Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Javaslom mindenkinek, hogyha nem mûködik valami akkor gyözödjön meg róla hogy mindent telepített e amit a #27423 hsz-emben írtam és a megfelelõ sorrendben telepítette-e mert akkor sokkal könnyebb segíséget nyújtani ha valami nem jó, ellenkezõ esetben hiába is próbál valaki segíteni sosem lesznek jók a berakott új modellek.

te se vagy más, csak pont az mint én

saslaca
De én tudom! Megnyitod a bála i3d fájl-ját Giants editorral és a density részt módosítod! (Az a súly.)

sziasztok. szt szeretném megkérdezni, hogy valaki nem tudja hogy nem lehet megváltoztatni valahogy a szalma körbálák súlyát. mert a manitou nagyon billeg és nehéz vele így potkocsira pakolni. segítségért elõre is köszi!!

AP2 beta 9 fogyaszátok egéségel!
Dávid 12
Heló!Nekem is az a baj,hogy azt csinálom ami benne van az olvass el be vagy readmebe!Letöltöttem vmi Addont és belerakott egy fûkaszát,nagy piros pótot rendfelszedõt.Akkor nekem is ez a baj?Szerinted?

Ha ATI-s videókarid van akkór nézd meg az outpot.log-ban hogy mely fájlokra ír errort és a hibásokat valamilyan képszerkesztõvel méretezd át 1024x1024-re, én Photoshop-ot használok rá.

jó ledt a rába
Segítsetek legyetek szívesek,miért fehér a Claas challengerem?a .png fájlokat nem használja,de miért?
ezeket nem is tudtam hogy kelenek bele akor lehet hogy ez dolog nyitja most elkeztem ezeket leölteni amiket feriltál mert edig ezek nekem nem voltak fen a gépen nagyon köszi ha van valami majd szolok köszi mégegyszer mindekinek
Skacok megvettem a mayát jó árat kérnek érte, valaki segítene hogy hova kell rakni az i3d exporter fájlokat?

Szép munka. Gratula!

Hali! Alakul a Rába 245!😊
Új videó!!<#integet2> :

Új videó!!
(A baloldali kis rába képre kattintva)
A sok nagyméretû modell az oka nállam is olyan ha benne van minden. Én úgy csinálltam, hogy szétvettem a careervehyclest külön aratásra bálázásra stb... és igy nincs benne egyszerre az a sok gép amit éppen nem is haszálnék.

Szia doxerv sikerült a te mappodat összehoznom most elég jó és mûködik minden köszönöm szépen a segítségedet!!!
Mostmár csak az a bajom, hogy ha az épületek felé fordulok úgy szaggat mint állat.
Szerintem elõszõr nézd meg,hogy telepítetted-e ezeket is=
FarmerSimulator2008v2AddonDE.exe
Grasmod_v1_de_patched.exe
Mert sokaknál az a baj, hogy az alapjátékra rakják be az új gépeket, de hiába csinálsz mindent jól a két kiegészítõ nélkül nem fognak mûködni.

A vehice types-be is be tetted a sort?
Mert azt is be kell,a scriptel ne foglakoz mert annak ott az elérési útja a toolsba.
Ez a sor kell a vehice typesbe:
<type name="LemkenGigant1400" className="LemkenGigant1400" filename="data/vehicles/tools/Lemken Gigant 1400/LemkenGigant1400.lua"/>

Hogyha van vehicleTypes akkor kell lenni olyan fájlnak hogy .lau...ezt rendszerint a new_scripts--->vehicles mappába kell tenni!szal ezt keresd meg a readmeben ennek is benne kellene lennie!
Szebusz most elöb kiprobáltam a Lemken Gigant 1400 letöltötem és kaptam tools mapát aban volt egy mapa és egy tömöritet fájl azt irja a readme hogy ezeket másoljam feltelepitet játék tools mapába meg is csináltam azt else lehet baszni akor redme ad egy kordinátát amit bekel ileszteni careerVehicles dokumentumba ez is megtörtént után azt ira hogy ebe a dokumentumba vehicleTypes másoljam még bele mitudjam én micsodát a treles elé ez is meg volt és probálom inditani a játékot elindul meg is van a 2 fend kombány meg a 2 fend traktor akor mi lehet enek szutyoknak a gondja
thomme
JÓ REGGELT !
VALAKI MONDJA MÁR MEG HOGY NEKEM MIÉRT NEM JÓ A RAZIELS HOF V2-Õ.LETÖLTÖM ÉS MEGNYITOM A MAP01-JÉT ÉS HIBÁT ÍR KI ÉS AZ EDITIOR LEÁLL.UGYAN EZ VAN A FLATLANDS V2-NÉL (A STROH MODOSNÁL)!!!
SEGÍTSEN VALAKI !

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

tibicsoki4
A Fû helyén van a kukorica magyarul a kukorica egy skin a fûn!:S

atesz25
Jó reggelt/napot.Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy van ez az új map:http://rs519.rapidshare.com/files/182519809/maps.exe
Itt látok kukoricát és gabonát. A kérdés hogy van e fû is rajta.Kipróbálni még sajna nem tudtam azért fordultam hozzátok.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

vmarc

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

krisztianp16
Nem a modelekel van baj,hanem teteszedbe rosszul...

Idioták kiméljenek!!! :)

Sziasztok még új vagyok fel raktam ls 2008-at el is indul de viszont ha új gépet töltök le a netröl azok közül sok nem mûködik de valamelyik meg mûködik olyanokat csinál hogy eltûnik minden vagy kilép magátok a játékból léci valaki segicsen.
Én nem csinálamsemmit

az xml-jében a cuttert legfelül de megnyugtatlak hogy levágja de nem hagy semmit. Ne dõljetek be minden hülyeségnek amit írok.

pisti2216
Hello holl kell átirni a ClaasJaguar ban h szedje a kukoricát, mert fü szkin alá van rakva és igy nemszedi?? tudom h valami cuttem et kell átirni moverra , de nemtudom holl.

Segitek ha tudok.

Köszi szépen, de mayám az nincs de azért rendes leszek.

6milan6
Kiexportálod .obj-be amit utána megtudsz nyitni Maya-val és azzal kitudod exportálni .i3d-be. (ha a maya-ba betetted az .i3d exporter plugin-t)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Szerintem a Solid Edge eszméletlen kézreálló program, ahhoz képest amilyen bonyolultnak tûnik, igaz egyáltalán nem ilyen modellezésre való. Kifejezetten alkatrésztervezésre való. Látni Catia-ban készített modelleket is, de az meg a másik véglet.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Én megosztom a fullos ac3d-met ha valaki elárulja hogykell i3d-t csinálni az azzal készített modellekbõl.

saslaca
Például ac3d,maya,3dsmax,Solid Edge.... Bár ezek csak full verzióba mûködnek úgyhogy meg kell venni õket. Vagy találsz egy hülyét aki megveszi és odaadja neked. Nekem van full verziós Solid Edge-m de azt nem ajánlom mert nehéz.

Ezt láttáttok már:
ST180

Üdv Mindenkinek!

A Claas c750-es adapternél (ami a Lexion 460-as hoz van) a motolla forgási sebességét lehet valahogy növelni? Szerintem nagyon lassan forog és engem egy kicsit zavar.

Elõre is köszi.

Csátok be tettem a Claast de nem megy valamiért nem tölti be a játékot elkezd tölteni és utána semmit nem csinál!Mi lehet a baj?
csaba90
úgyahogy mondod xDDD

Csaby

Majd nem igy van,csak uj lesz a heveder.
Tudod te,Google a barátod.<#smile><#smile><#smile>
a játékot honnan tudom leszedni gyorsan?

Újjab gép NICKEL77-töl:
John Deere 8030T-szériájú traktor...pontosabban 8530T lessz..
Újjab FAVORITE géppel fog bõvülni a gépparkom..
Maga a traktor váza készenvan, hisz a JD8530-ast kapja majd meg...a heveder meg a Claas-é lesz..ha tévedek NICKEL77...kérlek javíts ki

csaba90
aha és azt a programot honnan tudom letölteni? :S Zoli 108 ennyire futotta :S a jézuska azt mongta hogy 150 lehet a határ xD

Csaby

patyesz18
Ilyen kellene ha van vkinek---->http://kepfeltolto.hu/i/?337189

ZOLI TUDSZ SEGITENI?
nem birom rakapcsolni a rudra a kocsit vagyis a kocsi hatujat
Várjá..totózok....John Derre lessz....bár mondtad nem mondasz rólla semmit..de privátba írd meg ha eltaláltam..köszi..

Zoli108
MI a baj velük?

http://germantrucksimulator.hu