Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibicsoki4
Fasza csak picit a dolgok felcserélõdtek a 600 asra kellet volna a Claas kukorica asztal a 460 ra meg a Geinghoff

Tucsok94

BOCSI A SOK KÉPÉRT JAGUAR 60 SF MÁR CSAK KONVERTÁLÁSRA VÁR.

Kenny85
akkor végig kell próbálgatni, hogy mods mappa áthelyezve máshova uninstall egész ls, meg megnézed nem-e hagyott valami szemetet (ahova telepítetted meg documents and settingsbe), ha maradt akkor törlés. Aztán újrarakod rá a patch és alapmappal meg alapgépekkel nyomsz egy játékot ha ott rendesen müködik akkor pl hungarian mapot berakod, vagy amivel játszottál. Ha azzal is tudsz normálisan menteni, akkor lehet gyanakodni valami modra. Berakod õket, és ha már nemsikerül a mentés, akkor ottvan a hiba. Sajna marad az egyenként szelektálás, hogy melyik lesz a piszok.

thomme
jajj ez az akkor bocs Freddy Kennyét néztem a múltkor ! De jó kis vidi !

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Palotai Betyár
Hello

Szintetizátorom Yamaha 3000

Elölrõl:

Hátulról:

MUERTE vs MERTE
Akkor töröljek le mindent utánna tegyem be a gépeket a mods-ba meg a mapsotis mert ha igy gondolod akkor ezt is már végig csináltam. Virus ilyesmi nem befolyásolja?

Kenny85
tessék itt az enyém eztis lehet nézni 😄
kicsit jobb minõségben, felraktam csak a képméret lett elszurcsizva konvertálásnál 😄

Kovács Erix
Mien videó LS-es vagy élõbe?

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

MUERTE vs MERTE
Már minden maps-ot kiprobáltam, és mindegyiknél ez a baj.

Freddycom
Nem, nem töltöttem még fel jútyúbra videót.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

thomme
Hy Freddy !
Neked van a youtube-n videód?
Mert a múltkor mintha azt néztem volna csak most nem találom !

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Kovács Erix
Tudom látam hogy valaki belinkelte de haverom táküldte😊Azéert köszi😊

zsoltee8
Erre csak annyit tudok mondani,hogy mindegyik mondja ennek így meg ennek úgy kell kinéznie.De honnan tudja,mikor 12 évesen traktort se látott élõben csak képen?

Kenny85
lásd úgye Nickel JD-jén a "nem úgy kell állni a lépcsõnek" vita. Én 1 ilyen után aztmondtam volna a helyében, hogy lóf*sz a seggetekbe.
Ahogy észreveszem a 10-15 éves korosztály nemtud normálisan viselkedni (bár ez társadalmi probléma nem a játék vonzza õket 😄).
Másik meg, hogy 08al még nemigazán foglalkoztam meg játszottam, de portálon lévõ modokat elnézve remélem jól látom, hogy 09hez fele annyi mod sem készül és nem olyan agyonscriptelt. Ha jól sejtem visszavezethetõ a mindent jobban tudó vérpistikre, akiknek a köszönöm meg grat hiányzik a szótárukból, és csak a hibákat látják

zsoltee8
Ebben teljesen igazad van.Egyet értek.És segíteni szeretnék annek a bajnak a kiküszöbölésében ami a módok sorsát döntik el.De azt mondjátok meg hogy hogyan.
De nem azt akarom majd olvasni hogy ne kunyizz meg kérdezz értelmetlen dolgokat mert én mióta fórumozó vagyok ilyesfajta hozzászólást nem írtam.

Freddycom
Írd felül a régi storeitem.xml-t egy eredetivel, és akkor jó lesz.
Nemrég feltett vki egyet ide. Keress vissza!

Kovács Erix
Van 1 kis gondom beraktam Zoli mapját és nem lehet megvenni az alap traktorokat csak azokat amik benne vannak a mods mappába mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm a válaszokat.

Freddycom
Egyetérteni a legkevesebb, de tenni vmit az ügy érdekében annál nehezebb.
Ezzel nem a magyar modderekre gondolok, mert õk, h úgy mondjam, tettek már le vmit az aztalra, hanem a lámákra, akik feszt kérdezgetik, h "Ez mikor lesz megosztva", "Azon miért van lapát?", etc. Na nekik kéne sürgõsen leállniuk.

Tehát még egyszer mondom, nem az egyetértéssel van a baj, azt mindenki tud (ld.: NH összefoglalóit, ott is mindig mindeki akceptál). De a te felvetéseddel már az elején ott a buktató, mivel nem fogják csak úgy kiadni a legjobb modokat (nemhiába privát), hogy aztán némely emberpalánta meg se köszönje, kritizálja, neadjisten "átalakítsa" vmi borzadállyá.

thomme
ja megfelel a követelményeknek !
Köszi a választ 😄

6milan6
Az lenne a jó persze, de azok ellen, akik miatt a v.i.p. modok vannak, ez a legkézenfekvõbb megoldás, hogy nincs velük megosztva. Mert ha ki lenne adva minden, azt hinnék nekik minden szabad (nem mintha így nem az lenne, bár ki tudja mi lenne), és annak ellenére is menne a gyökér stílus, hogy megkapják a dolgokat. Ez ilyen patt helyzet, egyik megoldás sem fog jóra vezetni, de ez a v.i.p.-es fõleg nem.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Brain00
Valaki a patch-ez adna egy kódot??

zsoltee8
És most ezzel azt akarod kifejezni hogy nem kell v.i.p mod ?
Én laikus szemmel ezt úgy oldanám meg hogy a modokat publikussá tenném és így a németek is kiadnák a legjobb módjaikat,és még õk is jól járnának mert kapnának olyan módokat tõlünk amiket õk még nem készítettek el.Így kiegészítenék egymást az országok modderei.
De ez csak az én véleményem nem muszáj egyet érteni.

PaIdoo
Glenvár modos cat kombájn
Grat Jó lett

John Deere 8530

szuper lesz de az orra rövid sztem

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

Rába 250 (remélem hasonlít rá):$

Jól néz ki!<#vigyor4>

Ez a kép lemaradt. bocsi

Egyéként tartozik hozzá egy adapter is. ami szintén egyedi fejlesztésû.
mind 1 milyen csak megfeleljen az alap követelménynek, de ha nem felel meg akkor is megy csak szaggatni fog mint állat

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

6milan6
Eddig azt hittem, ezt csak én látom így. Még folytatni kell ezt a v.i.p.-es õrületet és eljutunk oda, hogy a németek sem osztanak meg semmit, pedig a legkifinomultabb módok nagy része tõlük jön. (persze mi magyarok is tudjuk hozni azt a szintet, de mivel ezek általában v.i.p. dolgok, akkora értéket nem képviselnek)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Õ lesz majd az én kis JD2056-osom:$

thomme
Hy
Szerintetek ASUS videókártyán is jó lesz a game?

Kenny85
meg sztem frissen telepített szûz LS-re rakd fel a patch-et

Norbi987
<#eljen><#hehe> GREAT!

tibicsoki4
NO COMENT

<#hehe><#hehe>

mentem silózni
<#vigyor>
belapeter
Akkor töröjj ki MINDENT és szépen rakosgass vissza mindent,és amikor ne fog menni akkor tudod mi lesz a hibás.
(De szerintem a map)

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Hellotok....Van itt olyan modelezó aki segétene????csak 1 perces munkáról volna szó...koszi szépen elóre is...pls Privát
marko37
legalább te ne tegyél idegbe hogy néz ki az az izé megfújja a szél a határba és oldalra dõl akkora hatalmas a tengelytáv

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

MUERTE vs MERTE
Kössz a patch már rég fent van de akkor is ezt csinálja akkor miért?

Hellosztok!
Lenne gy kérdésem.Letöltöttem az LS 08-hoz a FlatlandsII-t.Megpróbáltam berakni de kétszer game.exe hibát írt ki harmadszorra meg hosszan tölt perceken kersztöl többmint 10 percen át.Úgy csináltam mindent ahogy le van írva.Mi lehet a gond?

belapeter
Tedd már fel a patch-t !!
Ennyit nemtucc?
Ez KÖTELEZÕ!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

MUERTE vs MERTE
Jó napot mindenkinek. Valaki válaszolna a #53171 kérdésemre? Köszönöm.

Én tudom hogy kell mozgatni a motollát!
pl.: nyomod a Num1-et hogy emelje fel de nem megy..akkor nyomd a Num1-et + Num3
Nagyából ennyi!
HA nem jó írj pm-et nekem!

tomi9000
Mi így készülünk az aratásra..

Freddycom
Textúra az egész.

Más: A ponyvázható Fliegl pót nem csoda, h kijött béta állapotban, hiszen egy bizonyos embergyerek felvette tagnak a készítõt, vhogyan megszerezte (kikunyizta), és azután boldog boldog-boldogtalannak osztogatta.Mondhatom szép dolog... Magyarok felé még kevesebb a bizalom.

<#wow3>

valaki elküldené nekem a város térképét
azt szeretném megkérdezni sarat hogy lehet csinálni a játékba?
Tucsok94
Az hogy szerezz pénzt😄