Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

rambo12
Ez mitõl lehet? És hogy lehetne megoldani? Léccives Hassan B ne törlödd ki

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

tibicsoki4
Oké vettem,Am még azt szeretném tudni hogy a Gianst egykét mappnal miert ir ki exe. hibat?

Hassan B

][ ВАЗ ][

Palotai Betyár
MEGY EZ!!!!

Szintetizátorom Yamaha 3000

sanyika01
A giants editorral hogy lehet a mapról egy helyrõl hogy lehet eltüntetni a füvet?

Hassan B
Ezért bann jár, úgyhogy ne jófejkedj...

][ ВАЗ ][

Zoli108
Helló mindenki!A portál jövõ héten már biztos menni fog csak a majom CJB MYSQL szervere megint áll vmiért.Írtam nekik reméljük hamarosan ismét menni fog.Türelem.Üdv

http://germantrucksimulator.hu

Hali! Amit le lehet tölteni az még nem az amelyik a videón van.
Azt estefelé lehet majd letölteni, vagy holnap délelõtt addigra minden rendben lesz vele😊
sztalin123
Valamikor a héten várható: MTZ 80 kisfülkés
Ha kész lesz a fülke teljesen teszek fel a modellrõl képet...Valamikor most délután.

Palotai Betyár
Nagyon jó a rába Tlala!! Minden tisztelett nehezen akart elindulni de ráköttem😄 csak anyi a prob. hogy nincs szegénynek hangja... dehát ugye még béta.. még kell hozzá egy jo tárcsa pl. amit nickel csinál..😊

Inkább igy:http://kepfeltolto.hu/i/?341713

saslaca, ha letöltöt innen a Harvest Packot, pontosabban nem innen, hanem errõl a linkrõl http://data.hu/get/1100015/Harvest_Packet.rar.html, akkor abban ugye benne van Krone BigPack 1290-es bálázó, valamint a rar állományban találsz egy Readme.txt nevû fájlt abban minden benne van. De ha gondolod tényleg írhatsz egyet, mert nem nehéz. Én ugyan még csak 1 hete játszok a játékkal, de már nekem is szükségem volt hogy írjak.

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

Palotai Betyár
Új pótom! 😊 még mindig na költözünk itt vége az aratásnak..

Köszönöm Vooki a Claas Skint, marhára tetszik. És tényleg emberek moderáljuk már magunkat, nem szeretném ha megint bezárna, vagy még rosszabb esetben törlõdne ez a fórum.

Ez a forum arra van,de nem a sok hülyeségnek.
Én adok még 1 órárt a topiknak és már zárva is lesz!
Szerintettek majd pont most nem figyelik és erre tesék,már anyáztok is.

Itt semmi nem változott, nemtudom mennyi idõ kellene nektek, hogy megváltoztasátok szakásaitokat.
-Linket kértek és megszabjátok, hogy milyen oldalon legyen fent.
-Visszaolvasás még mindíg ......, pedig még fél napja sincs nyitva a topik.
-Nickel77 minden módot megszokot osztani, így nem kell minden órában megkérdezni, hogy honnan lehet letölteni.

thomme
CSá Lala !
Naon jó lesz a rába nekem az ablak törlõ jön be a legjobban és a hidraulika se semmi !!!

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Hali! <#integet2> Elvben ma kész lesz a Balogh2003 féle Rába245 módosítása az én kezem által!
Új videó itt!
Ma este fele fent lesz! Üdv:tTlala
Grat nagyon jók fõleg a váltvaforgatós eke.
ZTM
Nagyon szépek a szerszámok gratulálok.

HY. Én még FTP-n keresztül betudok lépni.
krisztianp16
Szerintem fasza lesz...csak jó gép igény kell hozzá😛😄

Idioták kiméljenek!!! :)

Lehet ki tudja na mindegy uj képek az LS2009-rõl. 😛😄
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
Egyenlõre enyi. 😄 A játék minden igaz március 30-kán jön ki.

krisztianp16
Ezzért jobbak a Extra.hu,vagy a mindenki lapja...nincs velük gond.

bocsi az ofért...

Idioták kiméljenek!!! :)

Hassan B
Ez valószínûleg a CJB miatt van, szóval ha megjön se biztos, hogy tud vele mit csinálni...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Igen neked 😊, viszont a kérdés az általános. Vooki, te honnan szedted le ha szabad érdeklõdni.

Kovács Erix
Nekem köszönted hogy felraktam ha nekem akkor szivesen

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Sziasztok, örülök, hogy újra nyitva van a fórum. A Harvest Pack-hoz van pár kérdésem. Leszedtem, (köszi, hogy felraktad) és megnéztem milyen bálázók vannak benne de ezt a claas quadrant 3400-t nem láttam. Keresetem más oldalakon is de csak a kistestvérét találtam meg az egytengelyest a rollantot. Szal kérdés, hogy ez csak skin, vagy egy teljesen önálló vontatmány? Ha esetleg a Portálon van fent akkor bocsi a kérdésért de ott még nem néztem mivel nem elérhetõ. Vagy ha esetleg máshol van akkor megkérdezhetném, hogy melyik oldalon?

csaba90
van két E 514-es kombájn aki ért a 3d modellezéshez és szereti az E 514-est nem akar a két modellbõl egyet csinálni ?😄 egyiknek a fellépõi meg a létrája jó mega kipuffja és azokat kellene átrakni a másikra... én próbáltam ezzel a giants editorral de nem sokra jutotam :S elõre is köszi szépen! 😊

Csaby

Kovács Erix
Ez is benne van??
Akkor feltétlenül fel kel raknom

Vooki
Harvest Pack

kb hétfõig nem lesz mert zoli akor jön haza adig reménkedjük hogy viszakapcsolják.

Kovács Erix
Felraktam a Harvest_Packet-et datára ha kel valakinek itt a link:
http://data.hu/get/1100015/Harvest_Packet.rar.html

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Hassan B
Az LS Portál nem szûnt meg, csak valami hiba van a szerverrel. Ezzel kapcsolatban nem szeretnénk több siránkozást látni.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Tengap sem volt portál.
Nem tom,hogy mi lett vele.Jó újra itt srácok!
Köszönjük,hogy úrja nyitva a fórumunk.

Kandurex
Nyitva, kulturált fórumozást kérnénk. Köszi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SHADOWEYES7
Na akkor 1 kis pihenõ fiúkák!
Majd nyitás pár nap múlva ha lehiggadtok.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Jó ez az új tárcsa csak KICSI

Ifás
http://www.youtube.com/watch?v=x9E2CfymHPI&feature=PlayList&p=A3CAD17A7850146D&playnext=1&index=52

Itt jó eke jó az új Ih tárcsa csak egy kicsit kicsi a 490-es nagyobb nálla a játékban.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Tess:Link
Vontatmányok lap közepe.Nekem nem tartott 1 percbe sem megkeresni!

Vooki
Forgózsámolyos pótokhoz kötelezõ:

Dolly script 1.2 BETA

Minden oldalon fent van!A portlálon is!Keresd már meg vagy legalább próbáld meg.

Hy. Az ekeét ujra kezdtem mert igy nem volt valami jó. Mostanában nem lesz kész. Szokásomhoz hiven amint kész felteszem. Ugyhogy hiába kéregetitek ha nincsmit oda adjak.<#integet2><#integet2><#integet2>Üdv.<#bohoc><#smile><#bohoc><#smile><#bohoc>
LSMI kiterjesztésû fájlokat kezel. Általában német oldalon talász ilyen fájlokat, magyarok nem csinálnak, de az õ honlapjukon is megtalálod az eszközöknél lehet.
mivel a progi tartalmaza, azt hogy magyar legyen. így elég nehéz bármit is elhibázni vele.
Ha nem megy, a mód berakás akkor nemkell foglakozni a játékal. Hanem elkell menni tanulni.