Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Giants Editorban meghosszabbítod a kocsit.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

van az a kék színû kocsi. annak az egyik felére ha 4 bálát rakok, akkor gurulnak elõre-hátra, 5 bála pedig már nem fér rá. szóval az értelmes pakolásnál, a kocsi méreteire gondoltam. remélem érted, mert elég hülyén sikerült megfogalmazni.

most ha azt nézed, mindegyikre lehet értelmesen pakolni csak idõ kell hozzá. olyan úygse lesz mint igaziban, mivel a bála funkcióse olyan.

Ha valamelyik modellezõnek van ideje, és kedve, akkor csinálhatna forgózsámolyos bálahordó kocsit, olyat amire a kõrbálát értelmesen lehet pakolni. Ha valaki csinálna egyett, azt nagyon megköszönném.<#worship>

eddig én úgytudom semmi nem ad pénzt a bálákért, az más hogy belet linkelve egy bála égetõhöz hasonló építmény, de annál se mondta senki hogy ad pénzt

rambo12
Nem kell agodni a pótkocsi miatt meg lesz osztvacsak kicsit csúszik azidõhiány miatt

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

krisztianp16
Okés😊Kösziszépen!...

Idioták kiméljenek!!! :)

Hassan B
Fraps... de mintha ez is benne lenne a fákjúba...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

csaba90
csinálni akarok egy screenshotot és miután paintba illeszteném be az asztalt fotózta le és bal felsõ sarokba ott van hogy farmingsimulator2008.exe valaki tud megoldást hogy hogyan tudnám megoldani hogy rendesen lehessen screenshotot csinálnom? elõre is köszi.

Csaby

6milan6
Az aláírásomban ott a konfigom...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

krisztianp16
Nagyon szép grafikád van!Neked mekora a videókártya?Enyém 256-os de ha ilyen felbontásra rakom sajnos szagat,még akkor is ha csak egykét model van bent...Amugy tuk jók a pótok!😛

Idioták kiméljenek!!! :)

6milan6

Elvileg hétvégén elkészülnek.

devid1414
Kár érte mert nekem nagyon tetszik ez a vontató!

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

saslaca
Egy ilyen MTZ-t már csináltak de már kb egy hónapja kész úgyhogy szerintem privát mod lett.

Én a pótkocsit várom..xd...bár jólenne azokról is valami hírt kapni..nem azért..nem akarok ótást hogy"már megint türelmetlenkedtek..nyugi..stb stb"..csak kb 1 hete kaptunk 2 képet..és semmi fontos tudnivalót..pl:mennyi van hátra..mit kell még csinálni rajta....mindez csak azért hogy tisztában legyünk hogy kb mikorra kerül ki a készítõk keze alól..

csaba90
Valaki nem akar ilyen mtz-t csinálni? 😊

Csaby

csaba90
helló! nem tudom neked melyik 512-es van de ez: Fortschritt 512 Kék by zt432 meg a "barna" is ap-s meg szalmás is szal fullextrás kombájn a portálról letölthetõ 😉

Csaby

azt kérdezném hogy az 512-est hogy lehet meg csinálni ap ra mert próbálkozok!

csaba90
http://www.ls2008.extra.hu/faq.htm szépen érthetõen minden kérdésedre le van írva a válasz 😉

Csaby

saslaca
Ja azt én is remélem. Hátha lesz benne multi!!

hello mindenkinek!!!!
meglett a játék és nekem nagyon tetszik !!!!!
modokat most szedek hozzá de ez így is nagyon jó!!! Remélem még a 2009-es verzió ennél csak jobb lesz!!!!!

No music, no life....

Sziasztok!
Azok akik csinálják a pótkocsikat...azok közül megkérhetnék valakit arra, hogy tenne fel még pár képet róluk?
Köszönöm elõre is.

csaba90
egyébként valakinek volt már ilyen problémája? :SS

Csaby

csaba90
valaki még most sem tudja hogy miért fagy le a játék annyira hogy újra kell indítanom a gépet? már mindent megcsináltam videokari frissítés semmi error abba fáljba.. :S cpu controlon is be van állítva hogy csak egy magot használjon....

Csaby

helló leszedtem a t088 trágyaszórót berakom megcsinálom ugy ahogy irja és semmi egyszerüen nics a játékba semmi!!! az alap pályákban müködnie kellene valaki mongyamár meg hogy mivan ienkor
Nemrossz. Kicsit hasonlít is az eredetihez.
a kombájn nincs meg osztva? mert nekem nagyon tetszik és jó a videó
Zoli108

http://germantrucksimulator.hu

Halli Szisz1! nekem a cat kombánj úgy lett jó h a lexion mappájába van egy olyan ,h particleSystems ezt be másoltam Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\particleSystems mappába és jó lett
Halli! Eddig még nem próbálkoztam az AP vel. De aratásnál, a Joni 690i megpróbálnám. Ebbe gyárilag bent van az Ap, vagy kell hozzá az AP2 béta6? Elõre is megköszönném a segítségeteket.
Palotai Betyár
az ami topikba van AP2 Beta 6..

Szintetizátorom Yamaha 3000

Heló "Palotai Betyár" lenne egy kérésem , megtudnád nekem mondani h melyik auto pilot van a lexionba elõre is kössz!!!
Palotai Betyár
Lenne egy kérdésem! Ha Giantsba sikerült végre duola kereket csinálni hátra azt hogy tudom megoldani hogy forogjon is???? <#lama><#szomoru1><#felkialtas>

Palotai Betyár

vmarc
Kár hogy nem lehet a daruval konténereket rakodni, állat lenne 😊

(galériám)

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Köszi Hassan a segítséget, mondjuk erre még véletlen sem gondoltam volna.

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

6milan6

Köszönjük Zoli...

Zoli108
A 105ösök felkerültek a portálra!

http://germantrucksimulator.hu

belapeter
Helló
Én most a Schwabenlandmap-on jáccok.
De nem találom a hígtrágyás helyet ahonnan fel lehet tölteni a tartlyos pótok.
Segítenétek megtalálni? PLS 😛

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Hello, Tudna nekem valaki segiteni videokártyát cseréltem és most ati van benne, edig nvidia volt, és ha felteszem a grass modot, és most a gépek feketék és valamelyiknek a kereke is eltûnik. elõre is köszi.
lehet neked is az van van hogy az opitonsba a hilfe az nincs benne
Üdv! A Rába 245 -tel hiába állok rá a munkaeszközre, nem írja ki a Q betût! Ez miért van? Válaszokat köszönöm!
tibicsoki4
egyzseröen kerd el a németektöl vagy lengyelektöl akik cisnaltak

ok
kösz
megnézem
feri19920929 a beálitásoknál állitsd be a hilfet az legyen bekszelve és akkor ha minden igaz ptt lesz ha meg nem akkor nemtom :S:S:S
ripso7
de egy hasonlót nem tudtok ajánlani

Hassan B
Azon mit kell megcsinálni? Ha nem lehet letölteni, akkor nem lehet letölteni, és kész.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

ripso7
hali valaki meg tudná csinálni a Hollis Spielereien Map-ot

légyszi csinálja valaki meg
itt van róla egy vidi:http://www.youtube.com/watch?v=JZjooEZlyN0

csináljátok meg légyszi
nem engedi sehhonnan se letölteni

hello
beraktam az ap-s john deere 4650-est.
benne is van meg a sárhányó is fehér csak azt nem írja ki hogy P,L,R.
mi lehet a baj???