Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó lesz!😛
Amugy vallaki nem csinál majd egy 3ekét?Az mtz-ék után.Találtam de nekem nem olyan kellene...de ha nem azsem gond😄
Amugy vallaki nem csinál majd egy 3ekét?Az mtz-ék után.Találtam de nekem nem olyan kellene...de ha nem azsem gond😄
Idioták kiméljenek!!! :)
csá all
szerintem is nagyon jó lesz az eke
örüljünk hogy nickel nem olyan mint a lengyelek
mert a lengyelek olyan szar csinálnak hogy az na!
gyerünk nickel így továáb!!!
szerintem is nagyon jó lesz az eke
örüljünk hogy nickel nem olyan mint a lengyelek
mert a lengyelek olyan szar csinálnak hogy az na!
gyerünk nickel így továáb!!!
Fasza lessz..végre úgymond normális eke a láthatáron...kár hogy nem válva forgatós lessz...de sebaj..lényeg hogy eke lessz ami jó..
Ám nagyon ragaszkodsz a tarlón járó kivitelhez???szerintem jobb lenne ha barázdában járna a traki..de nem vaúzok bele..csak így tovább
Ám nagyon ragaszkodsz a tarlón járó kivitelhez???szerintem jobb lenne ha barázdában járna a traki..de nem vaúzok bele..csak így tovább
Kár lene ha nem lenne válva forgatós
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Még nem tudom,lehet hogy nemlesz az.
Válvforgatós lessz ugye? a kép alapján nem?
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Hy!! Szeretném kérdezni, akik leszedték a data mapom, h mûködik-e rendesen?? Ha igen, akik leszedték milyennek találják az összeállítást??:-))
Gratula nagyon jó
egy vetõgépet nem akarsz csinálni?
egy vetõgépet nem akarsz csinálni?
Nagyon jó lesz!!!
JÓ LEDT EZ AZ EKE
Ha magyarosítást a "tárcsa szétnyit/felemel" re érted..bocs..ez nem magyarosítással megy..hanem a tárcsa van így megcsinálva..
nekem se naon jön be am ha 50 oldalt visszalapoznál ott lenne hogy esztr a permetezõt csinálják.
Ezt egyenlõre még sehonnan. Balogh féle csak a váltót henkeltem hozzá.
Hello vki tudna csinálni egy félig fügesztet váltva forgatos ekét???
Sorry...szerindtem mind a ketten félreértettük...xd..sebaj..emberek vagyunk...
Szerintem azt a claas-t nagyon elnagyázták. Nincs meg az a színvonal Pl.: amin Nickel77 dolgozik.
Ez melyik rába..245-ös..vagy melyik..mert én nem találkoztam vele..vagycsak átsiklottam felette..xd
Bocs,nem akartam beleszólni sem semi rosszat csak ebböl:"bár szó mi szó..tényleg jóbb lenne..mert a vontatott perit..már egy kicsit unom..meg hát..magajáró az csak szebb..." Nekem az jön le,hogy csak önjáró a vágyad és nem konkrétan a JD.
Na mindegy.
Na mindegy.
harmadjára csak sikerül 😄
Asszem az elõbb a kolléga JD peri képet linket l be..erreföl jött az hogy elvileg csinálják..ám tudom hogy van claas magajáró..de kérem szépen..nem mindenkinek jön be..tiszt a kivételnek..
Segitsetek már.Mikor bálázom a szalmát,nekem láthatatlan a bála.Az miért van?Pedig jelzi a kijelzõ.
Man TGX XLX
Van már önjáros régóta:Claas Saddle Spritztrac

Jah bocs nem jó linket szúrtam <#nevetes1>#nevetes1>

Például itt!
Jó ez az új RÁBA! <#eljen>#eljen>

Elvileg..gyakorlatilag??hm...majd meglessz ez is...remélem..bár szó mi szó..tényleg jóbb lenne..mert a vontatott perit..már egy kicsit unom..meg hát..magajáró az csak szebb...fõleg ha JD.
Régit milyen régit? Az alap játék volt bent.
Sajnálom ha problémáid vannak az olvasással...
"A házigazda tevékenységeimet ideiglenesen befejeztem..."
Ha van még kérdésed olvass vissza addig, amíg takarítottam. (a mostani állapotokat nézve kb 50 oldal)
Mellesleg mi az, hogy "jó lenne ha csinálnál..."? Esetleg kérlek, vagy légy szíves...
"A házigazda tevékenységeimet ideiglenesen befejeztem..."
Ha van még kérdésed olvass vissza addig, amíg takarítottam. (a mostani állapotokat nézve kb 50 oldal)
Mellesleg mi az, hogy "jó lenne ha csinálnál..."? Esetleg kérlek, vagy légy szíves...
][ ВАЗ ][
ezt láttad már? Kicsit unalmas 10 hsz-enként leírni, szinte ezzel van tele az egész topik.
HASSAN B jó lenne ha csinálnál egy kis rendet ebben a káoszban.
HASSAN B jó lenne ha csinálnál egy kis rendet ebben a káoszban.
te se vagy más, csak pont az mint én
Man TGX XLX
hy all...Valaki nem tudja,hogy az LS09-ben lesz-e multi?