Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
][ ВАЗ ][
http://germantrucksimulator.hu
Azt estefelé lehet majd letölteni, vagy holnap délelõtt addigra minden rendben lesz vele😊
Ha kész lesz a fülke teljesen teszek fel a modellrõl képet...Valamikor most délután.
Szintetizátorom Yamaha 3000
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
Én adok még 1 órárt a topiknak és már zárva is lesz!
Szerintettek majd pont most nem figyelik és erre tesék,már anyáztok is.
-Linket kértek és megszabjátok, hogy milyen oldalon legyen fent.
-Visszaolvasás még mindíg ......, pedig még fél napja sincs nyitva a topik.
-Nickel77 minden módot megszokot osztani, így nem kell minden órában megkérdezni, hogy honnan lehet letölteni.
Naon jó lesz a rába nekem az ablak törlõ jön be a legjobban és a hidraulika se semmi !!!
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Új videó itt!
Ma este fele fent lesz! Üdv:tTlala
bocsi az ofért...
Idioták kiméljenek!!! :)
][ ВАЗ ][
Csaby
http://data.hu/get/1100015/Harvest_Packet.rar.html
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
][ ВАЗ ][
Nem tom,hogy mi lett vele.Jó újra itt srácok!
Köszönjük,hogy úrja nyitva a fórumunk.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Majd nyitás pár nap múlva ha lehiggadtok.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Itt jó eke jó az új Ih tárcsa csak egy kicsit kicsi a 490-es nagyobb nálla a játékban.
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
mivel a progi tartalmaza, azt hogy magyar legyen. így elég nehéz bármit is elhibázni vele.
Ha nem megy, a mód berakás akkor nemkell foglakozni a játékal. Hanem elkell menni tanulni.