Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te se vagy más, csak pont az mint én
Új videó!!<#integet2>#integet2> :
Új videó!!
(A baloldali kis rába képre kattintva)
Mostmár csak az a bajom, hogy ha az épületek felé fordulok úgy szaggat mint állat.
FarmerSimulator2008v2AddonDE.exe
Grasmod_v1_de_patched.exe
Mert sokaknál az a baj, hogy az alapjátékra rakják be az új gépeket, de hiába csinálsz mindent jól a két kiegészítõ nélkül nem fognak mûködni.
Mert azt is be kell,a scriptel ne foglakoz mert annak ott az elérési útja a toolsba.
Ez a sor kell a vehice typesbe:
<type name="LemkenGigant1400" className="LemkenGigant1400" filename="data/vehicles/tools/Lemken Gigant 1400/LemkenGigant1400.lua"/>
VALAKI MONDJA MÁR MEG HOGY NEKEM MIÉRT NEM JÓ A RAZIELS HOF V2-Õ.LETÖLTÖM ÉS MEGNYITOM A MAP01-JÉT ÉS HIBÁT ÍR KI ÉS AZ EDITIOR LEÁLL.UGYAN EZ VAN A FLATLANDS V2-NÉL (A STROH MODOSNÁL)!!!
SEGÍTSEN VALAKI !
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Itt látok kukoricát és gabonát. A kérdés hogy van e fû is rajta.Kipróbálni még sajna nem tudtam azért fordultam hozzátok.
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Segitek ha tudok.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A Claas c750-es adapternél (ami a Lexion 460-as hoz van) a motolla forgási sebességét lehet valahogy növelni? Szerintem nagyon lassan forog és engem egy kicsit zavar.
Elõre is köszi.
John Deere 8030T-szériájú traktor...pontosabban 8530T lessz..
Újjab FAVORITE géppel fog bõvülni a gépparkom..
Maga a traktor váza készenvan, hisz a JD8530-ast kapja majd meg...a heveder meg a Claas-é lesz..ha tévedek NICKEL77...kérlek javíts ki
Csaby