Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
te se vagy más, csak pont az mint én
Egy kis aratás😊
][ ВАЗ ][
a játékban bent volt de mindig ment ki balra + nem voltak ablakjai
mig fejér volt a hátsókerék úgy hogy van vele probléma
de mindegy azért kössz a segítséget
Ha beteszem a Storh mod-ot és mellé még két kombájnt (nem claas lexion 460)akkor azok is szalmázni fognak ???
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
für das Schneidwerk :
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050" xPosition="292" yOffset="2.5" zPosition="118" yRotation="270" />
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
a claas 600 terrára tudtok írni egy careerVehiclest
énis próbáltam mér 3x de nem sikerült
egyépként a mitsum55-rõl szettem
de azt amelyik nem koszos és egymás után van 1lánctalpas + 1kerkes
kérlek segítsetek
KÖSZI
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Még csak Beta6 van bazzzzzzzzzzzz
(tudomásom szerint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Héccent<#idiota>#idiota>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
a mondat második felébenn már van valami igazság, de az ilyet lehet mondani úgyse nézik meg elõtte(se uttána)
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Kovács Tamás
Pixel Shader 2.0-át kell hogy támogasson de ha integrált akkor nincs szal kell venni.Manapság a GeForce 6200-tõl fölfelé mind támogatja.Az ATI RADEON-t nemtudom.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
a claas 600 terrára tudtok írni egy careerVehiclest
énis próbáltam mér 3x de nem sikerült
egyépként a mitsum55-rõl szettem
de azt amelyik nem koszos és egymás után van 1lánctalpas + 1kerkes
kérlek segítsetek
KÖSZI<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>