Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Hátulról:

kicsit jobb minõségben, felraktam csak a képméret lett elszurcsizva konvertálásnál 😄
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Neked van a youtube-n videód?
Mert a múltkor mintha azt néztem volna csak most nem találom !
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Ahogy észreveszem a 10-15 éves korosztály nemtud normálisan viselkedni (bár ez társadalmi probléma nem a játék vonzza õket 😄).
Másik meg, hogy 08al még nemigazán foglalkoztam meg játszottam, de portálon lévõ modokat elnézve remélem jól látom, hogy 09hez fele annyi mod sem készül és nem olyan agyonscriptelt. Ha jól sejtem visszavezethetõ a mindent jobban tudó vérpistikre, akiknek a köszönöm meg grat hiányzik a szótárukból, és csak a hibákat látják
De nem azt akarom majd olvasni hogy ne kunyizz meg kérdezz értelmetlen dolgokat mert én mióta fórumozó vagyok ilyesfajta hozzászólást nem írtam.
Nemrég feltett vki egyet ide. Keress vissza!
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Ezzel nem a magyar modderekre gondolok, mert õk, h úgy mondjam, tettek már le vmit az aztalra, hanem a lámákra, akik feszt kérdezgetik, h "Ez mikor lesz megosztva", "Azon miért van lapát?", etc. Na nekik kéne sürgõsen leállniuk.
Tehát még egyszer mondom, nem az egyetértéssel van a baj, azt mindenki tud (ld.: NH összefoglalóit, ott is mindig mindeki akceptál). De a te felvetéseddel már az elején ott a buktató, mivel nem fogják csak úgy kiadni a legjobb modokat (nemhiába privát), hogy aztán némely emberpalánta meg se köszönje, kritizálja, neadjisten "átalakítsa" vmi borzadállyá.
Köszi a választ 😄
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Én laikus szemmel ezt úgy oldanám meg hogy a modokat publikussá tenném és így a németek is kiadnák a legjobb módjaikat,és még õk is jól járnának mert kapnának olyan módokat tõlünk amiket õk még nem készítettek el.Így kiegészítenék egymást az országok modderei.
De ez csak az én véleményem nem muszáj egyet érteni.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

Egyéként tartozik hozzá egy adapter is. ami szintén egyedi fejlesztésû.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Szerintetek ASUS videókártyán is jó lesz a game?
<#vigyor>#vigyor>(De szerintem a map)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Lenne gy kérdésem.Letöltöttem az LS 08-hoz a FlatlandsII-t.Megpróbáltam berakni de kétszer game.exe hibát írt ki harmadszorra meg hosszan tölt perceken kersztöl többmint 10 percen át.Úgy csináltam mindent ahogy le van írva.Mi lehet a gond?

Ennyit nemtucc?
Ez KÖTELEZÕ!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
pl.: nyomod a Num1-et hogy emelje fel de nem megy..akkor nyomd a Num1-et + Num3
Nagyából ennyi!
HA nem jó írj pm-et nekem!
Más: A ponyvázható Fliegl pót nem csoda, h kijött béta állapotban, hiszen egy bizonyos embergyerek felvette tagnak a készítõt, vhogyan megszerezte (kikunyizta), és azután boldog boldog-boldogtalannak osztogatta.Mondhatom szép dolog... Magyarok felé még kevesebb a bizalom.
<#wow3>#wow3>