõ dolgokon, nem egymást ba..ogatni.

Ezt mondja meg nekem valaki hogy ez mitõl van??? nem azért mert rossz a tucano ez tuti nem azért fekte a búza is meg akad mint atom valaki segítsen legyen olyan redes és dobjon emg vlamai megoldással hogy mitõl vna ez köszönöm

Kandurex
öhh...nem mondod, hogy ezért kell összehívni az ítélõtáblát...egy bekapcsolt capslock miatt ne gyertek már a moderátor topikba, ha a HassanB meg nem tudja ellátni a feladatát válasszatok másik gazdát!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nandorb
a sertegetest meg nemtom flemeleseket offolasokat azokat kene nezned gesz nap hulyesegek mennek nemtom erdemes-e beneznem

sztalin123
#26456-os hozzászólás és társai például

Kandurex
egyáltalán mit kell néznem? (visszaolvastam 2 oldalt) valaki írjon már hozzászólást ami miatt be kell indítani a kaszát?

sztalin123
<#wow1><#szomoru1> Hát azért ment itt rendesen a veszekedés meg az oltogatás ami nem szép dolog. De végül is Ti tudjátok.

Kandurex
óóóó, hogy mennyire nincsen türelmem itt törölgetni..:/

na zárunk, aztán miután pucoltam nyitunk..

szerk:

hát itt aztán semmi különösebb izgalmat nem láttam, éppen, hogy semmi sem ütközött a moderálási elvekkel, illetve ennyit még bõven kibír a fórum

gyurka666
igazad van pedig csak a modellezõk csak azt szeretnék hogy nektek is jó legyen a játék élmény de vanank egyesek akinek nem segitenek mindjárt elkezd bunkozni . mert tényleg valamikor olyanokat kérdeztek amit ti is kitalálhatnátok józan paraszt ésszel de ezzel a véleményel senkit se szeretnék megbántani! akinek nem inge ne vegye magára ennyi

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Zoli108
Fejezzétek már be ezt az óvodás viselkedést!

http://germantrucksimulator.hu

krisztianp16
Mindig egymást szidjátok.Utána meg csodálkoztok hogy a modelezök nem osztják meg.És még követelöztök is...(Tisztelet a kivételnek)

Kovács Erix
Hát hülye szegény nem tutad??!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

gyurka666
csátok mi a progi neve amivel átlehet konvertálni i3d be?kérem aki tud segitsen

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

new forummap from modforum2008plus.de

now with the strawmod included

map with strawmod
TOMSILENT
robi 11 te nagyon sík vagy!Én nem Hassan B-rõl beszélek hanem PSYCHO-ról!

<#falbav><#falbav>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

HI Grasland mod-ba füvet melyik gépel lehet vetni?Mert amivel probáltam azokal nem nött ki a fü ,(Lemken Solitair,Amazone Sähmaschine)vagy akkor nem is lehet vetni ebben a modban csak levágni?
A fulkébe a kamera állást h tom váltosztatni mert ellen tétesen mozog!!!az egérel!!!!és a gépek erejét hol lehet állitani???elore is kossz!!!GIANTS EDITOROR 3.1 em van
akkor ez nem jó
Kovács Erix
Nem

és azt nem tom vele megcsinálni hogyha aratok a kombájn mellé áljon ha megtelt???
Kovács Erix
Gondoltam hogy valamék ti......k megszolal
De most én kezdtem mond meg öszintén????
Meg te csak ne szolj bele

ha Hassan B adná a kitíltásokat akkor te már 1 évre kilennél tíltva.
fõleg az ilyen írások miat

sziasztok!!!milyen progival tom kicsomagolni a 936 fendet!!!ISMI be van!!elore is kossz
Odamész a tarlo szélére 1-esben elinditod a trakit és addig nyomogatod a p-t amig be nem kapcsol.Következö fogásnál,mellé állsz úgy,hogy az elsö kerék ott legyen a barázdánál és ua,mint az elöbb.

Kovács Erix
Nincsen

tomi9000
Nincs raros változat a ap-s trakibol???

hogy müködik az autopilotos traki????????????????
krisztianp16
Jó,nyugi.Nem kell idegeskedni...És a nagybetü kijabálást jelent...